reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

U nas wczoraj pol dnia padal grad.Taki duzy jak ziarenka grochu i seriami.Wytłukło nam wszystkie kwiaty kolo chalupy.Biedne takie polamane:baffled:Czy u was tez jest taka paskudna pogoda.Juz bylo tak ladnie i znowu tak jakos zimowo.
Anielap-bardzo dziekujemy za zyczonka.A zdrowko sie przyda nie powiem.Choc mialysmy przelomowa noc i chyba juz bedzie lepiej.

reklama
Eeeeee tam, to nic. Wczoraj był u nas kuzyn Męża i mówił że w jego rodzinnej miejscowości jest koleś, który ma 10-cioro dzieci, a raz to mu się trafiło dwoje w jednym roku - jedno z początku, a drugie z końca.
Więc Esia rekordu nie bije!

dzięki Jolu:) słuchajcie nie byłam dziś w pracy, bo cały prawy brzeg szczecina czyli centrum i cała reszta nie ma prądu ani wody :tak: i mam cały dzionek z synkiem, tu gdzie ja mieszkam czyli na lewobrzezu jest git i prąd i woda tylko sieci komórkowe nawalają ale net chodzi :)))

Hmm to ja jakieś reklamacje musze złożyc...:dry:
Jutro minie drugi tydzień stosowania metody "uśnij wreszcie" i od kilku dni młody budzi się 3 razy w nocy :crazy: , o 21, 24, 4 i o 6 wiadomo wstajemy wszyscy. Ponadto właśnie mi odstawił półgodzinny koncert przy zasypianiu co mu się bardzo rzadko zdarza.
I tak się zastanawiam czy to przejściowy etap jeszcze i czy mój mały jest nienaprawialny.....
A ja było u was? jakie były efekty po dwóch tygodniach?

Od 4 dni spie z ukochanym a Amelka sama w swoim lozeczku ,w swym pokoiku:-)
Nie powiem, gratuluję i czekamy na efekty :-D:-D:-D Też jeszcze na 2008 możecie się wyrobić :-p

elmaluszku u nas też dziś było obleśnie - padało pół dnia, a cały dzień wiało jak cholera. Paskudne :dry:

Dzagud ja aż takich aspiracji nie mam! :-D
Chociaż mój gin z uśmiechem stwierdził, że zamiast leków na niepłodność, to u mnie o antykoncepcji raczej pomyślimy :-D

jolka siknij, to się uspokoisz :tak: Chociaż, ja 22 marca robiłam test i pokazał I - nawet dwa zrobiłam wtedy :dry:

Sorga my obudziliśmy przyjaciela (szczecinianin chwilowo) telefonem z pytaniem o standard życia - nie poprawiło mu humoru uświadomienie sobie, że nie ma gazu w domu :-D A już sobie zaplanował kawkę :-D

Emmila u nas takie "macania" też się zdarzały :tak: W ogóle, mam wrażenie że Piotruś znacznie dłużej się przystosowywał niż obiecywali - na pewno nas testował (i nadal to robi) co jakiś czas. Bądź dobrej myśli i przetrwaj, bo warto :tak:

Esiu poczekam jeszcze trochę, bo martwię się trochę na zapas, gdyby Maks nie odrzucił cyca, to pewnie bym tak intensywnie o tym nie myślała :sorry2:

reklama
Ale się porobiło :szok:

Esiu, gratulacje przeogromne. Ja też chciałabym zaliczyć taką "wpadkę" troszeczkę. Odrobinkę pomagam naturze nie decydując się na pigułki. Co prawda nie jedziemy "na żywca" ale... :-)

Dzagud, ogromne wyrazy współczucia. Taka tragedia ... Bardzo mi przykro:-(

Emmila, życzę Ci ponownego naprawienia Krzysia

Jolka, nie pozwól nam żyć w takiej niepewności ;-)

I jeszcze życzenia dla chętnie przyszłych (ponownie:-)) mamuś - żeby nam, tak jak Esi, udało się wpaść, hehehe :-D;-)

I jeszcze wszystkiego NAj dla naszych małyuch Jubilatów :-)

Do góry