reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
wylalahm kawe mn6a klawiature i takie cuda teraz sie pisza:wściekła/y::crazy:
wyvb5aczcie:sorry2:
u hmmn6ie przelohm z uszkiehm....mn6ie vb5oli juz tak:tak:tylko zaczela ropa ciekmn6ac:angry:
czy ktos rozumhie co mn6apisalahm:rofl2:
kurka wmn6erwia hmmn6ie to:dry:

Esiu tak w ogole ty wklejalas gdzies zdjecie fasolki?
Nie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jestem beznadziejna i mnie mdli... :zawstydzona/y:
:-D
Ale obiecuję się poprawić i nadrobić... Jak mnie będzie mniej mdliło ;-)
A, i u mnie "wyłączony mózg" właśnie zaskutkował :-D

Kotek wybieramy się do mojej Przyjaciółki do Portugalii - Młody stamtąd właśnie pochodzi :zawstydzona/y: więc dobrze, żeby poznał korzenie :-D
Bo lecąc za granicę muszę mieć dla Niego jakiś dokument, prawda?
O kurka! Ale się rodzeństwa dla Czerwcówiątek może posypać!!! :-D

kachasek załatwiałam wymeldowanie, teraz muszę nas zameldować, wymienić dowód, wyrobić nowy Piotrusiowi i przypilnować, żeby Małż też się "odnowił" oraz potem pozałatwiać wszystko w banku, US, administracji... No szał :dry:

Daagud super, że się odezwałaś :tak: Tak właśnie myślałam, że musisz dojść do siebie i odnaleźć ochotę na pisanie... :blink:

Emmila coś też mam wrażenie, że po pierwsze to Piotruś nie da mi przytyć, a po drugie - gdyby już tak się złożyło - to przy dwójce szybko zaniknę :-D
A z Krzysia to niezła spryciula - znalazł na Ciebie skuteczny sposób, więc się nie dziw że z niego korzysta :-p Twardym trza być, nie mientkim :-p:-D

Gingeros gratulacje pracy! Jak to Tyszkiewicz powiedziała "najbardziej lubię takie filmy, w których najpierw płacą, a potem rezygnują z kręcenia" :-D Praca - marzenie :-D

szopka my chyba wyrobimy dowód tymczasowy - mniej wymagań co do zdjęcia i podobno krócej się czeka...

anni powalają mnie Twoje nadzieje na zmianę charakteru Suri - toć to Twoja Córa! Po Mamusi ma wszystko co najlepsze!!! :-D:-D:-D

A o piciu to nawet przy mnie nie mówicie! :angry: Od września 2006 wypiłam 2 (słownie - dwa) piwa. I to jeszcze mi nie smakowały - pewnie dlatego, że już w ciąży byłam ;-)
To teraz się napiję... za jakieś 1,5 roku :szok: Jak dobrze pójdzie... :dry:
:-D

Ale nasmarowałam :szok: To wszystko dlatego, że w miarę się czuję do południa, potem jest już schyłkowo, a od powrotu Małża z pracy to już właściwie leżę. Z mdłościami i karuzelą w głowie :dry: I na kompa już wtedy nie mam siły... :sorry2:
Miłego dnia Laseczki!

Olla :-D
Esiu trzymaj się, dzielna jesteś kobieto!
Gingeros pracowałam w budżecie, więc mogę powiedzieć, że dobrze trafiłaś :-)
Ja tak na bieżąco nie jestem, ale dawno Blanes nie widziałam:sorry2:

No to ja niniejszym się wypisuję z klubu wpadkowiczek. W gruncie rzeczy wiedziałam że tak będzie, ale strach gdzieś się tam czaił.:-D

Buziaki dla wszystkich.
Anni, zapomniałam napisać, że Suri jest debeściara i niech się nie zmienia, będziesz mieć wesoło. Powiem Ci, że takie rozmemłane dziecko to katastrofa. Weronika jak była mała, to też było jej wszędzie pełno, a teraz taki śliiiiimak się zrobiła, że ja, osoba bardzo nerwowa, zgrzytam zębami i gryzę się w język, bo bym musiała non stop się na Nią drzeć, żeby ruszyła się wreszcie. I też mam nadzieję że jej to przejdzie.

Dla Michalinki Stasia, Szymonka i Dawidka wszystkiego najlepszego:-).
wylalahm kawe mn6a klawiature i takie cuda teraz sie pisza:wściekła/y::crazy:
wyvb5aczcie:sorry2:
u hmmn6ie przelohm z uszkiehm....mn6ie vb5oli juz tak:tak:tylko zaczela ropa ciekmn6ac:angry:
czy ktos rozumhie co mn6apisalahm:rofl2:
kurka wmn6erwia hmmn6ie to:dry:
:-D:-DJa zrozumiałam 5-e przez 10-e:-D:-D, grunt ze ucho juz nie boli, ale to cieknąca ropa to chyba nie dobrze?

Dzagud a ja jak patrzę na Twoją Weronisię i czytam o niej widzę że jest taka fajniutka aż chciałabym ją wyściskać (przypomina mi trochę mnie jak byłam mała). A poza tym chciałabyś żeby była taka jak Madzia wszedzie jej pełno i nie wiedziałabyś gdzie ręce wsadzić? Jeden żywoł w domu wystarczy;-).
Esia no to super wyjazd się zapowiada, tylko współczuję załatwiania tych papierków, mi to by sie pewnie wyjazdu odechciało:-D.
Anni to moze szybko jakieś oczyszczanie organizmu:-D, hihi i dalej na imprezę:rofl2:.

Kotek, dzięki za miłe słowa pod adresem Weroniki. Masz rację, ona to jest tak przytulanka tylko do ściskania. No i faktycznie, jeden żywioł mi starczy, tylko mnie drażni to, że Weronika wszystko robi tak wooooooolno (nawet panie w przedszkolu mi mówiły, że ona cokolwiek robią to zawsze jest ostatnia), 100 razy trzeba jej mówić żeby coś zrobiła, a jak się człowiek spieszy - zwłaszcza rano, to nie jest fajnie. A do tego ja się martwię, że może coś jej jest, bo to nie jest normalne żeby 6-letnie dziecko głównie leżało na tapczanie, oglądało TV i udawało że go nie ma.:baffled:

Dzagud szkoda że u babci jednak białaczka, ale dobrze że nie jest bardzo źle. Wyrazy współczucia z powodu szwagra.
fantazjaznów pewnie jako jedyna nie wiem, o co chodzi, ale trzymaj się dzielnie i ucałuj Michalinkę:tak:
elmaluszek podziwiam twoje zacięcie do ogródka:tak:
anni tylko żeby G nie wpadł na pomysł kupna prasowalnicy zamiast żelazka:-D
Michał może podać rękę Suri:-p właśnie przestawiał meble w kuchni (chciał przenieść krzesło do pokoju:-D) po tym jak zrobił mi porządek w biurku. teraz gra w piłkę i tańczy... 1000 pomysłów na minutę i wszystkie muszą być zrealizowane:szok:
Ollakawy ponoć nie pije się przy kompie (ale to ponoć);-)
Esiu a nie lepiej wyrobić Piotrusiowi paszport? ponoć więcej zachodu niż z dowodem, ale jak was coś najdzie na wyjazd poza strefę to dowód na nic się nie zda
zmykam zaraz z Misiulem na spacerek:tak:

reklama
kachasku,,wejdz na moj profil i zerkij na posty..malo ich ostatnio pisalam, wiec szybko dojdziesz do sedna

Do góry