elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
To w polsce jest chyba jakis szal na te buty lilly kelly.Ja osobiscie nie wiem.Ale dzwonila do nmie kuzynka ze jej corka strasznie chce te buty(Kamilka jest w wieku Weroniki dokladnie) ale nie moze ich znalezc nigdzie.No i dostalam zadanie co by jej kupic.No kupilam rzeczywiscie piekne maja wyszywane kwiatuszki z cekinow ale tak jak mowi Dzagud.Puła mi spadla przy placeniu.38 funtow.Uo matko.
A jeszcze kuzynka mowi do mnie wiesz takie lilly kelly rozowe.A u nas 26 rodzajow i badz tu madry i zgadnij ktore.Ale kupilam dobre i wszystko gra.I rzeczywiscie jest tam tandetna komorka z blyszczykami i zamiast pachniec to smierdzi gumą.
A jeszcze kuzynka mowi do mnie wiesz takie lilly kelly rozowe.A u nas 26 rodzajow i badz tu madry i zgadnij ktore.Ale kupilam dobre i wszystko gra.I rzeczywiscie jest tam tandetna komorka z blyszczykami i zamiast pachniec to smierdzi gumą.

Na szczęście Weronika nie jest taka, żeby ropaczać czy histeryzować i wiem, że zrozumie i nie będzie jakiś awantur. To chyba bardziej ja to przeżywam, bo chciałabym spełnić jej marzenie, a naprawdę szkoda mi kasy na takie coś.:-
Szymona, Stasia o Michalinki :-)

na tym kompie nie mam jeszcze gg
bo mój od trzech tygodniu juz plastikowy;-)
jak sie nakreca niewinne dzieci... - na tym tylko cierpia rodzice...Dlaczego Lilli nei moga kosztowac tyle ile nie-Lilli - no zdzierstwo!!
, ale no mam bujna wyobraznie
) Hehehe - Choc nie to, ze mamusia nei spiewala w tawernach w swoic latach "slawy" - ale tatus bardziej i chyba mi sie cora w ojca wdala...
jak to wyglada z ta ambasada w Londynie? Ile sie czeka na paszport?