Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niezły doradca co
to mu pięknie podziękowałam i powiedziałam, że numer tel. do banku to ja mam 
Zarejestrowałam się na stronie Kredytbanku żeby skontaktował się ze mną doradca kredytowy, no i zadzwonił... wiecie co mi zaoferował ....że poda mi numer tel. do najbliższego bankuniezły doradca co
to mu pięknie podziękowałam i powiedziałam, że numer tel. do banku to ja mam
![]()

w miarę szybko przeszło; podejrzane to by było i dla mnie, gdyby nie to, że w zeszłym tyg zrobiłam teścik i jedna krecha wyszła
czekam na wyniki teścików;-)

No a w tzw. międzyczasie.....
No, ale u mnie wyjaśni się góra do końca tygodnia. Trochę się boję, bo nie byłoby to zbyt dobre, bo już zupełnie nie wiem co byśmy zrobili i jak się pomieścili, ale szczerze mówiąc to wątpię w to.
Od tamtej pory dostaję dreszczy jak mam cokolwiek podlewać.

Ja się przy Was wszystkich czuję jak wieloryb. Wiele z Was w ciąży ważyło tyle co ja bez ciąży, więc jak tak gadacie to aż się głupio czuję.

moja działka nadal wygląda jak plac budowy ;-)

jak babcia?
ja mam niestety jakieś 80kg zywej wagi przy 156cm wzrostu i jakoś zamiast być coraz mniej zrobiło się więcej (było już 76)

widać że Kachasek wrócił....;-)
Póki co to Krzysio wczoraj zaliczył glebę, siedział siedział i nagle bach do tyłu. Chyba za bardzo się skoncentrował na lizaniu zabawki. Całe szczęście że siedział na macie, więc lądowanie miał miękkie ale i tak płaczu było co nie miara. Kurcze tak sobie pomyślałam, że w sumie to mieliśmy dużo szcześcia bo do gołej podłogi miał niedaleko i do dawna siedzi stabilnie więc już przestałam go asekurować poduszkami, ale chyba zacznę...
.... i w domu posiedzi.....
Minął miesiąc wdrażania ale moje dziecko twarde jest jak cholera. Ostatnio zalicza 2 pobudki i drze się dopóki go nie wezme na rece - już się nauczył że tylko bardzo głośne darcie skutkuje, więc od razu przechodzi do rzeczy nie rozdrabniając się na jakies postękiwania. Zaczynam już watpić że kiedyś prześpie 8 godzin jednym ciągiem 
nikt nie istniał, tylko mama
tak więc pozwolę sobie pomyśleć, że foch Antonka był jednorazowym wyskokiem ;-)
słodko bije się w brzusio ten mój cwaniak ;-)
i generalnie o 15 nikogo na bazie już nie ma
podobnie o 7
no, nie narzekać, nie narzekać Joanno ;-) i się jeszcze okazało, że tak fatalnie nie trafiłam, bo na barbórkę dostajemy 13 pensję :-) mamy dofinansowanie do wakacji, kursy językowe, a jak PGNiGe wyłapie dobry rok, dostajemy premię
a Maciek mi mówił, że bez rewelacji ta moja praca ;-) jeszcze wyjdzie, że mój mąż będzie ode mnie na rózne bzdety brać ;-) (jakieś męskie waciki itp. ;-))
oby było tak jak sama pragniesz ;-) ... ja podejrzewam, że Antonek jest na baterie słoneczne ;-) jak nie łazi to raczkuje, jak nie raczkuje to je albo śpi ;-) gada też dużo ;-) ciekawe po kim, bo my z Maciejką raczej milczki 
mieszanka super
ale nie warto jeść przez faceta ;-)