reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ma Antonek charakterek :tak::-D ale to rodzinne, ja np. właśnie dziś musiałam szybko wyskakiwać z wanny, bo mój śpiący królewicz się przebudził i zaczął płakać, a jak dobiegłam do sypialni to on już słodko spał dalej :baffled:

A w kredytbanku to już jestem stałym klientem...mam tam konto już z dziesięć lat ...i kredyt studencki :sorry2: ale ile z tym kredytem było zachodu :szok: więc nie wiem czy chcę powtórkę z rozrywki :dry:

reklama
Dziękujemy za imieninowe życzenia:tak::tak::tak:
Słuchajcie, mąż się nawet nie kapnął, że Wojtek miał dzisiaj wypadek:zawstydzona/y: Tak przy nim operowałam, żeby za bardzo się tatusiowi nie pokazywał, a może po prostu ten siniak taki mało widoczny jest...ja tam widzę ranę na pół głowy :szok:
No a dzisiaj mięliśmy wizytę u p. dermatolog ( o tym na dolegliwościach, chociaż chyba na alergiach powinnam napisać bo to ponoć skaza białkowa jednak!:wściekła/y:) to pani od razu wypaliła "ooo jaki guz nabity". Oczywiście przy M. A ja głupa zaczęłam walić, że "ah faktycznie dzisiaj sobie nabił" i żadnych szczegółów- M nie wnikał. Czyli mi się upiekło, ale już teraz na pewno nie wezmę Wojtka do łóżka naszego, niech siedzi bezpiecznie zamknięty w swoim "więzieniu" - łóżeczku.

Miki dzisiaj bawil sie na brzuszku i cos mu pikło do głowy zeby sprawdzic jaka jest twarda podłogo za 3 razem jak walnał to to sie zdziwił sam,az zadudniło naszczescie nos cały.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D sorki GUSIA, ale jak sobie to wyobraziłam to nie mogłam się powstrzymac ;-):-D

Dla Czarusia i Wojtusia i Mikołaja buziaczki w obolałe miejsca.
Ale coś w tym siedzi bo moja Zuzka zaliczyła dziś ze 4gleby...:szok:

Koniecznie muszę sie pochwalić że już trzy nocki przespała bez żadnych jęków i stęków. Jak zasypia o 20 tak dopiero o 6 lub 7 mleczko pije i nadal drzema do 7, 8. Co za rozkosz. Tyle godzin snu. Mam nadzieję że jej sie nie odwidzi po moich przechwałkach.​

a ja polecam... albo doradztwo kredytowe albo pobiegać po bankach (ewentualnie na stronach banków umówić się z doradcami);-) my mamy hipoteczny w santander consumer bank, póki co mamy go 2 lata, więc nie wiem jak wyjdziemy na koniec (jeszcze 23) i jak to obecnie wygląda, ale to jeden chyba z niewielu banków, który pozwala hipotekę spłacić przed czasem bez dodatkowych kosztów (tzn aneks do umowy chyba 100zł) i skracają czas spłaty a nie zmniejszają raty (taka opcja też możliwa, ale mnie interesowała ta pierwsza)

a ja jak sobie zaraz nie haftnę to będzie dobrze:baffled: zeżarłam pikantne orzeszki, prawie całą tabliczkę czekolady i chleb ze śledziem w sosie paprykowym i czuję, że mi coś jeździ po wnętrznościach:baffled: Esiu to za wasze zdrowie;-)

pożarłam się z mężem i mam doła (chociaż chyba nie powinnam mieć, ale mniejsza o szczegóły), a raczej miałam, bo teraz po dołku mam już chyba tylko mdłości:dry:

Koniecznie muszę sie pochwalić że już trzy nocki przespała bez żadnych jęków i stęków. Jak zasypia o 20 tak dopiero o 6 lub 7 mleczko pije i nadal drzema do 7, 8. Co za rozkosz. Tyle godzin snu. Mam nadzieję że jej sie nie odwidzi po moich przechwałkach.​
to ja też się pochwalę:tak: w Niemczech już Michaś przesypiał nocki, ale po powrocie mu się odwidziało. jednak po jakichś 3 nockach jest spokój i śpi do rana (6-7), biorę go do siebie, z godzinkę - półtorej podrzemie i czasem potrafi bez jedzonka wytrzymać spokojnie do 9:sorry2: a ja przestawiam swój organizm na przespane nocki:tak:

Ehhh Kachasku, ja to już nawet nie mam siły się z mężem znowu żreć. Jutro znowu wyjeżdża do niedzieli na turniej. Tym razem to już finał, i nie daj Boże jeszcze się do II ligi dostaną:szok::szok::szok: I on sobie uważa, że to ok, i w ogóle o co mi chodzi - o g....:wściekła/y:
Czy Wy wiecie (aż mi wstyd to pisać), że my jeszcze nigdy razem z Wojciem na spacerze nie byliśmy:-:)-:)-:)zawstydzona/y::-( Zazwyczaj on w pracy, a jak przychodzi piękna pogoda w weekend to pan na wyjeździe. Tak mi przykro z tego powodu a on nie rozumie :-:)-:)-(

agik głowa do góry... (łatwo się mówi:sorry2:) ten typ chyba tak ma:dry: jak nie hukniesz to nie zrozumie, a jak hukniesz to nie zaskoczy za chiny za co to było i o co ci chodzi i tak w kółko...

reklama
No wiec tescik nie powtorzony, bo jakies 6 dni przed terminem nawiedzila mnie @. Ale w mojej obecnej sytuacji to bardzo dobra wiadomosc. Najpierw zloze wreszcie ten cholerny doktorat:angry:, potem marsz do pracy (mam nadzieje, ze cos w zawodzie znajde), no a wtedy...czas nadejdzie na rodzenstwo dla Misi.:-)

A swoja droga to nie myslalam, ze przez stres tak sie moze @ rozregulowac...przedostatni cykl trwal u mnie 14 dni a ten 21:szok:, a zawsze mam 28 jak w zegarku. Chyba czas na jakas wizyte u gina:baffled: (jakos tak po koncowce ciazy mam do takowych wizyt uraz).

Do góry