reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

elmaluszku
buciki kupiłam w sklepie firmowym Bartka. Są rewelacyjne. Zresztą samo to że kupiłam druga identyczną parę mówi samo za siebie. :-D

Teraz też się napalam na sandałki z Bartka, ale chyba poczekam aż Zosia będzie miała rozmiar 20.

I jeszcze jedno - nie kupujcie bucików bez dziecka. Sama długość stópki to nie wszystko. Oglądałam śliczne buciki dla Zosi - rozmiar się zgadzał ale jak Zosia przymierzyła okazało się że mają za niskie podbicie

reklama
Efilo-dzieki za podpowiedz.Rzeczywiscie sliczniusie sa te buciki.W lipcu postatar sie jej cosik kupic.
Olla-dzieki w clarksie jeszcze nie bylam i podje zobaczyc co maja|.U nas problem polega na tym ze Amelka ma bardzo wysokie podbicie nozki.Szukamy szukamy i znalezc nie mozemy.Jak mamy dobry rozmiar czyli 12 to nie ma mowy zeby nozka weszla,Wchodzi na stopeczke rozmiar 18 ale co z tego jak jest tak zaduzy ze zapiety bucik mozemy sciagnac.Wiec zaraz by sie zgubil.Ale dzieki moze akurat w clarksie cos dobierzemy;-)

I my podpisujemy sie pod wszystkimi pieknymi zyczeniami dla Karolinki

Witajcie Kochane bb-cioteczki :-)

Ślicznie dziękujemy za życzenia i za pamięć o nas, zwłaszcza, że ostatnio nie byłyśmy zbyt dobrymi forumowiczkami.
Dziś postanowaiłam zajrzeć, ponieważ dostałam sms`a od Kachaska i baaardzo się ucieszyłam. Kochane jesteście :-).

U nas wszystko ok. No może prawie wszystko, ponieważ od tygodnia Karolka bardzo boleśnie przechodzi ząbkowanie, a od wczoraj to już masakra - gorączka i biegunka. Do tego wszystkiego jakby było mało, doszło jeszcze okrobne odparzenie pupy. Zakładam jej teraz zamiast pampersów pieluchy tetrowe i w związku z tym, dziś nie spałam prawie całą noc, bo co chwilę sprawdzałam, czy nie ma mokro albo kupki (biegunka), albo to ona budziła się bo miała mokro albo kupkę :wściekła/y::-(.
Strasznie mi jej szkoda, bo płacze przez ta pupusię. Fajny prezent na urodziny, nie ma co :-(.

W związku z tym, że nie mam szans, żeby nadrobić forum, mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku, życzę Wam wszystkiego najlepszego.
My dziś wyjeżdzamy (Kachasku - do Bielawy:-D), więc odezwę się po weekendzie.

Jeszcze raz dziekujemy za życzenia. Idę jeszcze troszkę poczytać forum ...

Karolinko życzymy Ci duuużo zdrowia, samych szczęśliwych chwil, uśmiechu na buźce i mnóstwo miłości

Jolka z rodzinką

Elmaluszek w tym rzecz ze maja rozmiary od 3 (dlugosc) a rozmiary w zaleznosci od wysokosci podbicia i szerokosci stopy toE,F,G,H...na bank cos znajdziesz!

reklama
Z okazji pierwszych urodzin Karolince życzymy zdrówka, aby dobrze się chowała i była szczęśliwa, a swoim Rodzicom przynosiła mnóstwo radości. Stol lat Karolinko!!!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry