Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Laura Piotrus wszystkiego najcudowniejszego z okazji mini urodzinek czyli 11 miesiecznicy:-)

.Nic nie da rady zrobic.Doszlam tylko do tego ze otwieram BB przez internet explorera.A zawsze uzywalam tylko mozilli firefox.(No ale tam Olenka mnie wita
).

I dla Amelki też samych serdeczności!!!Laura Piotrus wszystkiego najcudowniejszego z okazji mini urodzinek czyli 11 miesiecznicy:-)
od nas też
od nas tyż 
w ZG praktycznie nie ma korków ;-) nie to co we Wrocławiu).I oczywiście czysto na trasie , więc uradowana byłam, że szybciej zobaczę Antonka ;-) na Chynowie (ostatnia dzielnica ZG) minęła mnie erka i już wiedziałam, że coś mnie jeszcze na drodze czeka. Za Zawadą był wypadek :-
nie czekając dłużej, zawróciłam (ładnie na trzy ;-)) i pognałam do ZG, co by wrócił równoległą trasą ekspresową. A na ekspresowej ruch okropny, samochód za samochodem, mnie akurat trafiło się jechanie za autobusem przez połowę drogi (z zawrotną prędkością 60 km/h) 

i w sumie miałam być szybko w domku, i kurcze byłam dużo później
jutro nie wychodzę przed czasem ;-) będę pracować w nadgodzinach
i nawet nie muszą mi za nie płacić 

tak to rozumiem ;-)
mówię wam, dziecko me jest dzikusem
kumpela z mężem w szoku ile to moje dziecko ma energii i jakim śmieszkiem jest
a jak spotkałam kumpelę (bo to odwiedziny były przypadkowe ;-)), to Antonek siedział w wózku z wygaszaczem w oczach, czekający na sygnał do zaśnięcia
w kumpeli domku latał jak dzika locha
a jak wsadziłam do wózka, co by do domku wrócić (bo już pora kąpieli), znowu wygaszacz w gałach i wielkie zmęczenie
ja nie wiem, czy to wózek tak na niego nie wpływa ;-)
a już taki fajny rowerek sobie na allegro upatrzyłam
ale jakoś szkoda wydać mi 170 zł by po miesiącu odzyskać 20
nie wiem dziołchy co robić
która to doświadczona mamunia
( piorę ściągalne części wózka antonkowego
) i chyba jeszcze schną mi pazury u stóp ;-) se walnęłam je na bordo ;-) tyle, że ja nic w bordo nie mam 

też sobie kolor wybrałam 
taka podwórkowa (ale na sztucznym boisku) i raz w tygodniu
suuuuper!!!!

widzisz Madzia widocznie postanowiła kulturalnie zaczekać na narzeczonego
bo on też opóźniony o dwa miesiące 
już wiem czemu mnie teściowa ścigała - jakbym odebrała, wiedziałabym wcześniej ;-))