Ja też!!! A ciężarnej się nie odmawia, bo Was myszy zjedzą albo coDziewczynki róbcie szybciej te testy bo jestem ciekawa jak cholera która pierwsza do Esi dołączy;-)

Dzagud się na wspominki zebrało
Cóż, takie prawo forum - więcej meteorów niż planet ;-)elmaluszku może Ty niewłaściwe menu Jej proponujesz? Wiesz, Ty z warzywkami, owockami startujesz, a Lasencja potrzebuje nieco żelastwa i plastiku

Ja też - musiałam się cholernie nudzić. BueheheheheWiecie - ostatnio sie zastanawialam, co ja do cholery robilam ze swoim czasem przed Suri. No poprostu nei mam pojecia. haha

toska co się odwlecze, to nie uciecze!

A te włosy to obcięłaś sobie? Bo chyba Stasia się jeszcze nie kwalifikowały...

Fotki z basenu prosimy!!!
Doczytałam, że Gośka zobaczyła I - dobrze się stało, że jest jak chciałaś

No i tyle. Tak jeszcze dodam, że zazdrość zżera jak czytam o Waszych wakacjach
Na pocieszenie - sądzę że byłabym najgrubsza. Poważnie - pojęcia nie macie w jakim tempie powiększa mi się brzuch... 
smacznego ;-) Przyjade do ciebie z cala paka papieru toaletowego. Damy dziewczynom na podwieczorek i wieczor caly dla nas..(haha dobre!)
). Dwie poprzednie noce były ok, tylko że np. dziś moje dziewczyny świeże i wypoczęte zaczęły swoje trele o 5.40. A ja, nie odprowadzając Weroniki do przedszkola mogłam pospać choćby do 7.15.
Dziś stwierdziłam, że chyba na któryś weekend załatwię sobie jakiś tani hotel, choćby pod Warszawą, wywieszę napis "nie przeszkadzać" i prześpię przynajmniej 36 godzin non-stop.
). Myślałam, że wyjdę z siebie. Przede wszystkim jednak Antonek jest dzikus i brać go do ludzi jeszcze nie można ;-) w ogóle nie myślał o spaniu, jedzeniu
podsumowując - dzięki bogu, że komunia za nami
oczywiście wszystkie mamy, babcie, opiekunki patrzyły się na mnie jakbym dziecko żywcem ze skóry obdzierała