Olla
Melowa mamusia:)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Już niezapomnialam...ehhh..to wszystko przez Amelke![]()
Teraz to Fasolka rozrabia - pamiętasz, macica na mózg uciska
Zaczął się gąbczak - witaj! 
Tylko nie lubię trzykołowców 

Ktoś mi Synka podmienił
Pewnie poczuję się lepiej i że to mój własny, gdy jutro obudzi mnie o 6.50 

:-) Zazdroszczę, bo będziesz sobie z czystym sumieniem wypoczywać a ja ciągle nie ruszyłam mgr

:-( Jutro jadę do biblioteki z mężem (wcześniej nie było mi łatwo tam pojechać bo to do Łodzi musze ok40 km jechać, mój samochód w naprawie a M mi nie chce dać swojej "buni" czyt.BMW żebym mu nie rozwaliła. To chyba po tym jak wgniotłam w moim dziurę jak byłam w szkole
;-)

,robicie dzidzi,kupujecie wozek i gotowe:-);-)

eeeee ja nie wiem gdzie sie zmienia te suwaczki

Amela wstaje z kurami zawsze ,czy to kladzie sie o 7 czy o 10 wieczorem.