reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia popieram Ollę:tak: ty się kobito nie martwiaj;-)a jak twój małż mówi, że będzie ok, to będzie (oni ponoć wiedzą, co robią i co mówią):-D
Ollu byłam na NK dziękujemy za miłe słówka:-)
moje dziecię postanowiło nie spać od 6 (tzn przed 5tą już się obudził, ale jakoś pospał do 6):szok::baffled: zjadł swoje śniadanko i wziął się za kradzież mojej kanapki z salami:dry: nie nadążam za nim chwilami:sorry2: (teraz tańczył do "ufoludków" na mini mini, o zaczyna się samsam - też tańczy:-D chwila wytchnienia:cool2:)

reklama
Kachasek Amela tez tanczy z umilowaniem ale tylko jak viva leci:-):-D:tak:
Smiesznie taki bobasy wywijaja...kiedys tylko z nozki na nozke teraz doszlo klaskanie i obroty heheheh...booosko!Tak mnie to smieszy ale i za serduszko lapie:tak:

A z bajek to ulubiony jest ''W dobranocnym Ogrodzie''czy jakos tak...Igi pigiel ulubiony jest,w tesco dorwala kiedys maskotke Igi Pigla i juz sie z nia nie rozstaje,caluje ,kasa,tarmosi...miiilllosc:-);-)
Dzieki tej maskotce zauwazylam ze moje dziecko rozumie wiecej niz mi sie wydaje bo w dniu zakupu putam sie '''a gdzie jest Igi PIgiel''Amela nie zastanawiajac sie ,poszla do salonu i wrocila z nim!Ja w szoku bylam,nie spodziewalam sie ze takie szkraby juz wszystko kumaja.Od tamtej pory tata tresuje mala z zacieciem,srednio mu to wychodzi bo ona robi i rozumie tylko to co chce:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Olla - ty ranny ptaszku ;-)

tak namiot jest super! hmm moze i my taki Suri sprawimy ....

Esiu - spokojni bedzie oki. Ja zawsze sie zamartwiam na zapas i nic z tego dobrego nie wychodzi bo sie do ostatniej chwili katuje, a potem sie okazuje, ze i tak wszytko jest ok.:sorry2:

Kachasku - ja Suri z rana wlaczam (albo jak juz nie domagam) tez program dla dzieci. pol godziny wytchnienia. Choc nie zawsze...Czasami na gdzies bajki :-p

A wczoraj Suri dala czadu. Bylysmy na spacerze i przechodzilysmy obok przedszkla dla dzieci. Dzieci akurat byly na zewnatrz. Suri poprostu wyskoczyla z wozka na ogrodzenie. Zaczela piszczec z radosci i wspinac sie po nim i tarmosic, i cos tam jeszcze. Nie moglam jej usokoic a co najwazniejsze tak sie mocno siatki uczepila, ze mialam problem by ja z niej zdjac.... Jak jakas malpa w ZOO.:szok: Ja normalnie w szoku nie wiem co w to moje ziecko wstapilo. Dzieci w wielu okolo 4-5 latek - sie poprostu jej wystraszyly i zwialy... No ladnie.

no comments. Mam malego dzikusa.

Anni:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To Amelka jest rannym ptaszkiem ja bym jeszcze pospala:baffled: a jesli o dzieci chodzi to Mela podobnie reaguje...no moze mniej entuzjastycznie hehehh

Olla namiot fajny :tak: moja mama dostała dla Misia piłki ale w jakimś pojemniku (może namiot byłby lepszy?). one rozumieją sporo, ale fakt - najlepiej to, co im pasuje :-D bo jak mówię, że nie wolno, to jakbym do ściany mówiła. a jak spytam o piłkę, to biega po całym mieszkaniu i szuka:cool2:
anni to może jeszcze kaganiec jej kup :-D
Olla buziaki:tak:

Uśmieszek na dzień dobry od Szymka dla Was :-D

Esiu, wiem że trudno jest posłuchać kogoś by się nie martwić .. na pocieszenie powiem Ci że miałam identyczną sytuację z Szymkiem, a jednak urodziłam SN a do tego poszło szybko :tak: bądź dobrej myśli ! i nie myśl o tym co by gdyby, bo nie ma takiej potrzeby ;-) trzymam kciuki !

Kachasek , mój Szymek od paru dni jak zaczarowany siedzi przed mini mini, jesetm w szoku, bo zwykle na niczym nie skupiał dłuższej uwagi, a dziś pooglądam samsama właśnie i .... poszedł spać :cool2: i niewiem czy to te bajki czy pogoda go uspała ;-)

Olla, to niesamowite że Amelka już ma swoje ulubione bajki i postacie bajek ! i że je rozpoznaje na półce w sklepie , po prostu WOW :tak::tak:

Olla ło matko! Ależ Ty masz sny Kobito! :szok: Przerażające :szok: :-D:-D:-D
Dziękuję :tak::-)
A wiesz, tak sobie nawet wmówiłam (no, chyba że faktycznie nie musiałam) że wczoraj na usg to łożysko już inaczej wyglądało - bo w piątek gin (inny) twierdził, że zasłania szyjkę całkowicie, a wczoraj moja, że w kilku przekrojach w ogóle nie zasłania, tylko w konkretnym. No to sobie tłumaczę, że widać sunie już w górę :zawstydzona/y:

Zakupy na pewno dobrze mi zrobią :tak: Muszę wyciągnąć Małża i trochę poszaleć :tak:
Namiocik świetny! Gdy Mały się uruchomi też Mu podobny kupimy :tak: Dzieciaki uwielbiają takie zamknięte zakamarki :tak:
No i a'propos kumania - ja uważam, że gdy nie reagują, to udają :dry: Bo rozumieją już WSZYSTKO :szok: Ostatnio pytam Piotrusia "gdzie jest żabka" (taka wannowa, nie bawi się nią często), a ten odwraca się, grzebie w stercie zabawek i wyciąga żabkę :nerd:

kachasek Piotruś też tańczy do Samsama :-D A teraz do "Zuzia - lalka nieduża" :-D

anni :-D ja mam jedno życzenie - ZAPISUJ WSZYSTKO :-D Będziesz to mogła potem wydać i będziecie ustawieni do końca życia :-D I KONIECZNIE proszę o notowanie przygód znad morza :-D

Goździczek dzięki :tak:
Czyli sama wiesz jak to jest :zawstydzona/y: Wczoraj sobie na dobranoc pochlipałam na myśl o tym, że za 2 m-ce miałabym już do końca być w szpitalu :zawstydzona/y: Wiem wiem, głupia jestem :zawstydzona/y:

Młody pospał dziś do 8.28 :szok: A potem jeszcze przedrzemał 15 minut, więc wyciągnęłam Go z łóżeczka przed 9 :-) Czuję się nieprzytomnie wyspana :-) Kochany Szkrab :-)

reklama
Do góry