Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wył na sam widok zbliżającej się lekarki - i to jeszcze przed szczepieniem :-( Zaraz po kłuciu mama wyszła z Nim do poczekalni, uspokoił się prawie natychmiast. No ma dość lekarzy i tyle! Mam nadzieję, że szybko zapomni...
- że waży 10200 i mierzy 77,5cm. Tylko czemu ciuszki 80 robią się już przyciasne? ;-) Taka mała, chuda długa glizda ;-)
Bede kronikarzem portowym w Chlopowie ;-) hehehe. a ty odpoczywaj kochaniutka. 

Jak tak dalej pójdzie i się tak wylaszczycie, to Mąż ode mnie ucieknie z krzykiem - Ty w odważnym bikini, Agik w super kostiumie z wielkimi piersiami (ja mam już w zaniku niestety:-(). No to ładne mnie wakacje czekają.

Sama konkurencja dookoła a w środku ja - wieloryb.

Ale spoko wodza! Pogoda zaczyna się podobno od piątku.
Ja uwielbiam ale tak dawno już nie grałam.... A, no i wygrałam w konkursie zestaw do tenisa plażowego - cokolwiek by to nie było, i jutro jadę odebrać. A w Scrabble nie grałam nigdy aż się wstyd przyznać
.
będę wielorybem niegrającym w karty (Dzagud - nie martw się, nie będziesz osamotniona;-))
ja mogę zabrać twistera
i jeszcze inne gry (tabu, trival pursuite i coś tam jeszcze mam)
uwielbiam remika i macao 
będzie superowo, zobaczysz! ... rozmiary 80 za małe, bo pampers trochę centymetrów zabiera ;-)
tabletki nie pomagają
więcej łykać nie będę, nie chce mi się truć ;-) leżę już czyściuta w łóżeczku, gnom gra z bratem
nic to, ma szczęście, że mnie łepetyna boli i nie mam sił na myślenie o nim w wersji agresywnej ;-) zaraz mam zamiar pójść spać, może przestanie boleć 

Jednak musze Cie ostrzec przed moja przyjaciolka - straszna laska hehehe wiec ja juz kaganiec na mojego kupuje:-)
). Ale niestety przez polowe zycia go nie uzywalam
.