reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Esiu my też trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści :-).
Dziewczyny, zaraz Esia pewnie sama Wam napisze, ale Jej nie przyjęli z uwagi na tego gronkowca.
Bidula wraca do domu i czeka do środy. Oby wytrwała w dwupaku!!!

A ja po wizycie z Magdą u lekarza. Ma znowu zapalenie gardła z tym że tym razem na podłożu krtaniowym. Madzia ma antybiotyk na 3 dni, plus nawilżanie chałupy ile wlezie.
Kiedy mi się ta moja żaba uwolni od tego gardła.
A temperatury nadal niet, mimo że mi się dziecko prawie dusi z kaszlu. Szlag by to trafił!!!

A ja po wizycie z Magdą u lekarza. Ma znowu zapalenie gardła z tym że tym razem na podłożu krtaniowym. Madzia ma antybiotyk na 3 dni, plus nawilżanie chałupy ile wlezie.

O niech to.. :-( Esiu trzymam kciuki byś dotrwała do środyDziewczyny, zaraz Esia pewnie sama Wam napisze, ale Jej nie przyjęli z uwagi na tego gronkowca.Bidula wraca do domu i czeka do środy. Oby wytrwała w dwupaku!!!
![]()

Dzagud no co za licho przyczepiło się Madzi

Olla znalazłam dużo ubranek i gadżetów z bohaterami Dobranocnego Ogrodu na allegro, więc pewnie i do naszych sklepów już dotarły tylko ja dawno na zakupach byłam. Widzę że Next ma dużo fajnych rzeczy, więc trzeba się wybrać przed Mikołajkami na łowy.:-)
Pirzonku ślicznie wyglądasz i synek słodziaczek

U nas dziś zaleciało zimą..

Ja się wybieram jutro na badania i przy okazji zaszczepię Czarka póki zdrowy.
No właśnie zapomniałam Wam napisać że na Allegro dużo jest tych ciuchów. Ja kupować nie będę bo nie mam tego programu i Madzia nie wiedziałaby o co chodzi.
U nas w tym momencie rozwiązał się dylemat ze szczepieniem Magdy przeciwko grypie. Co najwyżej sami pójdziemy i tyle. Tylko że znowu się przeciągnie szczepienie terminowe.
Pirzonek, potwierdzam, ślicznie wyglądasz.
:-)
U nas w tym momencie rozwiązał się dylemat ze szczepieniem Magdy przeciwko grypie. Co najwyżej sami pójdziemy i tyle. Tylko że znowu się przeciągnie szczepienie terminowe.

Pirzonek, potwierdzam, ślicznie wyglądasz.

reklama