reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzien dobry:-)
W przeddzien wielkiego wydazenia...:tak: Esiu kochana zycze Ci udanej,szybkiej cesarki,malobolesnej rekonwalescencji,delikatnej hustawki hormonalnej:-p,zdrowej,pieknej,cudownej coreczki(zreszta ona juz taka jest).Milego i krotkiego pobytu w szpitalu.Bedzie cudownie,za duzo dzialo sie przed porodem dlatego teraz juz pojdzie jak z platka;-)
Czekam na wspaniale wiesci juz niebawem kochana!!!!!!

Calej reszcie naszej bandy sle calusy :*weekendujcie sie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hello,
pamiętacie mnie jeszcze?;-) nie nadrobię tego co wyprodukowałyście, czasem czytam co nie co, ale na pisanie sił brak (a i wena twórcza mnie opuściła:sorry2:)
no nic, w każdym bądź razie zyjemy, mamy się dobrze, od dzisiaj znam temat pracy licencjackiej (na prętce wymyśliłam zakres, promotor zawęził do jednego tematu) więc powoli biorę się do roboty. w końcu do czerwca dużo czasu nie zostało.
Esiu trzymam kciukasy za szybki powrót do sił no i oczywiście na relację co i jak:tak:
Michał śpi, mąż grzebie u teściów w kompie, ja mam chwilę dla siebie (i zamiast robić coś pożytecznego, siedzę przed kompem). Idę zaraz podłubać, bo święta się zbliżają, zamówienia na karteczki mama złożyła;-) na dodatek na wizażu zapisałam się jakiś czas temu na wymiankę (czyli muszę zrobić prezenciki dla innych dziewczyn, a one m.in dla mnie) a tu czasu jak na lekartswo:angry:
ogólenie Michał ok, ale daje nieźle czasem popalić. energii ma za stu, chwilami nie daję rady, ale nie jest tragicznie. tylko druga dolna czwórka się przebija (już na szczęście końcówka zęba- głupie czwórki, na raty rosną) i jest okropnie marudny. Poza tym buntownik się z niego nieprzeciętny zrobił:wściekła/y:
w pracy jest ok, przyzwyczaiłam się już:tak: pewnie że jest super jak mam wolne, ale w pracy też nie jest źle, a te 12 godzin jakoś zlatuje.
Miłego niedzielnego popołudnia życzę
buziaki dla wszystkich mamuś i ich rozrabiaków:-D

Kachasek, tak się zastanawiałam gdzie Cię posiało i miałam do Ciebie dzwonić. Dobrze że się wreszcie pojawiłaś i zamieszkasz może na dłużej???;-)

Esia, kciukasy za jutro już odpalone. Wyśpij się dziś kobieto bo to ostatni raz na dłuuuugi czas.;-):-D Buźki i czekamy na info.
A przy okazji nie wiem czy wiesz - dobrze że dziś niedziela i w związku z tym nie wzięli Cię na cesarkę, bo dziś imieniny Małgorzaty i by Cię potem Córcia błogosławiła jak ja swoich!;-)A że imieniny wyznacza się podobno jako pierwsze PO urodzinach to szansa na większą odległość czasową i podwójne prezenty istnieje.:-D

Czesc Kachasku :-)
Fajnie ze wpadlas:tak:Ogladalam zdjecia Wasze na NK ,superowe.Misiek sliczny kawaler ale pomimo ze juz dorosly facet to ma w sobie totalnego slodziaka,mowie Ci ...niejedna bedzie wzdychala do niego:-D
A Ty bardzo schudlas,nie widzialam calej sylwetki ale po twarzy... i do twarzy ci w tym:-):rofl2:

Esia nawet moj maz chodzi jak na szpilkach:rofl2:udziela mu sie moje podekscytowanie przyjsciem na swiat Malgosi:-DBuzki :*

Dziewczyny dziękuję :tak: Dam znać gdy to będzie możliwe :tak:

Olla pozdrów męża - współczuję mu - mój to przynajmniej wie, czemu ma chodzić na palcach ;-)
Dzagud no popatrz, nie wiedziałam :-D Ale my to na bakier jesteśmy z takimi zwyczajami, wybieramy daty nam pasujące - Piotruś np. urodził się przecież kilka dni przed najpopularniejszymi imieninami, a swoje ma 29 kwietnia :-p Ja z imieninami w Wigilię i urodzinami 2,5 tyg później nie idę już na żadne kompromisy! Żadnych wspólnych prezentów! ;-):-D

Zaczynam się stresować, więc zamykam kompa i zajmę się czymś konstruktywnym, np. posprzątam coś albo co ;-)
Buziaki i trzymajcie kciuki!!! :sorry2: :*

Dobrze że się wreszcie pojawiłaś i zamieszkasz może na dłużej???;-)
postaram się:tak:

Czesc Kachasku :-)
Fajnie ze wpadlas:tak:Ogladalam zdjecia Wasze na NK ,superowe.Misiek sliczny kawaler ale pomimo ze juz dorosly facet to ma w sobie totalnego slodziaka,mowie Ci ...niejedna bedzie wzdychala do niego:-D
A Ty bardzo schudlas,nie widzialam calej sylwetki ale po twarzy... i do twarzy ci w tym:-):rofl2:
dziękuję za komplementy;-) Misiek to aż piszczy z zachwytu jak siebie widzi:-D a ja? no cóż, może nie bardzo, ale coś tam schudłam. W pasie uciekło przez te 2 m-ce jakieś 7-8cm, a na wadze tylko 6 kg. Wystarczyło wrócić do pracy;-)
Dziewczyny dziękuję :tak: Dam znać gdy to będzie możliwe :tak:

Zaczynam się stresować, więc zamykam kompa i zajmę się czymś konstruktywnym, np. posprzątam coś albo co ;-)
Buziaki i trzymajcie kciuki!!! :sorry2: :*
daj znać, daj:tak: no i odpuść już sobie to sprzątanie. wyśpij się:tak: kciuki zaciśnięte:-)

reklama
Do góry