reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kotku dobrze że się odezwałaś śpioszku, bo już się zaczynałam martwić! To kiedy wyjeżdżacie do Polski? Dobrze że będziesz miała pomoc rodzinki w tych "najcięższych" tygodniach ciąży.:tak: Zazdroszczę wam tego spania, ja choćbym była nie wiem jak zmęczona nie potrafię zasnąć w ciągu dnia, a ostatnio i w nocy.:dry: Łączę się w bólu kości łonowej - prześladuje mnie już chyba ze dwa tygodnie i wcale nie chce przestać:-(

Esia super że remont już się zakończył, a drzwi olej - kiedyś ci założą a teraz już nie czas dla Ciebie na przejmowanie takimi głupotami. No ja mam nadzieję że nam nie znikniesz z forum tylko będziesz żywym przykładem że z dwójką dzieci można tak się zorganizować żeby jeszcze mieć czas dla koleżanek z forum:-);-)...
Dzięki za relację z wizyty u Sionka, no i znów mam zagwozdkę kogo słuchać.:dry:

Anielap jak zwykle Olla ma rację :tak: Trzeba wyluzować.. Zuzanka wygląda przepięknie, nie sprawia wrażenia zagłodzonej:tak:

Olla a gdzie ty kupujesz ubranka z bohaterami z Dobranocnego Ogrodu? Bo ja też chcę.. znaczy Czarek na pewno byłby w siódmym niebie mając Igi Pigla czy Maka Pakę na bluzeczce;-)

reklama
A miałyście powiedzieć na jakim kanale można ten Ogród oglądać!:crazy:;-)

U Magdy na topie Miś w niebieskim domu. I jak chyba już pisałam, jak tylko dorwie bluzeczkę z misiem, to muszę Jej założyć. Ostatnio zobaczyła bluzkę zaraz po uprasowaniu i po prostu musiałam jej zmienić z tej którą nosiła przez pół dnia na "misiową". Potem chodziła, głaskała się po brzuchu i mówiła "miiiisioooo".:-D

Dzagud Dobranocny Ogród leci na CBeebies (chyba tak się piszę) godzina 8.15; 12.15; 16.15; 20.15. Życzę miłego oglądania:-):-)

A gdzie kupujecie ubranka z bohaterami "dobranocnego ogrodu"?:sorry2:

Też się zastanawiałam czy trzeba teraz iść do ortopedy (ostatnia wizyta jak Nati miała 7 m-cy), ale lekarz powiedział, że jak było wszystko w porządku, to nie ma potrzeby.

szopka: już niebawem masz połówkowe USG ;-)
ciekawe czy dzidzia sie ujawni :-):-)
Pirzonku mam umówione na 15 grudnia - dopiero za miesiąc, ale na poprzednim była mowa o kolejnym chłoptaśku.:rofl2:

Dzagud my do niedawna mieliśmy jeszcze kanał Baby TV wg mnie najlepszy programowo dla takich smyków jak nasze - dużo piosenek i rymowanek, może masz?

Wychodzi nam ostatnia trójka i jakaś najbardziej bolesna jest, bo jedziemy od wczoraj na syropku i rękach mamuni:no: Niech już wróci tata, bo oszaleję...:sorry2:

W Anglii jest zatrzesienie ubranek i wszelakich zabawek z bohaterami Dobranocnego Ogrodu.Dziewczyny ja bym wam przysylala jesli to w Polsce niedostepne tylko jak juz wczesniej pisalam boje sie ze przesylka zaginie w eterze i bedziecie zle na mnie :-(

U mnie dzien przeplakany,calusienki,az do teraz bo spi:wściekła/y:Nie wiem co jest grane,no chora jest ale juz przeciez o niebo lepiej...moze tak zebole ja dzisial rwaly,dolne 3ki jej ida:baffled:Pozatym polknela koralika ,wczoraj zerwala mi perly,pozbieralam ale jadna sie uchowala a ta ja znalazla,przybiegla do mnie z ta perelka w paszczy,pokazala i polknela zanim zdazylam zareagowac:crazy:No chyba brzuch jej nie boli od tego:confused:

Olla-jak mala dynia?Mam nadzieje ze juz przeszlo i rozrabia:tak:;-)
Szopka-Amelka jak wiekszosc naszych maluszkow chodzi na paluszkach tylko ja nie mialam zadnych obaw(po tatusiu).Moj B do dzisiaj tak chodzi:tak:
Kotku-super ze w koncu udalo sie z mieszkaniem,miejmy nadzieje ze teraz bedziesz spokojna i szczesliwa w swoim gniazdku.A kuzynowi wspolczuje.Wiesz ja tez nie moge sie doczekac wyjazdu do polski.Tylko odliczam.Na jak dlugo jedziecie/???
Anielap-skad ja znam ten problem :-DPrzestalam sie przejmowc od kiedy lekarz powiedzial mi ze Amelka dobrze wyglada.Widocznie tylko tyle potrzebuja nasze dziewczynki.A porannego wstawania wspolczuje.
Jolka-trzymam kciuki zeby to nie bylo nic powaznego;-)
Gingeros-czy paniczyk nadal tak ladnie zajada?Diagnoza tego pana mnie rozwalila(przez chwile poczulam jakby to bylo w szpitalu do ktorego jezdzilam z Amelką)
Esia-super ze ortopedyczne diagnozy u Piotwora sa dobre.Buziaki dla Malgosi:-)

A my jedziemy na weekend do znajomych.Juuuuuuuuhuuuuuu....do ludzi:-D:-D:-DW koncu bedzie z kim popaplac:tak:Juz mi brakowalo towarzystwa.

A wczoraj chcialam zamknac lodowke i nie zauwazylam mojego kundzika i mocno przytrzasnelam jej paluszek.Ale mam wyrzuty sumienia.Zrobil nam sie krwiaczek pod paznokietkiem.Mam nadzieje ze nie bedzie schodzil.:baffled:

Olla-wlasnie doczytalam o Amelce.Zdroweczka bidulce zycze ale ciesze sie ze juz lepiej.
Hmmm,,,Amelka juz nie raz mi polknela rozne dziwne rzeczy i nic jej nie bylo.Ale wiadomo kazde dziecko inaczej reaguje.Ciezko mi powiedziec czy to od tego.Ale moze to przez pogode.Moja dziewuszka tez dzisiaj od rana ryczy albo marudzi i sama nie wie czego chce.

reklama
ale dobrze, że to już piatek :tak:
jestem zmęczona jabym nie wiem ile pracowała ( a nie pracowałam aż tyle:confused:)

buziaki dla wszystkich, miłego wieczoru.

może uda mi się później coś więcej napisać

Ps. Esia już nie mogę się doczekać tego smsa;-):-p ale czekam cierpliwie to poniedziałku:tak:

Do góry