reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud jejku bidulka ! Az mi glupio ze o symulowanie posadzalam.Przepros Madzie odemnie :(

Dziewczyny jasne ze Wam popuszcze...potrafie sie z siebie smiac;)(Toska wiem ze nie o akie ''popuszczanie Ci chodzilo'' :p)

Doobra,nie mam humoru dzisiaj,spadam.
Pozdrowionka:*

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaaaa wkurwilam sie na maksa z tym uchem...glupia jestem jak but zeby dziecku swiadomie na bol narazac i niebezpieczenstwo infekcji,prozna debilka i juz!

Ide dzis do lekarza po jakas mas z antybiotykiem czy cos...

Zeczywiscie sama lubie :p ...na forum posiedziec ale dumnam z Was jak paw:DDDze tak naprodukowalyscie :)

No beznadzieja z tym uszkiem :(
Obejazalam zdjecia Suri...ale cudne wlosly!!!Szok!Piekna lala Ci rosnie:***

aaa juz przeczytalam. Ojoj - no nie dziwie sie, pewnie tez byla bym zla troszku :zawstydzona/y:

Ollus - nie przejmuj - antybiotyk sie da - przejdzie, a ty sie nauczylas lekcji. Nie smutaj...
Pisz co i jak bylo na wizycie.

Dobra ja zaczynam dzien - caluski wszystkim...

Olla, nie martwiusiaj, grunt że Amelci to nie boli. Dasz maść i będzie po kuku.

Ja właśnie wróciłam od lekarza, bo poleciałam po zwolnienie na Magdę. Swoją drogą co za pajace z tych lekarzy, już ten NFZ ze swoją biurokracją im wodę z mózgu chyba zrobił.:wściekła/y:Poszłam specjalnie tak aby trafić na naszą lekarz prowadzącą, ale na miejscu okazało się że do niej jest kolejka chyba z 5 osób, a przecież nawet po zwolnienie nikt mnie nie przepuści, skoro są z chorymi dziećmi a ja sam przyszłam. No i była druga doktor, do której była 1 osoba to poszłam do niej. A ona do mnie z buzią, że przecież tamta jest prowadząca, zna lepiej dziecko i jest teraz w pracy. Powiedziałam jej, że do tamtej jest spora kolejka, a ja nie przyszłam na badanie tylko po zwolnienie, z całym wypisem ze szpitala, więc nie będę stać teraz 2 godziny. Dała mi w końcu do końca tygodnia, ale cała obrażona była. Niech ją diabli!
Magda póki co śpi, rano w miarę mi się nawet udawało utrzymać Ją w pozycji siedzącej, a potem planowałam iść na dłuuugi spacer. Ale leje jak z cebra i nici z planów. Nie wiem jak dalej Ją zatrzymam bez chodzenia. No ale na razie się nie poddaję.:tak:

Kurcze ciezka sprawa z tym niechodzeniem.Mela to by wscieku dostala:(No chyba na rekach bedziesz nosic musiala i po szawkach pokazywac rozne skarby...recory wiedna,ale dobry sposob na odwrocenie uwagi,Mela to uwielbia.Pokazuje co chce pomacac mowiac z predkoscia swiatla ''tooo i tooo i to i to i tooo!!!'' :DDD

A ten lekarski typ to ja znam,nadete swinie z co poniektorych ...

Ale widzicie...trzy posty temu spadalam bo nie w humorze ...i juz mi przeszlo:) Szybko co?
Ja to dlugo nie potrafie sie nie usmiechac :)

Dzagud buziolki w chorą nóżkę dla Żabki. Ale mądra z niej bestia że tak umiała was zawiadomić, że coś się dzieje z nóżką.:tak: Może spróbuj ją kredkami zainteresować, plasteliną, klejeniem różnych rzeczy, gnieceniem ciasta.. mój Czarek to uwielbia takie robótki.

Ollu w Melowe uszko też całujemy, by się szybko wygoiło i nie bolalo:tak:

Powiem Wam, że się dzisiaj wstydu najadłam - musiałam Czarka ze sobą do sądu zabrać po wypis z księgi bo teściowa od rana szoruje mi okna, a on mi takiego smroda tam strzelił że Pani wydająca odpis okno musiala otworzyć:szok: No ale mój syn pouczony przez mamę z rozbrajającym uśmiechem powiedział "psepsam" i Pani kazała mu częściej przychodzić:-D A wczoraj był nie lepszy, bo na zajęciach z dziećmi zachciało mu się mamie całusa dać i z rozpędu pocałował jeszcze dwie obce mamy siedzące obok:zawstydzona/y:

reklama
Szopka super slodziak i madry chlopak z Twojego synusia!Gratki!Dal mi powody do ''popuszczania''ze smiechu :DDD

No wlasnie Dzagud pomysla fajnego Szopka podsunela,ja jeszcze dodam ze przygotowuj z nia posilki,posadz na blacie i nich miesza ,wrzuca produkty do miski,moczy rece w wodzie z ziemniakow heheh i takie tam :)Powodzonka!Dasz rade!!!!

Do góry