reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Widzicie - i mnie bardzo dziwi jaka jest sprzecznosc pomiedzy rozumowaniem lekarzy w Anglii i Pl. Tutaj nikt mi nie wpomnial w ogole o witaminie D3. Zero.

Podawalam poniewaz mamy lekarke w Polsce, ktora bardzo lubie i do niej jezdzimy na przeglad mlodej od czasu do czasu. Teraz juz nie podaje.

Toska - a jak! bizuterie robie. Mam kilkanascie zamowien w miesiacu. :tak::-D Poza tym jeszcze pracuje jako tlumacz dla Polonii Polskiej, pracuje w biurze jako Office Manager na pol etatu .... no i otwieram ta firme. hehehe nio. Temu nie ma mnie czesto na forum. ;-):laugh2:

reklama
toska dziękuję :zawstydzona/y: Wiesz, ja uważam że mam życiowego farta - nie wiem, ktoś Tam Na Górze mnie chyba lubi (odpukać!) ;-) Wszystko co złe, jakoś prędzej czy później obraca się na dobre, a tego dobrego jest mnóóóóstwo :tak:
Że tak się nieskromnie pochwalę :zawstydzona/y:
Dzagud ło matko... :szok: Macie się z tymi choróbskami... Biedna Madzia... No pojęcia nie mam jak ją przytrzymać bez chodzenia :no: Już współczuję wyzwania.
szopka fajnie, że wszystko dobrze się układa :tak: Może i rura sama pójdzie? Ja bym kretem zasypała, zalała jakąś chemią i szybko wiała, żeby zdążyć przed wybuchem :-D
Chyba niedługo masz połówkowe? Ciekawe czy wciąż dynda ;-)
anni Ty uważaj, bo ja jeszcze tak zupełnie nie doszłam do siebie i śmiać się za mocno nie mogę! Kwiczałam trzymając się za brzuch :-D "Lepiej zjeść i odchorować, niżby miało się zmarnować" :-D:-D:-D
aniajw dziewczyny już napisały - nie przejmuj się :tak: Piotrusiowi już zarosło, no ale z tym różnie przecież bywa.

Małgosia leży u Taty na kolanach i patrzy mu głęboko w oczy, od czasu do czasu pokwękiwaniem wymuszając masaż brzuszka - a Rodziciel jedną ręką masuje, a drugą przesuwa jakieś żołnierzyki (albo inne cusie, nie znam się) na ekranie kompa. A wszystko to w rytm smętnego popierdywania Malutkiej. Sielanka :-D

Małgosia leży u Taty na kolanach i patrzy mu głęboko w oczy, od czasu do czasu pokwękiwaniem wymuszając masaż brzuszka - a Rodziciel jedną ręką masuje, a drugą przesuwa jakieś żołnierzyki (albo inne cusie, nie znam się) na ekranie kompa. A wszystko to w rytm smętnego popierdywania Malutkiej. Sielanka :-D

SIELANKA....padłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Tak sobie drinkuję i Was czytam i tak mi z tym dobrze.:tak: Dobrze, że jesteście:tak:

Esia, no sielanka :-D:-D:-D jak z obrazka:-)

Oj, anni, to rzeczywiście aktywnie nadrabiasz ostatni rok siedzenia w domu:-) Super, ja tez lubię jak coś się dzieje:tak:

szopka super, że udało Wam się sprzedać mieszkanie. Pomyśl, że za miesiąc bedziesz już po przeprowadzce i będziesz miałą święty spokój:tak:

nasza olla jutro się zdziwi jak zajrzy jutro na BB, ile z nas tu dzisiaj siedzi. a jej znowu nie ma. Czasami mam wrażenie, że olla to najbardziej lubi pogadać sama ze sobą;-):-D:-p:sorry:

Bardzo miło tu dzisiaj:-)
Powinnyśmy umawiać się na konkretne dni, winko w jedną rękę a drugą gadamy na BB do białego rana :-D

Agik - kochana ja tez sobie nalalam lampeczke... Tak Tobie do towarzystwa.

Toska - ano milutko.

Esia - nooo hehehe kurka nawet nie wiesz jak mi szkoda tych ciastek ;-) ORGANICZNE przeciez cholercia jasna - nie pytaj ile na nie wydalam:-D
Sposobem babci - trzeba zjesc.

Serio brzuch mnie od nich boli. Wlasnie ide zaparzyc rumianku. :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry