reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hej dziewczyny, dopiero co pisalam ze wszystko takie fajne a tu Alusia mi sie rozchorowala na calego. Najpierw caly dzien wymiotowala, a dzis rozwolnienie na calego, ja tu schizuje na maxa, moj P lazi i tylko wkurza, ciagle slysze "po co tu przyjezdzalismy, co za syfne zarcie itd." juz nie moge tego sluchac :-( Nie chce jesc, nie chce pic, koszmar. Mysle jednak ze to moga byc zeby, choc nigdy nie przechodzila tak ciezko :baffled: Ogolnie sie wszystko spie...
Przytulam wszystkich smutaskow.

reklama
Izuś zdrówka dla małej ,to napewno grypa jelitowa,szybko przejdzie,niech dużo pije i podaj jej smectę i jkiś probiotyk -trzymam kciuki całuski

Izka, mnie też się wydaje że to grypa żołądkowa a nie jedzenie.:tak: A co robić, Ty wiesz najlepiej!

Agik, popieram z całego serca Twoje słowa. :tak: A, no i bardzo się cieszę że Wojcio je wreszcie.:-)

A ja w transie - załączam dwa filmiki. Pierwszy oglądajcie raczej bez dźwięku lub mocno wyciszony, bo niestety nagrały się głosy moich domowych bab - w tonacji zbliżone do serialowej "niani Frani". Mój Mąż jak to usłyszał mało na zawał nie padł.:-D Jest to filmik instruktażowy jak otwiera się prezenty.
YouTube - Rozpakowywanie prezentów

A ten drugi koniecznie z dźwiękiem:
YouTube - Konwersacje przy jedzeniu

IZA zdrowia dla Alusi :tak:
też stawiam na jelitówkę ;-)

AGIK
doskonale ciebie rozumiem, ja też boję się o mojego Antonka i jak jemu coś by się stało ... nie przeżyłabym tego!
jak w nocy nie budzi się i śpi słodko, wybudzam się i prawię lecę by sprawdzić czy mu coś się nie stało :sorry2: Maciek się ze mnie śmieje, że schizuję, ale to silniejsze :sorry2:
brawa dla jadka :-D

JOLU
sto lat dla mojego kuzyna Jacka :tak: :laugh2:
569753gpv13ll7li.gif

TOŚKA kupiliśmy taki zwykły warsztat, co by sprawdzić czy w ogóle Antonek tym się interesi ;-) do tej pory bawił się zabawkową wiertarą i miał frajdę ogromną, a my czas dla siebie ;-) i dobrze, że żadnego full wypas nie braliśmy, bo dziecko owszem pobawi się, ale nie tak na full wypas ;-) oczywiście wali młotkiem w ściany i próbuje rozkręcić swoim krzyżakiem naszą szafę, ale zdecydowanie większe zainteresowanie wzbudziła w nim gąsienica gawędziarka i tandetny zabawkowy telefon komórkowy :-D będzie starszy, dostanie lepszejszy ;-)
a kupiliśmy coś takiego
STół - WARSZTAT + NARZęDZIA - SUPER ZESTAW! (498767972) - Aukcje internetowe Allegro

DZAGUD podeślę ci Antonka na degustację pasztetu ;-) brawo za ambicję! :blink:

Ostatnia edycja:
Dzagud ale ta Madziulka to słodziak, normalnie schrupię ją jak się kiedyś zobaczymy:-)

Jola sto lat dla Jacka :tak:

Izka
kciuki by Ali szybko przeszło :tak:

Toska no mam trochę energii, chyba to ten książkowy power drugiego semestru :-D

No i dzis lepiej, na szczescie, w szczece dwie nowe czworeczki ( u gory) spuchniete dziasla ale chyba juz dobrze bo zjadla normalnie. Dzieki za kciukaski :-)

Dzagud Madziulek jest nieziemska po prostu !!!!

Jolka buziaki dla solenizanta !

Izka - super, że już lepiej i, że się wyjaśniło co było sprawcą złego samopoczucia Alusi!

Ja mam urlop do 5.01 i jestem z Zuzią w domu...i powiem Wam uwielbiam TO !!!
Jest rewelacyjnie być 24 h z takim małym, kochanym, cudownie fajnym człowieczkiem.
...na co dzień dużo tracę.....

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Zu nie poszła dzisiaj spać. Wogóle. Jakaś taka rozbawiona, ciągle chichocze... Kotłowała się w łóżeczku ponad godzinę i d... Ciekawe kiedy zacznie się jęczenie...

Luka ja jestem z Zu cały czas w domku i bardzo to sobie cenię. Naprawde mi tak dobrze. Ale od nowego roku zaczynamy się rozglądać za jakimś żłobkiem i od września rozłąka.

Izka całuski dla Alusi, niech już wydobrzeje całkiem.

Dzagud Magdusia cudowna...Ma tyle uroku w sobie że ciągle czaruje i czaruje...:tak:

Esia pozytywne fluidy wysyłam do Waszego domku, niech już przestanie byc szpitalem. Zdróweczka dla maluchów i dla Was.

Szopka pozazdroszczę energii. Ja tak nielubię zimy, że zamieniam się w leniwca czekając tylko byle do wiosny.​

Do góry