reklama
Ktoś mi podmienił dziecko...
Zuzka niedość że nie spała dziś ani minuty w ciągu dnia, to cały dzień ruszała buzią, i zjadła tak:
8 miseczka kaszki
11 kromeczka chlebka z serkiem
13 miseczka rosołu u koleżanki
14 już w domu mieseczke pomidorówki
16 obiad z nami, czyli mięsko i ziemniaki (niewiele, ale jak nią to i tak już dużo)
17 nektarynkę całą
18 monte calusieńkie
19.30 calusieńka butla mleka z kaszką

Ha, a do tego nie jęczała wcale i była rozbawiona do ostatniej kropli mleka w butelce. Pomogła mi w prasowaniu, posprzątałyśmy wspólnie jej pokój. I zasnął ten mój aniołek o 19.30 jak aniołek
I od razu świat mi się wydał piękniejszy...

Zuzka niedość że nie spała dziś ani minuty w ciągu dnia, to cały dzień ruszała buzią, i zjadła tak:
8 miseczka kaszki
11 kromeczka chlebka z serkiem
13 miseczka rosołu u koleżanki
14 już w domu mieseczke pomidorówki
16 obiad z nami, czyli mięsko i ziemniaki (niewiele, ale jak nią to i tak już dużo)
17 nektarynkę całą
18 monte calusieńkie
19.30 calusieńka butla mleka z kaszką

Ha, a do tego nie jęczała wcale i była rozbawiona do ostatniej kropli mleka w butelce. Pomogła mi w prasowaniu, posprzątałyśmy wspólnie jej pokój. I zasnął ten mój aniołek o 19.30 jak aniołek

I od razu świat mi się wydał piękniejszy...
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Anielap super, życzę więcej takich dni 
A my dziś przjęliśmy tylko trójkę gości
przyszedł dziadek z wujkiem i koleżanka M z pracy. Do babć Jacek dzwonił, ale niestety żadna się nie zjawiła
ech szkoda gadać
Za to bardzo ucieszył się z prezentu od nas :-) kupiliśmy mu pióro i długopis parkera z nadrukiem shreka
Mam nadzieję, że to poprawi charakter jego pisma ;-)
Luka ja odwrotnie jakbym miała cały dzień z dziećmi siedzieć to chyba bym do czubków trafiła
Szopka tazdroszczę energii

A my dziś przjęliśmy tylko trójkę gości

Za to bardzo ucieszył się z prezentu od nas :-) kupiliśmy mu pióro i długopis parkera z nadrukiem shreka

Luka ja odwrotnie jakbym miała cały dzień z dziećmi siedzieć to chyba bym do czubków trafiła

Szopka tazdroszczę energii

JOLA mój brat Jacek jak tylko nauczył się pisać dostał pióro od rodziców i cały czas nim pisał ;-) i przyznaję, pismo ma cudowne! niby ja mam ładne, ale w porównaniu z moim bratem piszę jak kura pazurem 
buziaki dla ośmiolatka
a z babciami porażka
plany sylwestrowe? u znajomych małe party ;-) z dziećmi ;-) Antonek co prawda będzie najmłodszy, ale będzie miał do dyspozycji dwie dziewczynki z 2006 roku ;-) no zobaczymy jak sobie paniczyk z nimi poradzi
trza szkolić za młodu 

buziaki dla ośmiolatka

plany sylwestrowe? u znajomych małe party ;-) z dziećmi ;-) Antonek co prawda będzie najmłodszy, ale będzie miał do dyspozycji dwie dziewczynki z 2006 roku ;-) no zobaczymy jak sobie paniczyk z nimi poradzi

jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Ginger na to liczę, bo narazie pisze jak ja gdy miałam 7lat 

Mi pismo poprawiło się dopiero jak zaczęłam pracować ;-) dostałam wtedy od koleżanki pióro dla leworęcznych
A co ty tak Antonka na starsze nastawiasz???

Mi pismo poprawiło się dopiero jak zaczęłam pracować ;-) dostałam wtedy od koleżanki pióro dla leworęcznych

A co ty tak Antonka na starsze nastawiasz???

witam :-)
Gingeros: nastawiaj Antonka na starsze jak fajne ;-) młode dla niego jeszcze się nie urodziły ;-);-)
a u nas żeby być rodziną musimy doczekać Twojej Hanki dla Krzysia
bo my na dwójce kończymy produkcję ;-);-)
Gingeros: nastawiaj Antonka na starsze jak fajne ;-) młode dla niego jeszcze się nie urodziły ;-);-)
a u nas żeby być rodziną musimy doczekać Twojej Hanki dla Krzysia
bo my na dwójce kończymy produkcję ;-);-)

Święta, Święta i po Świętach,
nikt już o nich nie pamięta,
bo Sylwester już za pasem,
bawmy ostro się w tym czasie.
Z ostatnią kartką kalendarza zerwijcie wszystkie złe nastroje,
zapomnijcie o wszystkich nieudanych dniach,
przekreślcie niewarte w pamięci chwile
i wejdźcie w Nowy Rok jak w nowej sukni
wchodzi się na najwspanialszy bal świata.
Niech już wystrzelą korki Szampana
A Wy bawcie się świetnie do białego rana
Wszystkiego najlepszego w 2009 roku
życzą Jagoda, Tomek, Weronika i Madzia

reklama