reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anielap, możemy sobie ręce podać.:baffled: Magda dziś nie spała ani sekundy.:crazy: Nawet nie próbowałam Jej kłaść, bo Ona też jest super rozbawiona i rozbiegana, ciekawa jestem kiedy padnie.:szok:

reklama
Ktoś mi podmienił dziecko...:-D
Zuzka niedość że nie spała dziś ani minuty w ciągu dnia, to cały dzień ruszała buzią, i zjadła tak:
8 miseczka kaszki
11 kromeczka chlebka z serkiem
13 miseczka rosołu u koleżanki
14 już w domu mieseczke pomidorówki
16 obiad z nami, czyli mięsko i ziemniaki (niewiele, ale jak nią to i tak już dużo)
17 nektarynkę całą
18 monte calusieńkie
19.30 calusieńka butla mleka z kaszką
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ha, a do tego nie jęczała wcale i była rozbawiona do ostatniej kropli mleka w butelce. Pomogła mi w prasowaniu, posprzątałyśmy wspólnie jej pokój. I zasnął ten mój aniołek o 19.30 jak aniołek:-D

I od razu świat mi się wydał piękniejszy...

Anielap super, życzę więcej takich dni :tak:

A my dziś przjęliśmy tylko trójkę gości :sorry2: przyszedł dziadek z wujkiem i koleżanka M z pracy. Do babć Jacek dzwonił, ale niestety żadna się nie zjawiła :confused: ech szkoda gadać

Za to bardzo ucieszył się z prezentu od nas :-) kupiliśmy mu pióro i długopis parkera z nadrukiem shreka :-D Mam nadzieję, że to poprawi charakter jego pisma ;-)

Luka ja odwrotnie jakbym miała cały dzień z dziećmi siedzieć to chyba bym do czubków trafiła :zawstydzona/y:

Szopka tazdroszczę energii :tak:

JOLA mój brat Jacek jak tylko nauczył się pisać dostał pióro od rodziców i cały czas nim pisał ;-) i przyznaję, pismo ma cudowne! niby ja mam ładne, ale w porównaniu z moim bratem piszę jak kura pazurem :-D
buziaki dla ośmiolatka :tak:
:confused: a z babciami porażka :dry:

plany sylwestrowe? u znajomych małe party ;-) z dziećmi ;-) Antonek co prawda będzie najmłodszy, ale będzie miał do dyspozycji dwie dziewczynki z 2006 roku ;-) no zobaczymy jak sobie paniczyk z nimi poradzi :-D trza szkolić za młodu :laugh2:

Ginger na to liczę, bo narazie pisze jak ja gdy miałam 7lat :zawstydzona/y::-p
Mi pismo poprawiło się dopiero jak zaczęłam pracować ;-) dostałam wtedy od koleżanki pióro dla leworęcznych :-p

A co ty tak Antonka na starsze nastawiasz???:-D

witam :-)

Gingeros:
nastawiaj Antonka na starsze jak fajne ;-) młode dla niego jeszcze się nie urodziły ;-);-)
a u nas żeby być rodziną musimy doczekać Twojej Hanki dla Krzysia
bo my na dwójce kończymy produkcję ;-);-)

9.gif
1.gif

Święta, Święta i po Świętach,
nikt już o nich nie pamięta,
bo Sylwester już za pasem,
bawmy ostro się w tym czasie.
Z ostatnią kartką kalendarza zerwijcie wszystkie złe nastroje,
zapomnijcie o wszystkich nieudanych dniach,
przekreślcie niewarte w pamięci chwile
i wejdźcie w Nowy Rok jak w nowej sukni
wchodzi się na najwspanialszy bal świata.
Niech już wystrzelą korki Szampana
A Wy bawcie się świetnie do białego rana
Wszystkiego najlepszego w 2009 roku
życzą Jagoda, Tomek, Weronika i Madzia

sdsdsd.gif

Ja siedzę w domku z mężusiem przed tv. Też może być miło. Właśnie zaczęłam sączyć szampana...

Do Siego Roku...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
My tez w domku,imprezka w cieniu wylazowywujacych zeboli:baffled:ale wystroilismy sie:-)saczymy drinusie i staramy sie milo spedzic ostatni wieczor roku:tak:
Do siego kochaniutkie!!!!!!!:-):-):-)

Do góry