Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas od wczoraj pada śnieżek i dziś już zaliczyliśmy śniegowe atrakcje, ja z kulejącą nogą bo znowu mnie rwa kulszowa dopadła, ledwie nadążałam za moją śnieżną kulką

Magda oczywiście nie poszła spać przez cały dzień i już od 17tej marudziła strasznie. Położyliśmy Ją spać już ok. 18.30 licząc po cichu że prześpi całą noc, ale jak już się zbieraliśmy żeby iść do Sąsiadów to Magda obudziła się i zaczęła marudzić. Jedynym sposobem było zabrać Ją do kota, gdzie poszła w najbardziej Sylwestrowym stroju, czyli pidżamce.
W końcu poszła na dobre spać dopiero po jedenastej, ale za to nie obudziły Jej żadne huki i strzelanki. A my zaraz po północy wyszliśmy sobie na dwór i postrzelaliśmy trochę. Ja potem poszłam wcześniej spać, a Małża zostawiłam z kolegą, aby się zdoił na maxa, co nie omieszkał zrobić.
Za to wczoraj prawie cały dzień umierał i dobrze Mu tak.
Kochana ciesze sie razem z Toba i oby tak zostalo

?
hehe:-)
,juz w 7 miesiacu wazyl 3.4 kg

.

.Moje noworoczne postanowienie to wrocic do formy,ale rok jeszcze dlugi wiec ide cosik wpierdolic heheheh

(ups,sorki za alownictwo ale inaczej tego sie nazwac nie da
)

.