reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kingug pytałaś o nocki. Moja Nati to minimum dwa razy w ciągu nocy musi się przebudzić, może raz się zdarzyło że przespała i dopiero o szóstej przebudziła, ale zaraz zasnęła. Pierwsze spanie to zazwyczaj ma około 4-5godz. a potem za jakieś 2-3godz. znowu. Ja tak myśle że mi się budzi bo jest jeszcze na cycu i lubi sobie poduldać. A nad ranem to już przktycznie od 7 godziny to wisi na cycu i śpi do 9-ej.
Agik Nat śpi na płasko, poduszkę podkładałam jak miała katarek, ale taką płaską od kompletu.
pozdro dla wszystkich

reklama
Esiulku-dasz rade,dzielna kobitka z Ciebie.A swoja droga zastanawialam sie ostatnio jak by to bylo ze mna jakbym miala takie 2 Murmelie:baffled:
Dzagudku-Tobie zycze przespanych nocek z chorowitkami i duzo sily;-)
Wszystkim chorowitkom-Szybkiego powrotu do zdroweczka:tak:
Iza-to super ze w koncu cos ruszylo.Egzaminy zdasz zanim zdazysz sie obejrzec i juz bedziesz stala za ladą w aptece:-)Ja trzymam kciuki:tak:
Ginrerosku-oby męża Ci nie zabrali,mam nadzieje ze obejdzie sie jednak bez szpitala;-)
I zapomnialam:zawstydzona/y:
A u nas dokladnie jak u Szopki,lekarz osluchal i stwierdzil ze klatka piersiowa czysta.Katar powoli przechodzi ale kaszle nadan.W sumie to nie tak samo bo u nas uszka zdrowe.Buziaki dla Czarusia.

Kurczę, zabrałam się (dopiero:zawstydzona/y:) za te ankiety co mi robiłyście, bo się do promotora wybieram i się okazało, że mam ich 19, a chciałam min. 20 miec do badań.
Niech no się któraś zlituje jeszcze co nie pisała i mi pyknie te parę pytań co?
Może jakaś nowa koleżanka?

• Ile masz lat?
  • Jakie jest Twoje wykształcenie?
  • Gdzie obecnie mieszkasz?, ile masz dzieci?
  • Od kiedy jesteś na forum?
  • Skąd dowiedziałaś się o BB?
  • Czy na BB znalazłaś się już w ciąży czy może w okresie starań?
  • Czy na BB trafiłaś przy pierwszym czy przy następnym dziecku?
  • Czego na początku szukałaś na BB?
  • Czy znalazłaś to, czego szukałaś?
  • Czym dla Ciebie jest BB obecnie?
  • Jak często udzielasz się na forum?
  • Czy masz jakieś ulubione tematy na forum, do których zaglądasz najczęściej.
  • Kim są dla Ciebie koleżanki z forum?
  • Czy więzi nas łączące można nazwać przyjaźnią?
  • Czy taka przyjaźń może przetrwać?
  • Czy nasza mała społeczność forumowa (szczególnie łącząca mamy z tego samego okresu – czyli My J) jest czymś szczególnym dla mam mieszkających poza granicami kraju? Co Wam daje BB?
  • Co uważasz o spotkaniach wirtualnych przeniesionych do świata realnego?
  • Czy brałaś udział w takim spotkaniu? (mam na myśli odwiedziny, kawka, wspólne wakacje J)
  • Jaka jest różnica w obcowaniu ze sobą na forum a w rzeczywistości?
  • Uważasz że obecność na BB i informacje, które stamtąd wynosisz pomagają Ci w wychowywaniu dziecka?
Sprzedałam Wojtka do moich rodziców, żeby jutro i dziś intensywnie pisac, a się okazuje, że mi jutro okna wymieniają.
To se popisałam...

Ejjjjjj gdzie Was wszystkie dzisiaj wywiało?!!!!
Czyżbyście oglądały mecz w ręczną Polska-Norwegia.:confused:
Ja o mało zawału nie dostałam takie emocje. I wygrana :tak::-)

Witam !!!!
Własnie mało zawału nie dostałam ale koniec meczu piekny :tak:
Ale stres straszny !!!
A my dzisiaj po kontroli i z klaudia ok ja tez a małemu flegma jeszce zalega i mamy robic inhalacje i eurespal i syropek , na spacerki i owszem ale do ludzi nie :-(

Gingeros tez witam

ucalowania dla wszystkich dzieci i mam

A jeżeli chodzi o noce to mój ma jakieś okresy albo zasypia i bez ani jednego zawolania spi do rana , a zasypia około 18.30-19.00 i śpi jak może do 10 nawet , ale teraz jak do pracy chodze wstaje o 6.30, albo jak ostatnio z 15-20 razy wola mnie i nie chce mu sie spać nie wiem czemu tak jest

Witajcie:-)
Izka powodzenia na egzaminach;-)
Gingeros też witam i dzięki za pocieszenie, że dwie pobudki to noc przespana. zdrówka dla Was:tak:
Dzagud a może Madzi cos się śniło:-(
Agik moja śpi na takiej płaskiej podusi
Esia dobrze że noc przespana, a widzę że Ty to jesteś dzielna kobieta. Tak trzymaj. Też zawsze chciałam mieć dzieci rok po roku, ale nie wyszło. Mam siostrę rok młodszą i jest to super:tak:
Gośka my jak sie kłocimy to mój też tak gada:angry:
Gusia, Elmaluszek zdrowia:-)
Aniajw, Kadia dzieki a pocieszenie w tym spaniu;-)
Olla też lubię Beyonce, a najbardziej jej piosenkę "Listen":tak:
Pozdrawiam wszystkich:-)

AGIK ja mecz oglądałam :tak: matko, co za emocje ;-) na zawał można było zejść :-D

KADIA takie noce z częstym wołaniem i nam czasem się zdarzają :baffled: też nie wiem o co kaman ;-)

melduję, że Maciek miał drugą punkcję i jest dużo lepiej niż w poniedziałek :tak: wizja szpitala oddalona, ba nawet zamazana ;-) w piątek trzecia punkcja ;-) a tym czasem, do 4 lutego na zwolnieniu :confused: krucho finansowo będzie w lutym, w styczniu Maciek pracował trochę ponad tydzień :dry:

dzisiaj szczepienie :dry: szczepionka czeka w aptece na odbiór ;-) co by taniej było zamawiałam przez neta w jakieś hurtowni, z odbiorem w aptece ;-) trza każdy grosz liczyć, no nie :-D no i mój Ant jest w drodze z babcią do mnie :tak: zaraz babcia mi go do roboty podrzuci, sama pojedzie załatwiać sprawy na mieście ;-) mój kochany pączuś przyjedzie do mnie :tak:

reklama
Kurcze czy ja pomylilam Forum-co tu taka Cisza?:szok:

Wiem ze niedawno byl poruszany temat sokow dla naszych pociech,ale tak sobie myslalam o soku Marwit-czy ktoras z was dawala moze do picia,tak sie zastanawia to jest jednodniowy sok ktory ma duzo wit.i jest wyciskany ze swiezych owocow.

Co myslcie o tym ?

Do góry