reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Witam
Pirzonek wytrwa do 23.02:tak:
A mi przez to śnilo się,że urodziłam dziewczynkę ,była taka podobna do Livki:-D:szok:

Wpadam na sekundke,jak mama wyjedzie to obiecuje wszysciutko nadrobic:sorry2:

Ja tylko z pytaniem do Dzagudka!Powiedz mi kochana dokladnie w jakim terminie jedziesz do Ustki,my rezerwujem wypad do Karwi a to jest 100km od Ustki wiec jakbysmy sie nie rozjechaly terminami to napewno bym Was odwiedzila:tak:

Pozdrawiam cala bande:-)

Pirzonek na porodowke:-)Buziole:*

Kingug dzięki za wniosek, ale jednak mi się nie przyda. Poczytałam trochę na ten temat na necie, i z tego co wywnioskowałam, to chodzi o dodatki do płacy podstawowej takie jak premie czy nagrody. A ja miałam pensje stałą więc myślę że dobrze miałam naliczone zwolnienie. Raczej nie będę składać.
Elmaluszku zazdroszczę wiosny. U nas dość że sypie to jeszcze trochę wieje (zimno:wściekła/y:) i dzisiaj nie byłyśmy na spacerku. Może po drzemce, jeśli wstanie o przyzwoitej porze:-):-) i jeśli będę sie w miarę czuć (dostałam dzisiaj @ i brzuch mnie boli:-(, chociaż już wzięłam leka)
Pirzonek trzymam kciuki za lekki poród

Cześć dziewczynki.
Napiszę do Was, że żyję. Ale ledwo paluchami przebieram po klawiaturze, TAAAAKIEGO mam lenia:zawstydzona/y:
Normalnie ciągle bym tylko spała (kładę się ostatnio spac ok. 22.30 i śpię do 7.00 a potem często z Wojtkiem w południe). Dzisiaj na kawie jadę, ale energii do roboty to ona raczej nie daje:dry::zawstydzona/y:

Mam sprawę też do Was. Konkretnie do dziewczyn, które spotkały się kiedyś na realu.
Jakby wam się chciało to prosiłabym o jakieś sprawozdanie ze spotkania, wiecie, do mgr mojej. Tzn, kto gdzie i w jakich okolicznościach się spotkał. I jak było, czy z dziećmi?
I o wielkiego kopa na zapęd, żeby już w końcu ją skończyła:szok::zawstydzona/y:

Buziole...

Olla, my jesteśmy w Ustce od 25 lipca do 8 sierpnia.

A u nas wiaja i sipa śniegiem.:baffled: Mieliśmy się dziś wybrać na zakupy do Tesco, ale Małż stwierdził że przy takiej pogodzie Magdy nie bierze, bo Ona strasznie nie lubi jak Jej śnieg na pyszczek pada. No i znowu siedzenie w chałupie.:baffled: Elmaluszek, podeślij trochę tej wiosny....:tak:

Agiczku, to o spotkaniach w realu, to chyba wiesz najlepiej...;-)A przy okazji, jak u Was z wywczasami??? Kombinujecie?

Normalnie nas zasypało:szok:
Zaspy po pas (Zuzkowy:-D). Tarzałyśmy sie w śniegu ponad godzinę. I przyszłyśmy do domu jak dwa śniegowe bałwanki. Super była zabawa:tak:

Gingeros dzięki za namiary na te apteki. Nawet pod nosem mam jedną;-)

Agik ja należe do osób co się spotykały w realu. Tyle że nie umiem tak tego ładnie opisać. Byłam chyba na 6takich spotkanich z dziewczynami z wrocławskiego BB. Najczęściej kino z dzieciaczkami, ale też w parku na kocykch. Bardzo żałuję że nam sie to posypało:-(​

DZagud ja tez jade 25 lipca i bede w Karwi do 8 sierpnia!!!!:-):-):-):-)To sie zobaczymy na pewno!!!!:tak::tak::-):tak::tak::rofl2:Hura:-D

reklama
No to superowo!!! A Wy będziecie autkiem? Bo my niestety bez, więc jakby co to zapraszamy do nas.;-)Chyba że chłop Ci się zbuntuje i powie że do żadnych obcych ludzi 100 km jechać nie będzie.:-D

Do góry