reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM!!!
Kochanym Jubilatom - Amelci, Laurce i Piotrusiowi
szczęścia, radości i miłości
życzy Ciotka Dzagud

Aniajw, ja szczebelki wyjęłam dopiero teraz tylko i wyłącznie dlatego, że u mnie ciasnota i fotel zasłania dokładnie tę dziurę która powstaje po wyjęciu szczebelków. Po prostu teraz przemęczymy się jeszcze te 2 miechy i na czas kiedy Madzia będzie spać, fotel będzie przesuwany aby tę dziurę odsłonić. Ale to niestety oznacza to że z kolei zatarasuje drzwi do pokoju i trzeba się będzie przeciskać. W nocy to pół biedy, ale w dzień...:baffled: No nic, nie będę ryzykować następnego skoku na główkę.:baffled:
A i tak już niedługo będzie wyro piętrowe dla moich pań. Tylko będę musiała kupić w Ikei takie zabezpieczenie na drabinkę coby Madzi nie wpadło do głowy wdrapywać się na górę.:baffled:
Wiem że Wam pokazywałam jakie łóżko kupujemy, ale ciągle się bałam że Magda mi zleci w nocy, bo się strasznie wierci. Ale teraz producent wpadł na pomysł aby do dolnego łóżka dołączać zabezpieczenie, właśnie dla małego dziecka, żeby nie spadło. I zamówimy to:
Łóżka Łóżko piętrowe JACEKb od INTERBEDS !! (657171214) - Aukcje internetowe Allegro

Olla, a powiem Ci że to "rosnące" łóżeczko to jest super sprawa. Weronika ma i gdyby nie to że musimy zmienić na piętrowe, to pewnie jeszcze długo by w nim spała. Teraz je pewnie sprzedam na Allegro za jakieś grosze, tylko samą ramę i dół, bez materaca, bo materac jest jednak bardziej "osobisty" - nie raz Weronika jak była chora to zwymiotowała...:-(No, chyba że chcesz dla Amelci, to chętnie oddam... Tylko jakbyś je odebrała i przewiozła...:dry:Mam takie:
ŁÓŻKO O REGÓLOWANEJ DŁUGOŚCI IKEA FV (663992787) - Aukcje internetowe Allegro

Aaa, chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj był Pan Magik z UPC i zamontował nam nowy Internet. Sferia od razu została odłączona i - nie zapeszając - net mi tak śmiga że zachwyt bierze. W porównaniu do tego co było, to.... nie ma porównania.:tak:Nigdy więcej takich syfów!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Milion całusków dla kochanych dwulatków Amelki,Laury i Piotrusia

Ja z Misia rowniez zyczymy wszystkiego NAJ! Zaleglym juz dwulatkom tez:zawstydzona/y: wybaczcie kobitki za brak zyczen od nas, ale zupelnie glowy nie mialam...:zawstydzona/y:

Misia 2 latka terminowo obchodzilaby 15 czerwca...Co roku mi sie to przypomina jak czekam na jej urodzinki:cool2::-D

Wielkie buziaki urodzinowe dla Laury i Amelki!!!

Dziękujemy za życzenia :-)
Impreza już za nami - udana, zgodnie z oczekiwaniami :tak: Piotruś brylował w towarzystwie, był zachwycony byciem w centrum uwagi - pięknie się bawił, każdego zagadywał, zajmował się 1,5 roczną siostrzyczką cioteczną (!) - podawał jej piciu i zabawki - no i w ogóle był "ą" "ę" :-D Za to gdy goście wychodzili to prawie się popłakał :sorry2: Szkrabik mój kochany...
Świeczki na torcie zdmuchiwał kilkanaście razy i prawie nie opluł tortu :-D
Prezenty super :-) Dla nas chyba najfajniejszy to tablica magnetyczna - taka, po której rysuje się magnesem i potem "ściera" - no rewelacja! Chyba z godzinę sobie mazałam :-D
Za to zmordowana jestem masakrycznie - Małgosia ząbkuje (cierpi ostro i jest marudna baaardzo), strasznie słabo śpi i jeszcze ma chyba przyśpieszony kryzys separacyjny :eek: Przy dobrym samopoczuciu mogę ją odłożyć do kojca, ale już wyjść z pokoju to nie - przy gorszym musi byc na rączkach i to tylko u mnie :dry: Nawet u Małża płacze, wyrywa się do mnie i patrzy z wyrzutem... Ło matko...
I jeszcze Małż się rozłożył... Chyba padnę...

Amelka, Laura, Piotruś wszystkiego najlepszego

Esia super, że impreza się udała. Ja jakoś nie mam głowy, żeby pomyśleć o imprezie urodzinowej Staśka, nie wiem czy w tym roku zorganizujemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzagud-bardzo fajne to lozko pietrowe, ja ogolnie lubie mebelki z IKEA maja takie proste i wygodne rozwiazania :-)
Esia-super ze sie party udalo, Piotrus jaki gentelmen zagadywal wszystkich, dbal o gosci czy sie nie nudza, hehe fajnie to brzmi :-)
Wszystkiego najlepszego dla FRANIA z okazji 2 urodzinek
Birthday_pooh.gif

A ja sie troszke martwie moja laleczka, dzis mi zwymiotowala wieczorem. Zjadla mleczko jak zwykle, pospiewalysmy kolysanki, odlozylam dzidzie do lozeczka a za 10 minut placz, przychodze a tam niespodzianka na dywanie. Nie mam pojecia co to moze byc, narazie obserwuje czy dobrze spi :-(

reklama
Wszystkiego dobrego dla nszych dwulatków Madzi, Zosi, Emmy, Zuzi, Eryka, Czarka, Julki, Laury, Piotrusia, Melci, Franka, Suri, Ali, Szymka, Stasia, Misi, Wiktorka, Wojtka, Krzysia i Natalii
Część spóźniona :zawstydzona/y: i część "na wyrost";-)
Spóźniona, bo nie miałam netu :wściekła/y: więc jestem bardzo "do tyłu" :wściekła/y:, a część "na wyrost", bo jutro wyjeżdżam na tydzień ;-)
Nie zdążę niestety przeczytać co tam u was, bo dziś wyjeżdżamy na chrzciny.
U mnie powiedzmy ,że ok, ale cały czas żyję w zawieszeniu:-( bo nie wiem co dalej się wydarzy i wykańcza mnie to :-( sprawy zdrowotne skończyły się tak jak przypuszczałam czyli mam antybiotyk :baffled: no ale kończymy pierwszy trymestr więc mam nadzieję, że będzie ok. Rozmawiałam z lekarzem na temat wyjazdu i nie widzi przeciwwskazań, więc przyznam sie szczerze, że uciekam z domu na tydzień, chcę trochę odetchnąć, bo jeszcze trochę i nie wytrzymię :wściekła/y: nawet lekarz (ciocia) stwierdził, że ja nie powinnam się denerwować, a każdy mi swoje problemy dokłada:no: Niestety mam wrażenie, że nawet będąc na wyjeździe będę się denerwować czy wszystko ok w domu :confused:
Ech chyba nie mogę za często do was pisać, bo ostatnio ciągle marudzę :zawstydzona/y:

Z dobrych rzeczy, to Maks się bardzo rozgadał :tak: a Jacek ma całkiem niezłe świadectwo (przynajmniej pod względem nauki ;-):-D)

Do góry