reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ech Dzagud jak czytam, to baaardzo się cieszę, że chłopaki mają buty na jesień ;-):tak: tylko sobie muszę kupić, nawet mam wybrane, no ale najpierw muszę troszkę uciułać ;-)
No i chciałabym jeszcze w tym tygodniu zakupy dla Zygusia zrobić, bo mam jeszcze zniżkę, a jak M skończy się wypowiedzenie z pracy, to zabiorą mi kartę :dry: i będę musiała płacić 100% :confused:
Swoją drogą ciekawe czy w nowej firmie dostanie zniżkę na produkty firmowe :-D mam nadzieję, że nie :-p:-D

reklama
Dzagud brzmi jak koszmar :baffled: Mam nadzieję, że z Małgosią nie będę miała takich jazd ;-)
jolka aż strach pytać, co sprzedaje nowa firma M :-D

Witam
Komp. walniety jestem u znajomych .
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich
U nas wszystko ok. DOZOBACZYSKA KOCHANE BABY

A u mnie butowej epopei ciąg dalszy.:baffled: Nie uwierzycie, ale ... zgubiłam dwie pary butów.:szok: Jak byłam u Babci, to kupowałam dziewczynom buty - Weronice kapcie do szkoły i tenisówki na WF, a Madzi kapcie do żłobka. No i wyobraźcie sobie za cholerę nie mogę znaleźć tych tenisówek i kapci Magdy.:szok: Na pewno przywiozłam je do domu, bo pamiętam jak Tomkowi pokazywałam - zresztą On też to pamięta. Były w pudełkach, oba w jednej reklamówce. I nie ma!!!:angry: Normalnie przeszukałam cały dom, wszystkie zakamarki i chyba po prostu w czasie porządków przez przypadek się wyrzuciło, czy co, bo normalnie diabeł ogonem nakrył. Jak się nie znajdą, to jutro muszę lecieć i kupować nowe.:angry: Cholera jasna, dobrze choć że drogie nie były.:angry: Więc znowu w umiejętnościach dorównałam Anni.:-D

:-) Dzagudku...ja tam wierze, ze reklamowka sie znajdzie..moze Madzia sobie pod materacem w lozku nowe buty zachomikowala?

Witam babeczki po urlopie...Jeny..takiego od 5 lat nie mialam..miesiac caly..wpierw Rzeszow, potem Przemysl a na koniec Krynica i Slowacja. Do nastepnych wakacji karty splacac bedziemy:dry:

Ale warto bylo..a we wtorek...witaj praco:baffled:

Dodam tylko, ze ostatni tydzien urlopu tak spontanicznie przedluzylismy..nie baczac na finanse..;-)

łooo Dzagud przypomniałaś mi, że ja też muszę JAcka trampki poszukać :szok: ciekawe czy się jeszcze zmieści w te z zeszłego roku :sorry2:

Fantazja witaj :-) zazdroszczę takich długich wakacji :zawstydzona/y:

Jolka..biorac pod uwage, ze od 10 lat wlasciwie wakacji nie mialam (pracowalam wtedy na umowy-zlecenia) to nie wiem czy jest czego zazdroscic:zawstydzona/y:;-)

Tak typowałam :-D Na następnym miejscu był nawóz sztuczny :-D
Gośka dobrze, że żyjecie ;-) Bo już się zastanawiałam ;-)
Dzagud uwielbiam jak mi tak rzeczy w domu giną :confused2: My po przeprowadzce sprzed 2 lat jesteśmy do tyłu o jakieś 100 funtów :eek: Na pewno nikt nie ukradł - diabeł ogonem i tyle :sorry:

Wreszcie zebraliśmy się do qpy i chrzcimy Małgosię :-) Akurat tak się złożyło, że 13-tego, w naszą rocznicę ślubu ;-)

reklama
Dzagud reklamówka z butami znajdzie się pewnie w najmniej spodziewanym miejscu...ja tak ostatnio znalazłam spodnie, które zniknęły mi jakieś pół roku temu - były schowane w półce z workami do odkurzacza:eek: a kremowego szala zaginionego 2 lata temu jak nie było tak nie ma.

Fantazja tyle urlopu....mmmmmm......można odpocząć :tak::tak:

U mnie też dziś dzień zakupów obuwniczych dla Zuzi, żeby oszczędzić sobie nerwów weszłam do sklepu, który nigdy mnie nie zawodzi w kwestii dziecięcego obuwia.
Zuzia obkupiona w Ecco.:tak:

Esiu fajnie, że się zdecydowaliście na chrzciny - moim zdaniem im dziecko starsze tym więcej dla niego stresu.

Ostatnia edycja:
Do góry