reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

toska bidulko... :-( Ale z tym już naprawdę będzie bezpiecznie :tak: I spokojnie donosisz do terminu :tak:
Jakieś przewidywania, kiedy Cię wypuszczą...? Kciuki, żeby jak najszybciej :tak:
Dzagud no, to poszalałaś i jeszcze poszalejesz :cool2: Tomek zielony? :cool2:
agik bo ja nie narzekam - tylko tak sobie psioczę, żeby ciśnienie spuścić ;-)
Na solariach się kompletnie nie znam :sorry2: Ale za słonkiem tęsknię...

reklama
Dziń dybry...
faktycznie tu cicho:eek:
toska jak samopoczucie? kiedy wychodzisz?
Dzagud jak po imprezce?;-)

dziś jest dzień, który najchętniej spędziłabym w łóżku:confused2: wczoraj było troszkę lepiej, odwołałam rehab i zostałam w domu, ale wieczorem nawet poćwiczyłam. A dzisiaj co? ponowny prawie zanik głosu (jeszcze gadam, ale ciężko mi to idzie - oj świat jest szczęśliwy:-p), dusi mnie:wściekła/y: no koszmar jakiś:angry::crazy:

skończyłaby się ta zima:crazy:

Aha, Esiu, spoko było po tym śnie:tak: bo nawet nie zdążyłaś kurtki ani butów zdjąć, a mnie Misiek obudził:-D

Toska trzymaj się, lekarze wiedzą co robią :tak:

agik witaj, dlaczego tak długo nie pisałaś :sorry:

dzagud ooo imprezka :-) super :tak: zazdroszczę ;-)

kachasku zdrówka życzę

Esia nie wiem czy to Cię pocieszy, ale u nas dziś -15 :wściekła/y: ze spaceru nici :crazy:

Wogóle, to od wczoraj się męczymy, bo byliśmy na szczepieniu :-( Albert dostał gorączki, no ale nocka spokojna, tylko mały tak nieszczęśliwie wygląda :-( nawet jak go trzymam na rękach, to nie ma siły głowy podnieśc :no: teraz śpi
Z dobrych wieści, to waży niecałe 4700g i lekarz widzi poprawę jeśli chodzi o sinienie :tak: no ale ja przewrażliwiona i tak jadę do kardiologa ;-) i w związku z tym muszę iśc z Albertem na morfologię :-( chyba M wyślę :-p
Własnie wcinam faworki :zawstydzona/y: wczoraj mi się zachciało i zrobiliśmy z Jackiem porcję z 1kg mąki :szok::-D

anielap no jak każda zacznie pisac, że cisza to nie przeszkadza, to chyba już można kłódkę założyc... :-p:-p:-p Pisz co tam u Was!
kachasku to się nie zasiedziałam :-D Zdrówka życzę!
jolka ja nie mam energii, żeby kwiatki przesadzić - zajmie mi to z pół h, a zbieram się już 2 tyg... a Ty faworki smażysz??? Mniam, zjadłabym... ;-)
toska jak dzisiaj? Co mówią lekarze?

Pogody nie komentuję :confused2: Ale mi się nic nie chce...

Jolu możesz skrobnąć przepis na faworki?

Kachasku zdrówka!

Esiu pogodynko ty nasza, pięknie ubierasz w słowa to co się pewnie wszystkim tytłającym w śniegu na usta ciśnie :-D (tvn z pewnością zwiększyłby oglądalność gdyby tylko zmienił tą nieszczęsną Gardias na ciebie ;-))

Toska jak się miewasz, kiedy do domu cię wypuszczą? (długa historia o mojej podróży do izraela - w skrócie poleciałam w momencie zaostrzania się konfliktu z palestyną i nie wpuścili mnie)

Dziewczyny jakie stosujecie nagrody/kary ? Ja mojego Czarka kiedy coś nabroi stawiam do kąta na parę minut i kiedy się uspokoi odbywam rozmowę i ewentualnie dorzucam jeszcze jakąś karę np. zakaz oglądania bajki czy szlaban an słodycze, ale on ma to daleko i za chwilę robi to samo co przed karą.. W niedzielę dwa razy bardzo mocno ugryzł Tymka, a wczoraj kopnął go pod okiem tak że mały ma siniaka i opuchnięte oko:wściekła/y: I razem z Michałem postanowiliśmy uporządkować jakoś nasz system kar i nagród, nie wiem może jakąś tablicę z plusikami i minusami, ktoś może stosuje?

Szopka ja też do kąta stawiam, Maks baaardzo tego nie lubi i ucieka, ale ja go odprowadzam ;-) a czy mniej dzięki temu broi, to trudno mi powiedziec, bo mam wrażenie, że robi to ciągle :-D:eek::baffled: na dodatek zaczął sikac w majtki :szok:
a przepis mam z wiekowej "Kuchni Polskiej" ;-)
SUMA WSZYSTKICH SMAKÓW: FAWORKI czyli CHRUST wg. Kuchni Polskiej
Niestety zostaje mi się po nich mnóstwo białka, ale na to też mam sposób, bo po faworkach zawsze piekę babkę "teściowej" :-p:-D na samych białkach :tak:

Albert (odpukac) grzecznie leży w łóżeczku i dzięki temu mogłam odkurzyc i pomyc podłogi ;-):-) nawet Maks posłusznie nie deptał po mokrym :szok::-D

To i ja coś skrobnę korzystając z okazji, że dziecko sprzedałam do prababci:-)

A więc...napierdziela mnie w okolicach lędźwiowych kręgosłupa, całą noc nie mogłam spać przez ten ból, a do tego wciąż jestem głodna na noc bo od tygodnia nie jadam po 18.00, S próbował mnie udobruchać;-), ale byłam tak wściekła że bał się mnie ruszyć:-D Czy ten ból może być od przeforsowania się na rowerku stacjonarnym? Też od tygodnia jeżdżę ale wczoraj zrobiłam najwięcej km no i może mi się coś stało?:confused2:

Dzagud, jak tam, kacyka leczymy?:cool2::laugh2:
Jola,
ano się nie odzywałam bo sama jakoś ze sobą nie mogłam dojść do ładu:-:)zawstydzona/y: + szalejący Wojtek.:szok: Ale co ja Ci będę gadać, do pięt Ci nie dorastam z tym całym ogarnianiem tego bałaganu zwanego domem i rodzinką:szok:. Po raz kolejny szacuny:tak:

Szopka ja Ci powiem, że jeszcze nie stosujemy żadnych nagród i kar, cholerka wiem, że trzeba by coś pomyśleć, ale Wojtek to tak generalnie ma wszystko gdzieś, że nie wiem czy to zadziała:confused2:

Kachasku, ino się nie rozkładaj. Dużo zdrówka:tak:

Esia, a ja Cię faktycznie widzę jak w charakterystyczny dla Ciebie sposób zapowiadasz pogodę w TV.:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Idę rozruszać korzonki...lodówkę umyję:baffled:

reklama
Agik o ile wiem, kręgosłup może boleć po rowerku, jeśli krzywo na nim siedzisz:sorry: kup sobie piłkę stabilizacyjną i poćwicz kręgosłup:tak: już na początku pomaga:tak:
Jola no no no:szok: tylko proszę mi tu z faworkami nie wyjeżdżać:no: bo próbuję się dietować:sorry: póki co dieta "nie podjadać" i nie jeść słodyczy:confused2: grrrr:confused2: długo chyba nie wytrzymam:angry:
Rozkładać się nie bardzo mam zamiar:no: ale zaczęłam się zastanawiać, czy to jeszcze bromergon nie dokłada swoich działań niepożądanych:eek: no nic, muszę się jakoś pozbierać i pozbyć się paskuda z gardła, bo mi rehabilitacja w końcu ucieknie:confused2:

Do góry