reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
witanko....;-)

Ja tu tak sentymentalnie po sasiedzku z czerwca 2005 :tak:
Moja corcia urodzila sie 08 czerwca, ja sama jestem z 19 czerwca...takze same widzicie ...no musialam tu wejsc...i....po pierwsze bardzo serdecznie Wam wszytskim pogratulowac, a po drugie zyczyc Wam spokojnych kolejnych miesiecy i szybkich i latwych porodow i slicznych zdrowych dzidziolkow....Trzymam kciuki i zobaczycie wszytsko bedzie dobrze...:tak: ;-)

ps. a moze ktoras urodzi w moje urodziny...hhhmmm???...hehehe:-D :-D :-D

fantazja w takim razie gratuluje zdanego egzaminu!!! oj to jeszcze do marca szmat czasu ale zleci... Tobie i nam wszystkim - obrona to tylko kwestia formalnosci mysle przynajmniej tak bylo na magisterce.
paulinam wydaje mi sie ze tu jest podobnie.tez 2-3 usg tylko mam nadzieje ze chociaz raz mnie gin zbada - kurcze nie wiem ale jakos ciaza bez badania gina do mnie nie przemawia. zobaczymy. na usg ide we wtorek a w poniedzialek chyba skocze do badania krwi. a tu wszedzie daleko - to miasto jest jak pol Wielkopolski... uff damy rade z mloda :)

Witaj serdecznie Wronka - z tym trafieniem to mam szansę, bo termin jak w pysk... :-D

asylan faktycznie tak łyso ciąża bez gina, ale widocznie te położne są dobrze wykształcone, a że się nazywają położne a nie gin... trzeba się przemóc i im zaufać. W końcu 'ginekolog' się nie nadaje do prowadzenia ciąży. Musi być 'położnik' no nie? :tak:

A teraz się pochwalę: widziałam Naszą Kruszynkę! :happy2: :tak: :-D :-) :happy:
Co prawda to na razie tylko czarna kropeczka, ale jest! Za dwa tygodnie mam przynieść kasetę to będę miała na pamiątkę :cool2:

efilo hehe no tak poloznik... w Polsce to 2 w 1 a tu musza sie dzielic specjalizacjami bo dwoch nie opanuja na raz hyhy... zobaczymy jak to bedzie ale jesli ciaza jest bez komplikacji to nie jest taki zly pomysl. w Polsce chodzilam do gina co 3 tyg a paulinam mowi ze w Anglii widziala sie z polozna co 6 tyg - hmm ciekawe jak tutaj... fajnie ze juz widzialas fasolke :) ja ide we wtorek to juz bedzie 7 tygodni to moze cos wiecej niz kropeczka...

To znaczy że już jutro? Daj prędziutko znać jak poszło. Trzymam kciuki żeby było cudownie. Ja też mniej więcej będę na usg na tym samym etapie. Ale z tym musze poczekać do 6 listopada...

Dziewczyny powiedzcie proszę, jak u Was z bielizną? :confused: Ja dopiero w szóstym tygodniu a już większość 'majtek' nie nadaje się do noszenia. Mówiła mi starsza stażem koleżanka że niemal natychmiast wszystko opięte na brzuchu zaczęło jej przeszkadzać ale mi się wydawało że mnie to nie będzie dotyczyć. Może dlatego że jestem szczuplejsza. A tymczasem nie mam w czym chodzić! :baffled: Wszystko mnie gniecie. Jak stoję to pół biedy. Ale jak usiądę to muszę natychmiast się rozbierać :laugh2:

Witam Czerwcoweczki,

Ja jestem swiezutko po 2 testach dzis rano. Wyglada na to ze jestem w 3tyg ciazy aaaaaAAAA! Jeszcze niewiem czy sie ciesze. Bardzo chcialam miec dzidzie juz od dawna, a napewno przed 30stka (mam teraz 28 lat) ale teraz troche panikuje bo musze o tym powiedziec mojemu miskowi, ktory nie jest jeszcze przekonany, chcialby poczekac ze jeszcze ze 2 lata.

Akurat za tydzien jade do Polski, wiec mam zamiar tam pojsc do gina, aby potwierdzil ciaze. Tutaj jestem zupelnie zielona jak to wszystko dziala, nie ufam irlandzkiej sluzbie zdrowia...bede musiala pojsc predzej czy pozniej. Zaczne jednak od wizyty w Polsce, bedzie to 5 tydzien...

pozdrawiam przyszle mamusie
agatka

reklama
Gratulujemy nowej czerwcóweczce :) twój Misiek napewno się ucieszy. Ja też się bałam co powie, ale zareagował super. Cieszy się jak ja a nawet bardziej bo on mdłości nie ma :p

A tymczasem nie mogę już wysiedzieć bo jutro mam USG, heh ale emocje.... Asylan ty też jutro?

Do góry