reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A ja właśnie zaczęłam 15 tydzień, albo 13 wlasnie liczac od poczecia;-) i dziś kupiłam pierwsze ciążowe spodnie:-) Są niesamowicie wygodne, nic nie uciska, nic nie gniecie. A myślałam, że problemy z ciuchami pojawią się duuużo później. Ale ciążowe bluzki to jeszcze nie dla mnie, wyglądają OKROPNIE! Mimo że są takie ładne, załamałam się - stwierdziłam w przymierzalni,ze to są jakieś worki...ale problem polega tylko na tym, że do nich trzeba mieć porządne brzucho, wtedy będą wyglądały super:tak:

reklama
Chyba też muszę sobie jakieś sprawić, wprawdzie dostałam coś od koleżanek, ale one niestety są ode mnie niższe i wyglądam jakbym miała wodę w piwnicy...:tak:

Blanes ale sie uśmiałam z tej "wody w piwnicy" :-D
Ja też za tydzień wybieram się na zakupy w pierwszej kolejności spodnie bo moje sprzed ciąży już mnie cisną;-) .

A jeszcze zapomniałam, czy Was kochane kobietki boli często krzyż tzn. kręgosłup albo kość ogonowa? (mój mąż się śmieje że ogon mi rośnie dlatego boli :-) ). Bo mnie boli praktycznie codziennie.

Mnie taki ból zdarza się bardzo często, ale miałam to też przed ciążą. Teraz się nasiliło przez tyłozgięcie...

Ale mamy sinusoidy na forum. Raz nas pełno, raz puchy. Gdzie się podziewacie Mamusie? Co najmniej kilku z Was nie czytałam od paru dni? Dzagud, Aslylan, Sorga, Fantazja, Jolka i wszystkie Mamcie z listy piszcie coś bo tu tak samotnie się człowiek czuje. :-(

Ja w pracy nie korzystam z kompa:-(
Dlatego zostają tylko popołudnia, a od wczoraj to chyba coś z pogodą, bo jak wczoraj byłam u lekarza to pobiłam rekord w wysokości ciśnienia bo miałam aż 130/90, a dzisiaj głowa mi pęka. Nie wytrzymałam i wzięłąm apap. A na dodatek jestem ZNOWU przeziębiona :wściekła/y:
Wszystko przeżyję, ale martwi mnie inna rzecz: Co kilka dni jak wracam z pracy, robi mi się słabo i bardzo gorąco, wiem, że muszę wtedy zjeść coś sładkiego i np. w 5 minut wciągam całą czekoladę i dwie princeski. To chyba nie jest normalne?? Czy tu chodzi o poziom cukru?
Byłam dziś na badaniu krwi, ale wyniki będą dopiero w poniedziałek.
Czy moze wiecie coś na ten temat??

ps. Blanes ja jestem praktycznie codziennie na forum, tylko jak nie mam nic mądrego do powiedzenia, to się nie odzywam :)

reklama
Jolka ja też potrafię tak wciągać słodycze a poziom cukru ok-poczekaj na wyniki i się okaże.
Muszę się pochwalić że dzisiaj mam bardzo udany dzień, mam dosłownie ochotę i siły na wszystko, biegałam z teściową po całym mieście po lumpkach i znalazłam sobie dwie śliczne ciążowe bluzeczki-humor mi się jeszcze bardziej poprawił i właśnie je wyprałam i wypłukałam w przepięknym płynie....ach takie małe rzeczy a tak cieszą....wariatka ze mnie ale uwielbiam takie dni a nie te moje doły...buuuu
Trzymajcie się buziaki-ach wstawiłam dzisiaj fotkę brzusia;-)

Do góry