Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdybym sama z dwojka dzieci nie leciala do PL to tez bym nie kupowala.Ja nie mam nosidełka i powiem szczerze, że w ogóle jakoś nie planuje takiego zakupu...
Gdybym sama z dwojka dzieci nie leciala do PL to tez bym nie kupowala.
No ale coz zrobic trzeba sobie jakos samemu poradzic.

Witam,
Mam pytanie do mam karmiących butelką. Jak często Wasze dzieci jedzą i ile? Czy dosypujecie im kaszkę na noc? Ile maleństwa śpią w nocy? Czy macie jakieś określone godziny jedzenia? Jeśli tak, to czy wybudzacie maleństwo do karmienia jeśli usnęło? ufff to więcej niż jedno pytanie, sorki ;-)
Pytam się dlatego, ponieważ moja szwagierka ma 2 m-ce starsze dziecko od mojej Kornelci. Karmi je co 4 h po 150 (ostatnio jak byłam u niej to stwierdziłam, że mały się nie najada i podobno daje teraz 160-170). W nocy budzi małego do karmienia. Karmi o określonych godzinach i jak mały jest marudny i płacze pół godziny wcześniej to nie daje tylko czeka do godziny karmienia. Niewiem czy tak ma być, ja karmię póki co piersią, ale jak przejdę na butlę to już w tej chwili się zastanawiam jak to będzie. Wg mnie moja szwagierka cyrk z karmieniem urządza, ale być może ja się na tym nie znam, stąd moje pytanie... aaaa i jeślli mały zjadł mało (np przez upał więcej wody pił) to czeka następne 4 h do karmienia mimo, że wg mnie on płacze z głodu...

miesiac temu mierzyla 64 cm, a waga 6kgMartusia, ja tez jade do Polski w listopadzie i kupilam sobie nosidlo Tomy'ego, jest fajne i poreczne, nie chce brac wozka bo sie juz nasluchalam jak to rozwalaja w samolotach.Poza tym w wizzarze nie mozna miec wozka skladajacego sie z 2 czesci, za jedna z tych czesci trzeba doplacic jak za nadbagarz
, wiem bo kolezanka dzwonila sie wywiedziec. Ja lece easyjetem i niby moge miec jakies 2 sprzety dla dziecka, wiec biore fotelik do samochodu, ale wozka nie, mialabym tylko problem ze zlozeniem, bo jak tu zlozyc wozek jak mlodego bede miec na rekach, sam klopot!!!
![]()
Mozna miec fotelik samochodowy ale nie na pokladzie a z bagazem glownym. wiem tez ze dla dziecka przysluguje albo wozek albo lozeczko turystyczne.Nie prawda! Oczywiscie ze mozna miec wozek skladajacy sie z dwoch czesci, ja lecialam wizzairem miesiac temu w ta i spowrotem i nie bylo problemu, wazne by wozek sie skladal i tyle. W wizzair nie wolno wziac fotelika na poklad samolotu, dlatego ja lecialam z chusta, i bylo ok. Osobiscie uwazam ze nastepnym razem jak bede leciec to wezme nosidelko i tyle. Bo jak sie leci samemu to wozek to sam klopot.:-)