reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Witam!
Ja już jestem w PL. Całe szczęście , że rano było całkiem znośnie, bo jak teraz patrzę za okno, to zgroza:szok: !
Mam dzisiaj wizytę u gina i usg3D/4D. Wreszcie zobaczę mojego szkraba z bliska:-) Już się nie mogę doczekać. Trzymajcie kciuki, aby było wszystko ok!

annya witaj w Legnicy:-):-) Szkoda, że taka paskudna pogoda bo byśmy mogły się jakoś spotkać, ale z drugiej strony pewnie chcesz się nacieszyć rodzinką itd. i pewnie nie miałabyś za wiele czasu:blink: A na jak długo przyjechałaś?
Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze USG na pewno wszystko będzie dobrze:tak::-)

Ollutka - gratuluję Syneczka, Nocanka - gratuluję Córeńki, Basia - gratuluję tytułów :-D:-D:-D

Gumisiu, Ty się nic nie martw, w domku jesteś, odpoczywaj, jak Ci każą i luzik. Moja znajoma, która dziś akurat urodziła, miała z kolei skracającą się szyjkę - też jej zaaplikowano leżenie i jakieś leki. Nie jesteś odosobnionym przypadkiem, a dla lekarzy to bułka z masłem :-D No, wcinaj pączka, tylko się nie uprapraj marmoladką :tak::tak::tak::tak:

Annya, witam w Polandzie, trzymam kciuki i opowiadaj wrażenia - ja swoje usg mam jutro :-)

czesc dziewczyny:)) jestem tu nowa i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..;)) jestem w 22 tyg, termin na 23 czerwca - wg usg, mieszkam w irlandii i chetnie poklikam z mamuskami:)) pzdr:)*

Gumisia bedzie dobrze, donosisz napewno do terminu. Slyszalam, ze w nastepnych ciazach czesto sie zdarza, ze szyjka sie wczesniej otwiera, wiec trzymaj sie kobietko i oszczedzaj! o

W Polsce tlusty czwartek, a u nas sie go nie obchodzi:no:, ale ja i tak juz jestem "tlusciutka";-), wiec brak poczusiow mi chyba nie zaszkodzi:-D

tlusty czwartek..:)) szkoda, ze u mnie nie obchodza takich pysznych okazji ale ja tez nie odmowilam sobie dzis paczka:)
dziewczyny mam pytanko- to 22 tydz.. czy to normalne ze jak naciskam na brzuchol to boli.. czy mam sie martwic..? ciagnie mnie tak dziwnie brzuch juz od kilku dni..:/
bede wdzieczna za odp.. pzdr:)*

malutka ja w pierwszej ciąży takie bóle miałam bardzo często, lekarz tłumaczył mi, że to ze względu na rozciaganie się macicy, teraz w drugiej ciąży nie odczuwam żadnych bóli poza kopaniem dzidziusia, i lekarka tłumaczy mi, że takie dobre samopoczucie to efekt rozciągniętej już macicy, moją drugą ciąże prowadzi inna lekarka niż pierwszą, dlatego skoro oboje powiązali te sprawy z tym samym, to chyba jest to normalne. A i powiem, że w pierwszej ciązy mialam problemy z łózyskiem i wtedy myslalam, że może one są z tego powodu, teraz bóli nie mam, a problemy niestety podobne, czego zupełnie się nie spodziewałam, patrząc iż zupełnie niczego niepokojącego nie odczuwam.

reklama
tlusty czwartek..:)) szkoda, ze u mnie nie obchodza takich pysznych okazji ale ja tez nie odmowilam sobie dzis paczka:)
dziewczyny mam pytanko- to 22 tydz.. czy to normalne ze jak naciskam na brzuchol to boli.. czy mam sie martwic..? ciagnie mnie tak dziwnie brzuch juz od kilku dni..:/
bede wdzieczna za odp.. pzdr:)*

Mnie ciągnie w dole brzucha w sumie od 3 miesiąca zwłaszcza jak gwałtownie zmieniam pozycję.Lekarz powiedział że to na skutek rozciągania się narządów i kazał brać MagneB6.
Uważam, że powinnaś się skonsultować ze swoim lekarzem:tak: ale powodów do paniki chyba nie ma.

Do góry