reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Czesc dziewczynki....:-D

Zapisalam sie na USG 4D:-D na wtorek....juz sie nie moge doczekac:-)
Mam tylko nadzieje ze corcia ladnie sie ulozy zeby wszystko dobrze mozna bylo obejrzec :-) Jak wyjdzie ladny filmik to nagram dla mojego taty na urodziny...w srode konczy 60 lat i to jego pierwszy wnuk a wlasciwie wnuczka:-) Fajny prezent by byl...bo niestety mam straszny problem co Mu kupic:-( Moze podrzucicie jakies fajne pomysly co moglabym Mu kupic....dodam tylko ze nie ma zadnego hobby niestety:wściekła/y: Bede wdzieczna za podpowiedzi:-)
Milego wieczorku

Aha...Cypisia...wszystkiego naj naj:-D

Jak wyjdzie ladny filmik to nagram dla mojego taty na urodziny...w srode konczy 60 lat i to jego pierwszy wnuk a wlasciwie wnuczka:-) Fajny prezent by byl...bo niestety mam straszny problem co Mu kupic:-( Moze podrzucicie jakies fajne pomysly co moglabym Mu kupic....dodam tylko ze nie ma zadnego hobby niestety:wściekła/y: Bede wdzieczna za podpowiedzi:-)

Filmik i...

Zobacz załącznik 117630

Zobacz załącznik 117631

Cypisia, spelnienia marzen!!!!

Wczoraj poznalam Pania, ktora urodzila swojego synka w 6 miesiacu i 3 dniu ciazy. Teraz synek ma 4 latka i rozwija jak jak kazde dziecko w jego wieku :)
Miala wielkie szczescie jak go urodzila to warzyl 1 kg i 300 gr, pozniej jego waga spadla do 900 gr. Maluszek spedzil miesiac w inkubatorku, ale przezyl i to jest dla mnie niesamowite.
Nie zdawalalam sobie sprawy, ze dzidzius moze sie urodzic tak wczesnie i dodatkowo byc zdrowy i dobrze sie pozniej rozwijac :)

Angelika, gdzies jakis czas temu slyszalam/czytalam, ze obecnie wczesniaczek ma szanse przezycia juz od 24 tyg. ciazy.

NO hej Kasiu z Irlandi na forum już jestem dawno ale w końcu udało mi się dojść jak się robi suwaczek a ogólnie to też mieszkam w Irlandi od 3lat w TUAM koło GALWAY mój lekarz to pani doktor Sępka może ty też do niej chodzisz pozdrawiam papapa

Kasiu szkoda że nie mieszkasz w pobliżu,ale Dablin też fajny tylko zoo kiepskie, mamy lepsze w Poznaniu:tak: od nas do stolicy 2,5 godz jazdy.Ale powiem ci szczerze że trochę się boje tu porodu :szok:Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wpadłam tylko na chwileczke przywitac sie i podzielić znalezioną notką o kobitkach- zaległości nadrobie potem bo musze pędzić na jakieś zakupki----bo dopiero wstałam:-D

Prawdziwa kobieta:::

Nigdy nie ma:
1. Czasu
2. Pieniędzy
3. W co się ubrać

Zawsze ma:
1. Rację
2. Genialne dzieci
3. Męża idiotę

Z niczego potrafi zrobić:
1. Sałatkę
2. Kapelusz