reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Dzisiejszy ranek zupełnie różni się w Lublinie od poprzednich. Słońce, no wiosna normalnie...:-D I zaraz humor lepszy.
Umówiłam sie na kolejne USG na... 1 kwietnia;-) przewrotnie bo mogłam na 3...:-D

No i życzę miłj trzynasteczki:tak::-)

reklama
W Rzeszowie 13 tez nie najgorszy,słoneczko świeci i wizyta u ginekologa pozytywna :tak:
Co prawda usg nie było ale miałam je robione 2 tyg w szpitalu wiec nie ma co za dużo Bruna niepokoić. Wyniki wszystkie ok,pani doktor zadowolona to i ja też, a co;-)
Pozdrawiam was już lekko wiosennie i życzę miłego dzionka

Witajcie dziewczynki

pogoda faktycznie nastraja do aktywności, postanowiłam od poniedziałku zabrać się za porządki i segregację gratów.
Spędziłam, ze 3 godziny na eaby,siostra cioteczna przyjeżdża na święta z uk, wiec robię zamówienie co ma nam kupic dla Dzidka , a tam jednak jest taniej :-)
wczorajsze rozmowy na temat wyprawki sprowokowaly mnie do konretnych działań

Miłego dzionka

Dzien dobry

Wczoraj zabalowalismy z mezem do pozna i niedawno wstalam :-)
Zaraz zabieram sie za jakies male porzadki i obiadek i lecimy potem na miasto, a wieczorkiem corcia dostala zaproszenie na dzieciece disco :tak::-) z okazji dzisiejszego Dnia Czerwonego Nosa (pierwsze slysze o takim dniu), maja byc teaz jakies inne atrakcje dla dzieci. Pojdziemy zobaczymy ;-)

angelika82 pokaz jakie mebelki kupilas :-)

madziumba wydaje mi sie ze mozna czosnek w ciazy tylko moze zalezy jak duzo i pod jaka postacia.
Jak bylam chora to tylko leczylam sie mleczkiem z czosnkiem, maselkiem i miodem. Sama lekarka zalecala.

Tricolor wszystkeigo naj naj dla meza :tak::-)

Magini super, ze u Was super :-)

Tacjana pochwal sie jak cos upolujesz :-)

Milego 13 w piatek zycze :-)

Hura nareszcie wschód Polski odpoczywa od zimy :-D:-D:-D
Tricolor najlepsze życzenia dla męża.
A ja właśnie dostałam "pozwolenie" od męża i jadę do Plazy do smyka itp może zaległości wyprawkowe nadrobię :-D:-D:-D.
Życzę Wam dziewczynki dobrego dnia mimo że to piątek 13-go:tak:

Cześć Kluseczki ;-)

A mi dzisiaj ten piątek 13-tego jakieś figle płata. Bo po pierwsze, to totalnie nie chciała mi wejść glukoza i w czasie wypijania tego jednego kubka dostałam m.in. bólu głowy, bólu żołądka, nudności i prawie histerii.

Miałam dziś kłucie na 2 ręce, jedna mnie masakrycznie boli do teraz :-( Czuję się, jakbym miała mega-uraz kilka cm powyżej miejsca wkłucia. Ble.

Jak wyjeżdżaliśmy z przychodni, to usłyszeliśmy okropny huk razy dwa - najpierw jedno auto w coś stuknęło, a za chwilę drugie (może w to pierwsze?). Autka wyglądały jak z pomiętego papieru - mam nadzieję, że ludziom nic się nie stało, ale kolejny piątek 13-tego zapewne przesiedzą w bezpiecznym miejscu.

Jak przejechaliśmy ze 200 m za miejsce wypadku, to padło nasze autko :szok: Zabrakło paliwka i trochę żeśmy zamęczyli akumulator, więc musieliśmy wrócić autobusem. Mój mężuś pojechał zaraz drugim autkiem, dotankował, podłączył akumulator i na szczęście wszystko gra. Ale drugie autko dla odmiany pozostaje parę przystanków od domu i trzeba po nie pojechać :no:

A teraz na dodatek dochodzi godz. 13.... :sorry2:

Sto lat dla Pana Tricolora :-D:-D:-D

Jeszcze raz dzieki za zyczenia dla mojego "slubnego":-)

kalina Ty lepiej pomysl jaki tak naprawde szczeliwy dzien dla Ciebie, przeciez tylko Wam akumulator padł, a co maja powiedziec ci z tych pogniecionych aut ;-)No i mogłas byc kłuta wiecej razy, a byłas tylko 2 :-D Nalezy dopatrywac sie zawsze pozytywów ;-):-)

Lece z pieskiem do lasu, a potem musze pomysleć o obiedzie dla jubilata ;-) Chociaz tak naprawdę mnie kusi, żeby wyciągnąc Go do knajpki na cos dobrego (leniwa baba ze mnie co ;-)). No dobra, spadam.

reklama
Jestem! Wróciłam! Nadrobiłam! :-D

Naskrobałyście trochę Laseczki. Czytałam zaległości ze 3 godziny :-D
Wyprawa się udała. Nareszcie spędziłyśmy trochę czasu z przyjaciółką, bo ostatni raz widziałyśmy się w czerwcu 2008 :szok:
Korzystając, że przyjaciółka pracuje jako asystentka w gabinecie ginekologa, to jak ginekologa już nie było, ja słuchałam sobie serduszka Boryska na KTG :-)
Oprócz tego udało nam się zbadać cukier we krwi i zrobić EKG. Jestem zdrowa i wyniki mam książkowe :-D
Borys kopie, jak szalony. Ale nie narzekam. Poza tym aktywny jest wtedy, kiedy ja - w nocy mam totalny spokój :-D

Zaintrygowana skompletowanymi przez niektóre z Was wyprawkami, poczyniłam rozmowę z A. W związku z czym myślę, że lada moment ruszymy z zakupami :-)
Bo jak na razie, mam tylko fotelik i trochę ciuszków. A! No i przyjaciółka zbierała dla mnie próbki kremów i płynów do kąpieli, więc mam zapas na kilka miesięcy :-D

Do góry