reklama
Nanya, co sie dziwisz malutka się śpieszy bo juz tak ładnie, słonecznie i szkoda jej wakacji na siedzenie z mamą
a tak na serio to trzymaj się nam i dużo odpoczywaj.
Agatko dopisz u mnie chłopaka, choć ja przysięgam że na usg widze dziewczynkę i to samo mi podpowiada intuicja. Mam podobnie jak ty , dzidziuś już mi się tak rozpycha że w jednym miejscu na brzuchu to mnie tak boli że tez juz prawie ryczę. Coraz czesciej tez robi mi sie twardy brzuch.
A poza tym to w koncu postanowilam zakonczyc pracę i od maja siedziec w domu. Juz nie wyrobie więcej. Poświęce więcej czasu Michałkowi.
Przeczytałam przed chwilą w newsletterze od położnej zeby spakować torbę na 6 tyg przed porodem. Czyli u mnie to juz, a ja jeszcze wszystko w rozsypce. Trzeba to wreszcie zlożyc do kupy bo rzeczywiście nie bedzie czasu na szukanie w nerwach siatkowych majtasów, rzeczy dla dziecka i dokumentów :-)
Agatko dopisz u mnie chłopaka, choć ja przysięgam że na usg widze dziewczynkę i to samo mi podpowiada intuicja. Mam podobnie jak ty , dzidziuś już mi się tak rozpycha że w jednym miejscu na brzuchu to mnie tak boli że tez juz prawie ryczę. Coraz czesciej tez robi mi sie twardy brzuch.
A poza tym to w koncu postanowilam zakonczyc pracę i od maja siedziec w domu. Juz nie wyrobie więcej. Poświęce więcej czasu Michałkowi.
Przeczytałam przed chwilą w newsletterze od położnej zeby spakować torbę na 6 tyg przed porodem. Czyli u mnie to juz, a ja jeszcze wszystko w rozsypce. Trzeba to wreszcie zlożyc do kupy bo rzeczywiście nie bedzie czasu na szukanie w nerwach siatkowych majtasów, rzeczy dla dziecka i dokumentów :-)
Minutka, moja droga mi gin robi USG na każdej wizycie, więc raz w miesiącu dzieki czemu jestem spokojniejsza bo dziecko jest dokladnie pomierzone, widzę czy wszystko ma "na miejscu". W poniedziałek lekarz opowiadał nam jak urodziło sie dziecko bez dłoni tylko dlatego, że lekarz USG albo robił na odpieprz, albo wcale go nie robił, a przecież własnie takie rzeczy na USG widać. Ja poszła bym prywatnie do gina i na USG przed wizyta u tego lekarza do którego chodzisz przez cała ciążę, żeby porównać to co maja obaj do powiedzenia.
Twój lekarz prawdopodobnie nie chce zrobic Ci USG bo i tak w szpitalu przed porodem je robia ( przynajmniej mi robili ) :-)
Twój lekarz prawdopodobnie nie chce zrobic Ci USG bo i tak w szpitalu przed porodem je robia ( przynajmniej mi robili ) :-)
Ostatnia edycja:
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Kochane jezeli znacie płeć a nie jest wpisana w liste prosze o info na chwile obecna 20 z was nie podała Jezeli nie znacie czy zgadzacie sie na wpisanie niespodzianka?
Ja się jak najbardziej zgadzam na niespodziankę, bo tak właśnie u mnie będzie;-)

tricolor- juz raz bylam dla sprawdzenia na USG prywatnie i powiem szczerze ze dowiedzialam sie duzo wiecej bo moj lekarz wystawia tylko skierowanie a USG robi okropny lekarz ;/ nawet dowidzenia nie odpowiada na ostatnim USG nie dowiedzialam sie niczego poza tym czego sie doczytalam na wyniku, dlatego poszlam prywatnie i teraz chyba tez tak zrobie bo pewnie nawet jak dostane skierowanie to mi nic nie powie tamten pajac.
Moj jest nie najgorszy ale ten od USG zgroza zawsze po jego USG jestem zla i ostatnio poszlam prywatnie, teraz chyba poprostu pojde nie bede sie prosila dziada. Tylko wynik pokaze temu mojemu, ktory uwarza ze wszystko jest OK i po co USG... ??
Co by nie pisać o lekarzach najwazniejszy jest nasz spokuj i swiadomośc, że wszystko jest OK
:-)
A tak zupełnie z innej beczki, to mój kochany mąz własnie wracał z wyjazdu i ponad 200 km od domu zepsół mu sie samochód
Laweta juz do niego jedzie ( z Poznania ) no i pojechał tez po niego mój ojciec. Jak by ta laweta miał wracać do domu to pewnie na 6.00 by wrócił, a tak powinien byc koło 3.00. A rano normalnie do biura 

A tak zupełnie z innej beczki, to mój kochany mąz własnie wracał z wyjazdu i ponad 200 km od domu zepsół mu sie samochód

reklama
Kochane brzuchatki ja ide juz spac bo oczy na zapalkach dzisiejsze spacerkim mnie wykoczyly. I jeszcze zgaga tradycyjnie na noc mnie dopaldla i dzis nie mam juz coli
zapomnialam o niej, wiec pozostaje mi mleko.
Zycze wam spokojnej nocy :*
Zycze wam spokojnej nocy :*