kamusia185
czerwcowa mamusia :)
witam
i ja również moge się dopisać do niewyspanych
dziś bardzo często wstawałam do toalety... eh najgorsze jest to wybudzenie ze snu... U nas dzis cieplutko
Życzę wszystkim mamusiom miłego dnia 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

A gdzie tu jeszcze miesiąc wytrzymać 
, a ja jeszcze do roboty dziś idę 
Bleeeee!
. wczoraj wrócił mój adam z tygodniowej delegacji , co prawda chciałam dziś pojechać po ten upatrzony bujaczek ale ta moja sierota już sie z kumplami na strzelnice umówiła więc nici z moich planów , no ale rano obskoczyliśmy oszona , kupiłam małemu pieluszki i kilka drobiazgów , a potem zaliczyliśmy maka i bużka odrazu mi sie cieszy - uwelbiam lody w maku z polewą truskawkową pychotka.Wczoraj miałam przez 3 godziny wieczorem skurcz za skurczem i dochodził silny ból podbrzusza taki jak na miesiączke ale mocniejszy co 10 co 5 minut........... już myslałam że się zaczyna
Poszłam się położyć i jakoś udało się zasnąć, ale dziś znowu mam skurcze ale nie tak częste ale ból podbrzusza nadal jest![]()

na dodatek cos mnie dzisiaj boli to miejsce po tym zabiegu wyciagniecia tych kamieni,oby pozniej bylo lepiej

, czyżby to hormony?
.
Musze sie wyspac za wszytskie czasy bo potem pobudki co 3h beda 
Ogolnie ejst mi dobrze, nie azekam nic sie nie dzieje, nic nie boli :-) Czasami jest mi baardzo niewygodnie, a czasami rewelacyjniei moglabym tak caly czas 
:-) Ale jest teraz piekne
Torby do szpitala wypralam bo jakies takie nie za ladne byly (po lotniskach sie wyszlajalay i az wstyd z takimi do szpitala jechac
) w tygodniu bede sie pakowac ;-)
:-)