Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
właśnie dzisiaj na usg w 36 tyg. zobaczyłam parę jajek i siusiaka.
Co ja teraz zrobię z tymi wszystkimi różowymi ubrankamiMały wazy 3100, poziom wód w normie ale za to łożysko mam gigantyczne. Stad ten mój wielki brzuch.
![]()
hahahahahah samara ja właśnie wydałam ostatniom sukienkę, którą kupiłam bo też miała być Tosia (dwóch lekarzy stwierdziło)
i ostanio dr powiedział że cyt.: " z takimi jajami to ciężko, żeby zrobić z niego dziewczynkę"właśnie dzisiaj na usg w 36 tyg. zobaczyłam parę jajek i siusiaka.
Co ja teraz zrobię z tymi wszystkimi różowymi ubrankamiMały wazy 3100, poziom wód w normie ale za to łożysko mam gigantyczne. Stad ten mój wielki brzuch.
![]()

zgadzam sie w 100% :-)a ja myślę ze nasza Ewę to trzeba gdzieś zgłosić do jakiegoś programu medycznego na testowanie wszelkiego pochodzenia środków przyspieszających poród, Ewa zostanie specjalistką
a ja myślę ze nasza Ewę to trzeba gdzieś zgłosić do jakiegoś programu medycznego na testowanie wszelkiego pochodzenia środków przyspieszających poród, Ewa zostanie specjalistką![]()

właśnie dzisiaj na usg w 36 tyg. zobaczyłam parę jajek i siusiaka.
![]()
No i oczywiście cały czas ciągnięcie w pachwinach. Ale od wczoraj - całkiem nieźle, tylko ciągnięcia zostały, ale to już chyba tak będzie do końca. No i w związku z tym dalej czekam na jakieś symptomy, a tu nic
Od jakiegoś czasu mówiłam mojemu T, że urodzę 28 maja ( czyli dziś) i biedak tak się przejął, że całą noc nie spał, biedactwo
No nic, chyba przyjdzie poczekać do terminu