reklama
kamireszel
kamireszel
No tak. Ostatnio chwialiłyśmy się jak to w polsce cudnie i słonecznie, to teraz mamy za swoje ;-) pogoda sie nam zamienila. Wam w koncu też sie należy. Ale kurczę czemu akurat weekend taki ma być ;-( milego weekendu wszystkim wyspiarkom :-)
No u Was już od dawien dawna podobno ciepło, a ja w tym roku w bluzce na ramiączka chodziłam w sumie może z 5 razy. Znając Irlandzką pogodę, zaraz będzie lało, także dajcie się nam nacieszyć tym " chwilowem wybrykiem natury"

malenstwo82
Zadomowiona(y)
witam serdecznie,
u mnie też pogoda paskudna
wczoraj byłam u lekarza i raczej nie szybko będę rodzić ... raczej po terminie niż przed .... więc będę chyba zamykać czerwcowe porody
buziaki
u mnie też pogoda paskudna
wczoraj byłam u lekarza i raczej nie szybko będę rodzić ... raczej po terminie niż przed .... więc będę chyba zamykać czerwcowe porody
buziaki
Witam.
Widzę, że czwartek - 4 czerwca nie bedę sama - tak jak Kluseczka - mam planową cesarkę właśnie 4 czerwca, ok. 9 rano, czyli za tydzień już będziemy oddzielnie.
Mój maluch wg usg waży 3300-3400 więc za tydzien może byc ok. 3500 a więc bardzo dobrze, chociaż przy cersarce to mógłby ważyc nawet 4 kg - nie odczuję tego. Ja przytyłam 8 kg a więc wszystko wciąga mały "pasożycik" i niech mu to idzie na zdrówko.
Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki.
Widzę, że czwartek - 4 czerwca nie bedę sama - tak jak Kluseczka - mam planową cesarkę właśnie 4 czerwca, ok. 9 rano, czyli za tydzień już będziemy oddzielnie.
Mój maluch wg usg waży 3300-3400 więc za tydzien może byc ok. 3500 a więc bardzo dobrze, chociaż przy cersarce to mógłby ważyc nawet 4 kg - nie odczuję tego. Ja przytyłam 8 kg a więc wszystko wciąga mały "pasożycik" i niech mu to idzie na zdrówko.
Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki.

Tacjana
Czerwcowa mama
Witajcie
ja dopiero wstałam, bo cala noc nie mogłam usnac
UWAGA wczoraj po raz pierwszy mialam jakies tam skurcze, brzuch mi tak twardnial, ma tylko sie pytal czy zdąrzy skrecic meble??? czy juz trzeba jechac ,
mowie mu : no co Ty , najpierw musze w meblach poukladac, nie zostawie Cie przeciez z tym , bo potem niczego nie znajde 
ale jakos go to nie uspokoiło

ja dopiero wstałam, bo cala noc nie mogłam usnac

UWAGA wczoraj po raz pierwszy mialam jakies tam skurcze, brzuch mi tak twardnial, ma tylko sie pytal czy zdąrzy skrecic meble??? czy juz trzeba jechac ,

KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
DZien Doberek,
No ja przed chwila wstalam;-) Pogoda rzeczywiscie piekna w Dublinie i my od kilku dni szwedamy sie po miescie moze dlatego nie mam problemow ze spaniem. O Kamila a to my mamy bank holiday w pon bo ja juz jak nie pracuje to nie mam pojecia o tym a wybieralam sie do agencji mieszkaniowej- heh to bym sobie pozalatwiala.
My jeszcze dzisiaj i jutro drobne zakupy dla Mati musimy zrobic a potem lenistwo.
Agatka- witaj z powrotem ;-)
No ja przed chwila wstalam;-) Pogoda rzeczywiscie piekna w Dublinie i my od kilku dni szwedamy sie po miescie moze dlatego nie mam problemow ze spaniem. O Kamila a to my mamy bank holiday w pon bo ja juz jak nie pracuje to nie mam pojecia o tym a wybieralam sie do agencji mieszkaniowej- heh to bym sobie pozalatwiala.
My jeszcze dzisiaj i jutro drobne zakupy dla Mati musimy zrobic a potem lenistwo.
Agatka- witaj z powrotem ;-)
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
Super Agatko, już niedłgo będziesz tuliła maleństwo :-)
reklama