reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Jezuniu, jak mnie wszystko wkurza!!!! AAAAAAA..... normalnie pozabijam zaraz... Ból kregosłupa ledwo minął pod prysznicem a już się zaczął od nowa i jakieś nieregularne skurcze nic nie mówiące....:-(

reklama
ewunia- ja jak sie przysssam to mnie mloda goni :-D bo mowi ze to nie dla sloni :-D
anavel- swietna fotka tez mam smieszne brzuszki ale wilkolaka nie :-) :-D
adapterek- moze sie zaczyna ???

Moj A pojechal, a mi jest nie dobrze chyba dzis za bardzo eksperymentowalam z jedzeniem spagetti serowe, chipsy, kilo truskawek i pozniej pizza a teraz jak pojde haftowac to zebym tylko na zakretach wyrobila :-( narazie zapijam mietowka moze pomoze. I boli mnie kosc ogonowa .... ale dlaczego???

Dziewczęta ja się żegnam narazie bo jutro o 7.00 muszę być w szpitalu. Spokojnej nocy Wam życzę, a Tym co chcą żeby już dziś wylądować na porodówce życzę spełnienia tego marzenia :-):-):-)
odezwę się jak tylko wrócę. Trzymajcie kciukasy :rofl2: za małego i za mnie

Anavel, jak potrzebujesz wilkołaka, to podeślę ci mojego wampira z drugiego pokoju, trochę upierdliwy, ale sztuczną 30-letnią protezą nic ci nie zrobi :-D nie martw się u mnie też cisza na morzu...

Adapterku, witaj w klubie :tak::tak:

Oli, trzymaj się ciężaróweczko :-D

Minutka, może ci diable wcielony wreszcie ogonek rośnie :rofl2::rofl2: a różki już masz :-D:-D:-D

Ewunia za takie wilkolaki to ja dziekuje, dlatego sie wyprowadzilam na swoje i choc drozej to wole wynajmowac mieszkanko i miec swiety spokoj.
A co do czekania to jutro wkrocze w 42 tydzien ciazy!:szok:
Oli.B powodzenia!

Ostatnia edycja:
Adapterku, Kamireszel podziałała z mężem i ruszyło, no to my też do akcji :-D:-D:-D

Anavel, niestety, ja sobie na to nie mogę pozwolić i strasznie nad tym ubolewam :-:)-(

reklama
Do góry