reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Ja bylam dzis z Jasiem na szczepieniu, trochę popłakał i poszło, ale teraz marudzi i jest trochę ciepły-masakra:szok::-(, ale rosnie fajnie przytył 2kg w 2 m-ce i wazy już 6 kg niestety go nie mierzyli tylko obwód głowy z 32cm urosła mu do 40-mega dynka:-D:szok:, a obwód brzuszka do 41cm:oo:

Co do spania na brzuszku to mój tak śpi ale tylko na mnie w ciągu dnia, w nocy sie boje tak go kłaśc:confused:

reklama
Gabi śpi przede wszystkim na brzuszku ae w ciągu dnia.
W nocy nie ryzykuje, i tak wystarczają mi dwie mamy (moja i mojego P ) które twierdzą że w ciągu dnia też to niebezpieczne.
Ale mała o wiele lepiej sypia w tej pozycji..

Moja gwiazda śpi na pleckach, a jak jej coś odbije to przekręci się na bok i trochę tak śpi, przebudzi się i płacze aby ją na pleckach ułożyc. Na brzuszku kładę ja często, ale krótko wytrzymuje bo zaraz się wkurza :-) więc sen na brzusiu odpada ;-)

moja gwiazda śpi na pleckach, a jak jej coś odbije to przekręci się na bok i trochę tak śpi, przebudzi się i płacze aby ją na pleckach ułożyc. Na brzuszku kładę ja często, ale krótko wytrzymuje bo zaraz się wkurza :-) więc sen na brzusiu odpada ;-)
u mojej malej jest dokładnie tak samo nie lubi strasznie leżeć na brzuszku
a zasypia na pleckach.

u nas o spaniu na brzuchu nie ma mowy. Mały tego nienawidzi.
A dzisiaj miałam noc a właściwie poranek z przygodami. Ostatnio mój Fifi "łazi" po łóżeczku. Dzisiaj przekręcił się o 180 stopni i nabił sobie guza o szczebelki i zdarł skórę aż krew mu leciała z czoła :wściekła/y: Ale tak to jest jak się ochraniacz na szczebelki w szafie trzyma zamiast w łóżeczku :wściekła/y::wściekła/y:

Monia, ale nic groźnego nie stało się Filipkowi? to i tak Julka pobiła wszystkich, wybiła sobie pieronica łokieć wczoraj... przeżyłam koszmar na wieczór wczoraj i w nocy...

Dorotka, moja lubi leżeć na brzuszku, tylko że nie za długo. Kładę ją na parę minut, ale często, więc nie jest źle ;-)

Czesc

U nas nocka bardzo spokojna, dzionek raczej też.
Bylyśmy nawet na małych zakupach ubraniowych, nie wyobrażałąm sobie tego zupełnie jak szybko rosną dzieci...
Ale mała zupełenie nie lubi zakupów :-D

reklama
a mi niuńka komar upierdzielił w policzek i chyba bardzo go swędziało bo porządnie sie zdrapał - mam nadzieje że śladu niebędzie.

byłam dziś w maku na lodowym ekspresso - normalnie zwarjowałam na jego punkcie :eek: oby w dupsko mi nieposzło :-p.

Do góry