Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak widać Lena, nie każda mam zdaje sobie z tego sprawę, więc chyba dobrze, że się wtrąciłam...;-)

, na szczęście bardzo rzadko używam, więc i tak pewnie dziecku bym nie dała, ale dzięki za informację!!!Ale mnie dziwi jedno, że kiedys dzieci jadły od małego kaszę mannę nie było takich rodzajów mleka i jakoś się żyło i wychowywało dzieci...a teraz jakaś porażka...szok normalnie to nie tamto nie![]()

drzemkę więc trochę poczytałam wstecz. Potem nastąpiła pobudka, jedzenie, zwiedzanie wszystkich kątów i narobienie bałaganu, wspinaczki...;-) Teraz znowu drzemka, więc szybko coś naskrobię;-)Moja na sam jej widok w moich rękach się wyrywa i płacze..tylko nie lubi jak wodą morską psikam do noska

Jedynie ryż preparowany chętnie je
Kupię też taką pszenicę na spróbowanie.

Owszem... Ja myślę, że cywilizacja ma tutaj zasadniczy wpływ, choćby powietrze, które dawniej nie było tak zanieczyszczone jak teraz, a to wszystko ma powiązanie z alergiami. Tak samo problemy z zajściem w ciążę w dzisiejszych czasach nie wzięły się z niczego, a z tego jak żyjemy, jak się odżywiamy...
dokladnieOwszem... Ja myślę, że cywilizacja ma tutaj zasadniczy wpływ, choćby powietrze, które dawniej nie było tak zanieczyszczone jak teraz, a to wszystko ma powiązanie z alergiami. Tak samo problemy z zajściem w ciążę w dzisiejszych czasach nie wzięły się z niczego, a z tego jak żyjemy, jak się odżywiamy...
kurde...fajnie by było wrócic do tamtych czasów...