Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiedziała że ferytyna jest ok bo wzrosła od odtatniego badania i nie przepisała ferum leku , powiedziała że jest w normie bo normy dla dzieci są zawyżone . Co do limfocytów to niby dzieci w wieku Jasia tak mają... Nie bardzo mnie się chce w to wierzyć bo jeżeli byłaby to prawda to dlaczego pół roku temu nie były podwyższone. Jasiek jest okazem zdrowia ! Pięknie się rozwija i poczytała troszke i myślę że te podwyższenie jest efektem własnie jak Dziewczynki wspominałyście i alergi (dużo pylenia ostatnimi czasy) i idących górnych piątek. Jasiek już nie ma od kilku tygodni tego katarku alergicznego od brzozy. Ale czytałam że podwyższony poziom potrafi sie utrzymywac nawet do 4-5 tygodni. Tak czy siak uważam że nie można go szczepic i odroczone szczepienie na "po urodzinach"
Wiem wiem nie które sobie myślicie że przewrważliwiona baba ze mnie
Ale ja do szczepień jestem bardzo zle nastawiona. Ujęłabym to tylko jednym stwierdzeniem "Szczepię bo muszę"

super że chłopaki rosną i się tak ładnie rozwijają, a z tymi urodzinkami to się zgraliście
Trochę tak jak u nas ;-)Lila ma strup na strupie na kolanach i łokciach, tylko co jakiś czas przychodzi powiedzieć "krewka tutaj" z nową raną, ciągle sie wdrapuje na drzewo w ogrodzie i też sie o nie obdziera. Czkawki u nas średnio raz dziennie, miała je już będąc w brzuchu po kilka razy dziennie, pózniej jako niemowle często i teraz też, jakoś szczególnie mnie to nie martwi, ale jak ci lekarz coś ciekawego na ten temat powie to podziel się wiedzą :-)hej dziewczyny
MY od rana na ogrodzie dzisiaj-ale cos się chmurzy ,więc pewnie popada .Na weekend zapowiadają niestety brzydką pogode
Ja od kilku dni bez humoru jestem
Julka łobuzuje -cale kolana ma pozdzierane i siniaki-wasze tez tak mają?az wstyd jej ubrac sukienke bo wygląda jak dziecko wojny
i znowu ma co jakis czas czkakwki-juz sama nie wiem czy to jakis refluks bo ona tak duzo je, chyba znow bede musiala sie wybrac do pediatry z tym.Sama nie wiem , bo moze tragizuje i takie czkawki to norma ???
.
jeden za drugim ;P a na nóżkach to dzis np sie przewrócił i zadrapał lekko, ale zyje;P biega jak wariat za starszymi:-) za psem, za kotem to nie patrzy leci jak szalony 

hahahah ;-)