Witajcie;-) na pewno jestem pierwsza??? :-) męża w delegacje szykowałam ;-) już pojechał więc dwa dni spokoju. U nas w miare dobrze oprócz tego że troche chorujemy po wakacjach (albo bardziej prawdopodobne - ktos nas zaraził!!!!) Klarka od jakiegoś czasu ma ciągle katar, przed turcją, tam nie miała i jak wróciliśmy znowu ma, nie wiem od czego, może jakaś alergia? ale to chyba za wcześnie?? albo już piątki powoli dają o sobie znac, nie wiem i pani dr też nie wie

tak czy tak zrobiło jej się od tego ropne zapalenie spojówek i mamy podawanie kropelek do oczu i noska powiem jedno tra ge dia .... wyrywa sie wrzeszczy bije gryzie i woła tata babcia żeby ją ratować bo mama krzywde robi, tak mi jej szkoda:-( Zaczęła mi teraz ładnie noce przesypiać tzn po mleku ok 21 śpi do 5 :-) mam nadzieje że już tak zostanie i odpadnie nam to jedno jedzenie w nocy.Mówi prawie wszystko ale tylko pojedyncze słowa, czasem zdarza jej sie połączyć 2-3 słowa. Zaczynamy też odpieluszkowanie, nakupiłam jej wczoraj majteczek i w domu nie zakładamy pampersa...łatwo nie jest.. siada na nocnik ale nic nie robi...za to doskonale wie kiedy zrobi na podłoge wrrrr. Ja chyba znowu przejde na diete bo po wakacjach ciut przybyło

no i tatuaż już mi się goi powoli więc niedługo będę mogła się pochwalić efektem:-) To na tyle u nas.
Gosia-zdrówka dla Ciebie, dobrze że już lepiej. Dzielna Majusia pierwszy raz została z dziadkami! Brawo! Klara ostatnio cały weekend była u teściów a jak przyjechaliśmy po nią to nawet nie zauważyła :-( Pochwal się brzuszkiem
Zyrraffka- no u ciebie to już spore mieszkanko dla Sylwi jest;-) jeszcze troszke i bedziesz chwaliła się zdjęciami córci.
Milka- to wy też niedługo na wakacje jedziecie, suuuper. Lotem się nie przejmuj, my wylatywaliśmy o 7.00 i tragedi nie było, Klara padła w samolocie i spała prawie cały lot;-)
Nadika- chyba nie zdążyłam zobaczyć zdjęć z urodzin Natanka:-(n wrzucisz jeszcze raz ?
i mam pytanie GDZIE JEST ANECZNIK???? coś mi sie zdaje że leży do góry tyłkiem na jakiejś egzatycznej plaży bo miała jechać i na prv mi nie odpisuje...