reklama

Czerwiec 2010

Nie chodź różnymi drogami,
Ale zawsze swoją drogą.
Czarę szczęścia wciąż dziel z nami,
A cierpienia oddaj wrogom.
Unikaj fałszu, nie znaj zazdrości.
Nie kochaj tego, kto nie wart miłości.
Nikomu serca nie oddaj w ofierze -
Z wyjątkiem tego, kto kocha Cię szczerze

Kochana Perciu wszystkich wspaniałości dla Ciebie z okazji urodzinek
- żyrafka i Łukaszek

reklama
Madziu kochana wszystkiego naj naj najlepszego!! Niech każdy nowy dzień niesie radość i natchnienie, życzę ci byś odkrywała swoje talenty i dążyła ku realizacji marzeń, by wasze plany się urzeczywistniały i wszystko dobrze się układało! No i przede wszystkim byś spełniała się jako najwspanialsza mama na świecie dla swojego ukochanego Jasieńka!! Buziaczki od naszej trójki!! :tak::tak:

Madziu kochana
Wiązankę najpiękniejszych życzeń Urodzinowych:
długich lat życia, szczęścia, dobrego zdrowia i sił,
powodzenia w pracy i całym życiu.
Spełnienia najskrytszych marzeń,
realizacji dobrych zamiarów i planów.
Pogody ducha, nadziei w lepszą przyszłość
oraz wszelkiej pomyślności życzy
:
Mila, Jasiu i Ola :*

chciałąm się pochwalić, ze dostałam przepiękną laurkę od mojego synka, którą zrobił z pomoca pań w żłobku :-):-):-) pierwsza laurka od mojego synka :-).

idąc do złobka widziałam dziecko 4-5 letnie ubrane w zimową kurtkę, spodnie ocieplane i grubą wełnianą czapkę- :szok::szok::szok::szok:

zyrafffka super:)

U mnie Hania przemuciła dzis do domu cos,mówiac bym nie patrzyma i jutro ma mi dac :)))

Zartujesz z tym opatulonym dzieckiem? :szok: u mnie Miki biegał w krótkim rekawie i w majtkach:-D :no:

Wiitam:)

Perciu
wszystiego najlepszego=) duzo zdrowka,spelnienia marzen :)

Zyrraffko no chyba zartujesz z tym dzieckiem?:szok: zazdroszcze laurki napewno sie wzruszylas:) moze za rok i ja dostane:)

Oficjalnie oglaszam ze etap pieluszkowy w ciagu dnia mamy za soba:) trwalo to 4 dni=):-):-)

Za jakis miesiac jak bedzie juz pewnosc z susianiem wieziemy sie za noce:)

Perfecta Wszystkiego najlepszego!
U
nas walka z odpieluchowaniem trwa nadal...Krzysiek nie woła, ale postęp jest bo jak go wysadzę to zawsze zrobi siusiu...dziś razy się zgapiłam i było siku w majtki...wczoraj wszystko upilnowałam, ale jak zrobic aby sam wołał??? On często np. sam gdzieś się bawi spaceruje po podwórku czasami po za zasięgiem mojego wzroku i nie zawsze go zdążę wysadzić- tak było dziś poszedł za dom i wrócił z mokrymi majtkami.

hej dziewczyny
U nas ok, ja z małą cały dzień na ogrodzie póki jest dobra pogoda
Julka szaleje na całego-teraz ocieplamy dom więc w naszym ogrodzie syf ,ale chodzimy do sąsiadki -tam są dwie dziewczynki w wieku 6 i 8 lat więc Julka z nimi się bawi ,a ja trochę poplotkuje z koleżanką i tak cały dzień leci
Jutro moze pojedziemy do moich rodziców do Brennej bo tam mają domek weekendowy-oby tylko pogoda byla

Perfecto-ja też życzę Ci wszystkiego co najlepsze, przedewszystkim zdówka i miłości bo to najważniejsze!!!!!!!!!!!

Julia0903 wow-to szybko wam poszło z odpieluchowaniem, gratualcje!!! ja tez się musze za to wziąść bo juz mam dość wydawania kasy na pampersy ;)
zyrraffka ale masz super synka, taką pierwszą laurkę będziesz zawsze pamiętała , ja tez moze doczekam się za rok jak mała pójdzie do przedszkola

ja uciekam do wanny i spac bo zmeczona jestem tym całym dniem na powietrzu.
Zyczę milego weekendu i odezwe się w niedziele po przyjezdzie :)
Buziaki

reklama
Dziewczyny potrzebuje pomocy!!!
Amelia ma zatwardzenie:( strasznie plakala!!:( maly bobelek wyszedl, robilam mala lewatywe,nie pomoglo, czopek teraz dostala...boje sie ze w nocy sie powtorzy:(:(

co jeszcze mogle zrobic?

wydaje mi sie ze ta lewatywa to bylo za malo, bo odrobinke plynu wstrzyknelismy...;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry