reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam się i ja w ten upalny dzień.

Jasiek rano wstał , zrobił siku do nocnika, poszedł wylać do kibelka i na koniec wytarł papierem. SZOK!!! Do teraz już trzy razy zrobił i wszystkie razy do nocnika a nie na podłogę :-D

Miłego wszystkim

Gosia- a jak ty sie kochana czujesz w taką pogodę? Co u Was? Jak Majusia?

Dzień Dobry :-) Miłego dnia!

Jakie macie pomysły na Dzień Matki?

zyraffka najpierw Kasiulka musi trzeba odstać w kolejce :-p co do mycia ząbków to u nas czasami idealnie, sama szoruje i mi pozwala, czasami walka płacz i latanie po całym mieszkaniu :baffled:

olavip prześliczne zdjęcia, Jagódka jaka duża, kochana starsza siostrzyczka :tak: Mam nadzieje ze kolki szybko miną

Milka udanych wakacji!

Ostatnia edycja:
robię sztuczny tłum a co tam :-D

liza, emalia- gratuluję nocnikowych sukcesów- my się poddaliśmy narazie, miałam odpieluchować u rodziców ale tam było zimno jak w kostnicy więc odpuściłam.

koriander
- nie mam żadnych pomysłó na dzień mamy, wyślę kartkę i zadzwonię tylko. Nie zamierzam wcześniej niż w połowie lipca rodzić o nie!:-)

Dzień Dobry. A u nas już 4 albo 5 czerwcówek :-)

u nas o tej porze tez kilka juz bylo rozpakowanych, a ile jęczało że już dłużej nie da rady :-)

Perfecta bardzo dobrze robicie czekając z tą szczepionką, twój instynkt jest niezawodny, niech ci żadna pielęgniarka nie namąci! Jak się Jasiu czuje?? A jak ty?? Jak mały siostrzeniec?:-)

gosiagro a ty gdzie się zgubiłaś, czyżby listopadówki były fajniejsze??? :-p:-pCo szykujesz na urodzinki Majusi, musze obmyslić jakieś menu ale przy tym upale nic się nie chce...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Ostatni dzien w pracy przed urlopem:) Uff...
Juz sie nie mogę doczekać lezaczka i basenu:) Oby tylko lot był bez przygód i ze śpiącymi dziećmi :tak:

Sukcesów nocnikowych u nas nie ma zadnych bo Jagoda jeszcze ani razu (!!!) nie zrobiła nic na nocnik! Po urlopie się za to weźmiemy, bo to juz wstyd! Hania w tym wieku to nie dośc ze sikała do nocnika to potrafiła siknąć sobie na trawke jak bylismy na działce np.

Milka- gdzie lecicie????

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry