reklama

Czerwiec 2010

Lena u nas nawet nie ma co robic podchodow do przedszkola w przedszkolu Olafa nie dostalo sie od wrzesnia pare dzieci ktore juz chodza do przedszkola, o maluchach nawet nie ma co marzyc. Lena przeczytalam o tej mamie az ciarki przeszly,
[*]

Kasia no patrze na Twoj suwaczek i cos mi sie wydaje ze jak wroce to juz bedziemy miec nastepnego bobaska na forum:) a Hania ma cudne wlosy taaaaaaaaaakie dlugie

Madzik Wam spadaja czapeczki a nam spodnie :)

Nadinka buziaki dla solenizanta, no kierowca z niego bedzie jak nic !!!

Eagle ale pienkne zdjecia a Ty mamusi wygladasz kwitnaco sluza Ci te bable !

Zyrafka Ty juz powoli tez na wylocie :) super ze Lukasz tak dobrze przyjmuje zlobek oby tak dalej

My dzis bylismy u dentysty z Erciem zabki zdrowe ale mlody mimo domowego treningu nie za bardzo chcial je pokazac ale za to medal z ukochanym Kubusiem Puchatkiem przyjal z usmiechem od ucha do ucha :)
z gorszych rzeczy zaczal mu sie katar akurat 4 dni przed wczasmi..... brrrrr

reklama
Mialam tyle odpisac ale to co przeczytalam od Lenki i sie zalamalam:(

Lenko
to straszne o czym piszesz:( dla jej duszy
[*] biedne dzieci...no szkoda ze maz nie chce sie zgodzic,ale to bardzo powazna sprawa.

Eagle piekna jestes:) dzieci cudne:)

Zyrraffko a my dlugi rekaw pizamka, poniewaz zimno w nocy mamy;/ a ona lubi spac odkryta wiec tym bardziej...
Milko to kiedy lecicie?

Hej

Straszne o tej mamusi.... :-(
[*]
Co do spania to mój spi w piżamce - krótki rekaw i spodenki,skarpetki badz bez. i pampers :-)
A co do ząbków zazwyczaj daje umyć je, jakos tak przez zabawe myjemy i jest oki.

Dzis kolejny upalny dzien.... ehhh, ;PPP

Dzień dobry sie Paniom!
Dawno mnie nie było bo przez tak piękna pogodę cierpie na notoryczny brak czasu... Bo jak już w domku jesteśmy to muszę gotowac , sprzątać itp itd... Jasiek miał mieć dzisiaj szczepienie (ostatni dawka infanrix) Ale nie pojechałam bo B. odebrął wyniki i oczywiście Ferytyna poniżej normy :( Ferytyna - żelazo Kurcze od urodzenia Jasia co jakiś czas mamy ten sam problem...Na pewno dostanie ferum lek i boję się o zęby... Czy jest jakiś sposób by uniknąc czarnienia zębów po żelazie??? Może przez słomkę mu podawać??? Please help
I to nie koniec bo limfocyty mamy sporo zawyżone norma 25-50 a Jas ma 67 więc organizm z czymś walczy... I to jest dla mnie powód by nie dopuszczać go do szczepienia... Wysłąłam B. na wizytę do lekarza bo zaobserwowałam tydzień temu u naszej Pani Doktor znaczną zmianę na temat szczepienia i wiem że zbagatelizowałaby te limfocyty. I pewnie byśmy się poprztykały. Zaraz muszę zadzwonić do tej pediatry - homeopatki która kiedyś była u nas na wizycie domowej bo mam w sobie przez to wszystko pełno sprzeczności... wiem jedno że nie dam zaaplikować mojemu synkowi 5 wirusów , kiedy jego organizm zajęty jest walką z czymś innym.

Ufff się uzewnętrzniłam troszke:)
Lizka- "znów upał ufff" Ja Ci dam !!!! Piekna pogoda! Trzeba sie cieszyć a nie ufać:P:P:P
Lencja - Kochana ZDRÓWKA!!!!!! :*
Eagle - Piękne zdjęcia!!!! Promieniejesz. Od razu widać że naładowane akumulatorki!!!!!!
Kolenderko- Aj misuje ju :):):)
Kasiek- Puk Puk Jak się macie Kochani?
Emalia - :*
Milka-Kochana jeszcze nie miałam okazji Gratulacje zdolniacho Ty nasza!
Gosiu- Kochana jak się masz?
Madzik- U nas ten sam problem co u Milki Czapki na miejscu a spodnie spadają:)
Lenka-
[*] straszne to co piszesz...:( A znana jest przyczyna ? Strasznie ale to strasznie mi przykro!!!!
Nadika - Kochana spóznione ale ze szczerego serduszka płynące!- Kochana Najserdeczniejsze życzenia dla Natanka z okazji 2 urodzinek Niech rośnie do sufitu! Rozwija się cudnie!!!! Zdrowo się chowa!!!!
Zdjęcia cudne!!! Tort piękny

Dzień dobry sie Paniom!
Dawno mnie nie było bo przez tak piękna pogodę cierpie na notoryczny brak czasu... Bo jak już w domku jesteśmy to muszę gotowac , sprzątać itp itd... Jasiek miał mieć dzisiaj szczepienie (ostatni dawka infanrix) Ale nie pojechałam bo B. odebrął wyniki i oczywiście Ferytyna poniżej normy :( Ferytyna - żelazo Kurcze od urodzenia Jasia co jakiś czas mamy ten sam problem...Na pewno dostanie ferum lek i boję się o zęby... Czy jest jakiś sposób by uniknąc czarnienia zębów po żelazie??? Może przez słomkę mu podawać??? Please help
I to nie koniec bo limfocyty mamy sporo zawyżone norma 25-50 a Jas ma 67 więc organizm z czymś walczy... I to jest dla mnie powód by nie dopuszczać go do szczepienia... Wysłąłam B. na wizytę do lekarza bo zaobserwowałam tydzień temu u naszej Pani Doktor znaczną zmianę na temat szczepienia i wiem że zbagatelizowałaby te limfocyty. I pewnie byśmy się poprztykały. Zaraz muszę zadzwonić do tej pediatry - homeopatki która kiedyś była u nas na wizycie domowej bo mam w sobie przez to wszystko pełno sprzeczności... wiem jedno że nie dam zaaplikować mojemu synkowi 5 wirusów , kiedy jego organizm zajęty jest walką z czymś innym.

Ufff się uzewnętrzniłam troszke:)
Lizka- "znów upał ufff" Ja Ci dam !!!! Piekna pogoda! Trzeba sie cieszyć a nie ufać:P:P:P
Lencja - Kochana ZDRÓWKA!!!!!! :*
Eagle - Piękne zdjęcia!!!! Promieniejesz. Od razu widać że naładowane akumulatorki!!!!!!
Kolenderko- Aj mi ju :):):)
Kasiek- Puk Puk Jak się macie Kochani?
Emalia - :*
Milka-Kochana jeszcze nie miałam okazji Gratulacje zdolniacho Ty nasza!
Gosiu- Kochana jak się masz?
Madzik- U nas ten sam problem co u Milki Czapki na miejscu a spodnie spadają:)
Lenka-
[*] straszne to co piszesz...:( A znana jest przyczyna ? Strasznie ale to strasznie mi przykro!!!!
Nadika - Kochana spóznione ale ze szczerego serduszka płynące!- Kochana Najserdeczniejsze życzenia dla Natanka z okazji 2 urodzinek Niech rośnie do sufitu! Rozwija się cudnie!!!! Zdrowo się chowa!!!!
Zdjęcia cudne!!! Tort piękny
Kochana nie wiadomo zabrali ją na sekcję był prokurator także czekamy na wyniki!Bo one będą najwiarygodniejsze!

Witam w ten piękny dzionek.

Jasiu juz zaliczył kąpiel w basenie. Zrobuił mi "gu gu" _kupkę na tarasie a teraz wcina parówkę:-D

Liza- ale się uśmiałam. Przypomniało mi sie jak mojej siostrzenicy pierwszy ząb wypadł "na jabłku" :biggrin2: Ale najlepsze było to jak zdawała relację z całej sytuacji. Trzymam kciuki za Hanulkę :*
Kasiulka, Zyraffka- współczuje Wam kochane. Biedne się umęczycie w taką duchote. Ale już bliżej niż dalej i będziecie tuliły córeczki :)
Zyraffka- w takie upały Jasiek śpi w koszulce na ramiączkach i pampersie. I do tego się strasznie odkrywa. Gorący jest po tatusiu , bo mój mąż już mi obiecał ,że koc mi potnie. Ja śpie pod kołdrą i grubym kocem:biggrin2:
A patelnia Cudna!!! Jaki kolor wybrałaś?
Nadika- najważniejsze ,że mały zadowolony. Janek też ostatnio Oli zajumał Barbie i się bawi w kącie.
Perciu- trzymam kciuki za zdrówko Jasieńka :*

Miłego dzionka wszystkim.

reklama
Lena- o jezusieńku! To straszne:(

Zyrafko- super, ze zamówiłaś ta patelnię! Ona jest na prawde rewelacyjna. Jestem pewna ze bedziesz zadowolona. Ja juz innej nie uzywam:) Nawet naleśniki na tej smaże, mimo ze mam specjalną do naleśników:)

Ktoś pytał w czym śpia dzieci- Jagoda śpi w pajacu ze stopami i z długim rękawem jak dzidziuś:)Raz ją połozyłam w piżamie to wogóle zasnąć nie mogła i ciagle mnie wołała i pokazywała ze ma brzuch i stopy gołe. Miałam problem z kupieniem tych pajaców ze stopami bo dla takich duzych dzieci to zazwyczaj robą bez stóp już, ale ostatnio upolowałam w Mothercare rozm 98 i dodatkowo ze stoperami na stopach:) Aha no i u nas w pokoju dziewczynek jest chłodno bo okno ma na wschod i tylko rano tam jest odrobine słońca a tak to cały dzien jest cień i jeszcze wielkie drzewo jest tuz pod oknem, wię o upale tam nie ma mowy:)

2 tygodnie temy Jagoda była zaszczepiona ostatnia dawką błonica+teżec+krztusiec i bardzo źle to zniosła. Marudna była na potęgę, senna, nie chciała jeść, gorączke miała i wielki rumień na rączce:( 3 dni były masakra! Dobrze, ze na razie spokój ze szczepieniami.
Prefecta- a czy Jas nie jest alergiczny? Jeśłi tak to chyba wtedy limfocyty mogą być podwyzszone.

Kasiulka- śłiczna Hanulka:) Jagoda tez juz ma długie włoski ale nie az tak jak Hania! Powodzenia na końcówce!

A my pojutrze ruszamy na wakacje!!!! Juz doczekac sie nie moge. W obie strony lecimy nocą więc mam nadzieje ze Jagoda bedzie spała, bo o Hankę to się nie martwię :)

Mycie zębów- u nas jest przemoc w rodzinie jak myjemy ząbki;/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry