reklama

Czerwiec 2010

Nadika fotki świetne widać że solenizant zadowolony

oj tak my wypoczęliśmy aż za bardzo i dziś mam problem z moja gromadką bo chcą cały dzień być na huśtawkach :baffled:
a do tego dodatkowa atrakcja bo niedaleko było gospodarstwo agroturystyczne i mnóstwo zwierząt - moje zaliczyły karmienie koni, kucyków, małych kóz, owieczek, królików, kur, kogutów, bażantów i teraz też chcą takich atrakcji bo jak to że nie ma bójki kogutów etc, niestety pies już im nie wystarcza:-D
Zobacz załącznik 466927Zobacz załącznik 466928Zobacz załącznik 466929Zobacz załącznik 466930Zobacz załącznik 466931Zobacz załącznik 466932Zobacz załącznik 466933Zobacz załącznik 466934

reklama
Witam. Chwilowo jestem w domu, bo trza coś zjeść:-D
Janek omija dom z daleka. Tylko podwórko ( tatuś odnowił i zmodernizował plac zabaw), piasek i basen :biggrin2:

Kasiulka- Śliczna Hanulka a włosy ma takie długie ,że szok!!! Jak się czujesz w taką duchotę?
Nadika- Sto lat dla Natanka. A kto takie "fajne " prezenty dał :)
Lizka- co tam u Was? Jak dzieciaki?
Ewelinka- współczuje siedzenia w pracy.
Zyraffka- jak się czujecie? Którą w końcu patelkę wybrałaś?
Eagle- fotki cudowne. Pięknie wyglądałaś. Asia wyglądała jak księżniczka,a Michaś taki już duży :)
Izunia- obiecałaś fotki dawno temu. :-D Buziaki dla Was :*
Perciu- Hop hop
Klementinka- co u was???

Coś mało dziewczyn pisze ostatnio :(
Lece na podwórko

eagle super fotki!!! :-) az milo oglądac :-)
kasiulka faktycznie Twoja niunia ma takie włosy jak moja Hania :D hehehe, tyle ze ja mojej podciełam raz mocniej by wyrównac,a drugi raz miała cieniowane :-) ;-)
emalia dzieciaki oki :) Hani dolne jedynki beda wypadac i nie moze jesc twardych rzeczy bo sie boi :lol: :-D A chlopaki łobuzują jak zawsze:-)

Strasznie duszny dzien;P juz ma dosyc tego upału ;P choc lepsze to niz zimno.... :dry:

Ostatnia edycja:
straszna ta duchota, jak tak dalej pójdzie to nie będe mogła się ruszyć z domu :baffled:

"suuuper" położyłam przed chwilką Łukaszka spać a tu jakiś kretyn zaczął jazdę wiertarką :angry::angry:.

eagle- świetnie wyglądasz :-) dzieciaczki masz cudne:-)

emalia- dziękuję, czuję się w miarę dobrze, czasami mam silne bóle brzucha ale to jak za dużo "nabiegam się" lub dźwigam Łukaszka. patelnię zamówiłam taką jaką poleciła mi agast, wydaje się być solidna i nie kosztuje kosmos *NEOFLAM patelnia 28 cm CERAMICZNA zdrowo kolorowo (2356294934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

oczywiście wiertarka obudziła Łukasza i teraz problem z zaśnięciem :angry:.

jak ubieracie maluchy do spania w takie upały?

wpadam z nie najlepszą wiadomościa......pamiętacie jak organizowałam zbiórke odziezy dla tej biednej rodziny?Gdzie były dwie małe dziewczynki??Sczególnie dla majacej wtedy ok 1 czy nawet 2 miesiecy Basi???Muszę Wam napisać, że ich matka zmarła dzisiaj we śnie śpiąc razem z nimi;(
[*] straszna tragedia!dzisiaj nawet rozważałam z mężem by ta młodszą Basię adoptować.... ale niestety mąż jest na NIE:-(:-(

wpadam z nie najlepszą wiadomościa......pamiętacie jak organizowałam zbiórke odziezy dla tej biednej rodziny?Gdzie były dwie małe dziewczynki??Sczególnie dla majacej wtedy ok 1 czy nawet 2 miesiecy Basi???Muszę Wam napisać, że ich matka zmarła dzisiaj we śnie śpiąc razem z nimi;(
[*] straszna tragedia!dzisiaj nawet rozważałam z mężem by ta młodszą Basię adoptować.... ale niestety mąż jest na NIE:-(:-(

Boże!!!!!! co za tragedia!!!!!!! ja nie wiem dlaczego los nie oszczędza takich ludzi, nie dosyć że bieda to jeszcze teraz dzieci straciły matkę :(( w takich momentach zastanawiam sięgdzie jest Bóg??

reklama
zyraffka Natan śpi w pieluszce i bluzeczce na krótki rękaw
emalia - prezenty mniej więcej były ustalone bo moje siostry się pytały co mu kupić a że one maja córki a ja jedyna mam synka to Natan zawsze jak wpadał do kuzynek to bawił się tylko wózkami - on uwielbia wszytsko co ma kółka i jeździ :)
eagle ale super dzieciaki, a Ty wygladasz pięknie!!
Lena z tymi przedszkolami to chyba nic się nie zmieniło, moja siostra też chciała od września dać córkę (jest z lutego 2010) a się nigdzie nie dostała, siorka trochę załamana bo w czerwcu rodzi i zawsze miała by trochę luźniej gdyby Majka była w przedszkolu, tymbardziej że nikt jej nie pomoże, mąż w pracy a na teściową nie może liczyć i moją mamę też bo mama pracuje.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry