Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana wcale nie smęcisz...ja też długo miałam zaporę przed ciążą,tak naprawdę dalej ją mam,ale chce mieć dziecko,więc muszę się przełamać...a dlaczego boisz się kolejnego dziecka?samej ciąży i porodu czy raczej dalszego wychowania?nadika - piéknosci....Masz świetnych chłopaków....szczerze zazdroszę....Napewno super będą się razem wychowywać...Wielkie całusy dla Was....
Dziewczyny bardzo Was podziwiam za decyzję o drugim dziecku....U nas wygląda na to że będzie jedynaczka...źle mi z tym, ale jakoś tak nie potrafię się przełamać...Ach, nie będę wam smęcic bo jakoś tak radośnie na forum....Rodzą się wspaniałe dzieciaczki, kolejne mamusie zachodzą w ciążę a u mnie jakoś tak szaro, buro i ponuro......i nie chodzi tylko o pogodę!!!!

W brzuszku mieszka sobie Zosia!
![]()

jupi!!!!!!!!!!!!! ale niespodzianka!!! super super super!!! zazdroszczę!!!!!!!!!! Dajcie mi przepis na Zosię PLEASE! ja też chcę!!! W brzuszku mieszka sobie Zosia!
![]()