Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam drogie mamusie, z miłął chęcią do was chce dołaczyć. Na razie nie byłam jeszcze u lekarza (bedę w przyszły poniedziałek), także na razie ciąża potwierdzona tylko przez test.
Co do seksu to ja za bardzo nie mam ochoty![]()
witajcie ja tez bede czerwcowa mama 2010,termin wg moich obliczen mam na 6 czerwca:-)
Witam dziewczynyTeż mam termin na czerwiec 2010
Mam nadzieję że mogę się do Was dołączyć. Kalkulatory internetowe wyliczyły mi termin na 9 czerwca. Pozdrawiam serdecznie
Witam wszystkie mamuski czerwcowe, ja będę mamą marcową, ale Bardzo mocno 3mam za WAS kciuki i życzę spokojnych i pełnych radości miesięcy:-)
Byłam dzisiaj u lekarki, bo mam silne bóle brzucha, a już raz w tym roku poroniłam. Zbadała mnie i potwierdziła ciążęDostałam leki min duphaston, nospę, wit e i asmag, no i dalej mam brać folik i za tydzień się u niej zjawić.
A Wy jak dziewczyny, jak się czujecie? Byłyście już potwierdzić ciążę, a może miała już któraś z Was usg i było coś widać ?
Pozdrawiam serdecznie

, dostalam też duphaston, ale to ze względu na niedawne poronienie, opróćz tegom oczywiście biorę fiolik i bardzo sporadycznie nospę, jak brzuszek zaboli. Kolejna wizyta za tydzień, już sie mogę się doczekać!! mam nadzieję, ze zobaczę już więcej a może usłyszę serduszko