P
paula24211
Gość
strasznie droga ta opieka we wrocławiu choć w kołobrzegu sa lekarze którzy tez tak sie cenia:-(Czyli jednak standardowe ceny we Wrocławiu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
strasznie droga ta opieka we wrocławiu choć w kołobrzegu sa lekarze którzy tez tak sie cenia:-(Czyli jednak standardowe ceny we Wrocławiu![]()
Czyli jednak standardowe ceny we Wrocławiu![]()
ja place za wizyte + usg 150zl
dziekuje jutro kupie bo dzisiaj nie chce mi sie juz wychodzic z domku brrrrwitajcie dziewczyny, witam tez nowe mamy, juz spora ekipa sie zrobiła:-)
paula 24211 - jakiś czas temu też byłam przeziębiona i miałam okropne kichanie i katar, rewelacyjnie zadziałał syrop *spam*, oparty o naturalne składniki czarna porzeczka, malina, czosnek wit C, także polecam;-)
Pewnie zależy gdzie i do kogo, bo ja niestety płacę chyba najwięcej wizyta+USG=150zł![]()
Czyli jednak standardowe ceny we Wrocławiu![]()
ja też płacę 150zł za wizytę + usg - Warszawa
drogoo....no ale cóż zrobić....