AniaCh83
Fanka BB :)
Przyznam, ze mnie powiększający sie biust ani trochę nie cieszyzawsze miałam duży biust, którego szczerze nie znoszę, bo podobają mi się małe piersi takie mniej więcej małe C, przed ciążą nosiłam E, a teraz już dość ciasno mi w F :-(
Szczerze wspolczuje, wiem co to znaczy. Mialm takie D,a teraz to juz wszystkie staniki sa przyciasne,na dniach musze sobie kupic cos wiekszego...na pewno E leeee
Ja przytylam gdzies ze4kg...ale czuje,ze bedzie wiecej niebawemAgast ja też mam już 5 kg na plusie.

Alez kopie moja dzidzia dzisiaj![]()
Moj synus wczoraj znieruchomial jakos, to sie tak martwilam juz ze szok,ale wieczorem odzyl i dzis szaleje sobie od samego rana. Cuuudooownieeee. Moge tylko lezec i sie wsluchiwac.

Dodam jeszcze ze od kilku dni narzekam na bol kosci ogonwej wraz z calym stawem bidrowym, chodze jakbym miala reumatyzm, a boli mnie tak ze nie moge w lozku sie przewrocic!!!
Masaakra, uroki ciazy!!
Ja nie mam i nie mialam problemu z wymiotami, mdlilo mnie dosc mocno na poczatku, teraz tylko czasem,jak jakis smrodek poczuje,nie moge zjesc tego na co nie mam teraz ochoty
No i starsznie bola mnie plecy na dole,krzyz,kosc ogonowa i biodra,czy miednica,nie wiem,ale tez nieruchomieje i budze sie z tego bolu w nocy:-(Za kilka dni dzien dziadka ...
Tak i wlasnie minie rok od mojej ostatniej rozmowy z moim ukochanym dziadkiem. Pozniej nie dzwonilam do niego dlugo, a on umarl... tak nagle w Wielki Czwartek :-( Po 3.miesiacach moja siostra dowiedziala sie o ciazy, o ktora bardzo sie starali..wierze,ze tak jest: jeden umiera,zeby mogl urodzic sie nastepny. U mnie na dodatek bedzie chlopak,ktorego dziadek pragnal starsznie. Nie mial nigdy syna,a jedyny wnuk zmarl w wieku dwoch lat:-(Tak starsznie mi przykro, serce do tej pory tak samo boli z rozpaczy.
Witam ...
witaj doswiadczona mamusiu
Czy macie już łóżeczka? Kupione lub wybrane? ...
..... przyszly dzisiaj body ktore zamowilam dla malucha....
Ja w Polsce u mamy bede uzywac lozeczka 'po kims',a jak juz przyjade ponownie do Londynu to kupie sobie turystyczne, juz mialam wybrane,ale okazalo sie 100cm,znajde dluzsze, z przewijakiem i karuzelka, wibracjami i tp,ladne sa.
Kupilam juz jedno body dla mego synusia,bo takie ladne jest,ze nie moglam sie oprzec. Przypadkiem na wyprzedazy natknelam sie na fotelik samochodowy maxi cosi w suuupeeer cenie,wiec go wzielm i jeszcze lezaczek chicco. Kupilam tylko ze wzg na cene,bo wiem,ze pozniej juz takich nie znajde!oplacalo sie! troche sie boje,ze jeszcze za wczesnie. Powstrzymam sie na troche i zaczne za jakis czas. Za 2miesiace jade do Pl i juz tam zostane do porodu,wiec wszystko musze miec gotowe do tego czaso. Pelny komplet.
![]()
Ostatnia edycja: