Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a mnie nie ma na tym wątku zamkniętym... jak mogę się tam dostać??? zaprosicie mnie??
ja nie pomogę bo nic w tej kwestii nie wiemCzy któraś z dziewczyn które już urodziły miała paciorkowca B??
Ile czasu z tym trzymają w szpitalu po porodzie?
Bo coś wyczytałam że dziecko przez 7 dni dostaje antybiotyk![]()
u nas także nic nie działa, wczoraj nawet moj wkroczył do działania ale żadne białe armie, masaże i przytulanki nie działająnie no, ja tu zostae na wieki wieków w ciążybuuuuuuuuuuuuuuu nic nie działa- białą armia- nie działa, sprzątanie- nie działa-, przestawianie szafek- nie działa
z każdym dniem i z każdą minutą utwierdzam się w przekonaniu, że Filipek będzie jedynakiem, ja się do ciąży i oczekiwania na poród nie nadaję :-(
Trzeba kliknąć w grupach społecznościowych na naszej grupie "dołącz do grupy" czy jakoś tak i zaczekać aż Ewitka Cię przyjmie, bo ona jest moderatorką chyba...;-)
Tak przy okazji mam pytanie- czy będziecie używać smoczków uspokajających i czy bierzecie je do szpitala? Koleżanka mi mówiła że jak ona rodziła to połozna zabroniła jej używania w pierwszych dniach ...?
GRATULUJĘ ROZPAKOWANYM I TRZYMAM KCIUKI ZA NOWE ROZPAKOWANIA![]()