oj doczytałam....
zazdroszczę Wam tej pięknej pogody, my wczoraj niestety przesiedzieliśmy cały dzień w domku, jedynie co to wieczorem nieco sie przejaśniło ale to juz było za późno na jakikolwiek spacer, na szczęście dziś nie pada więc napewno się wybierzemy

póki co kawa, BB, mały śpi, lala ogląda bajkę, pranie się pierze, jeszcze terzeba tylko troszkę mieszkanie ogarnąć i tyle:-) hehehe piękne plany, ciekawe ile z tego uda mi się zrealizować a muszę jeszcze do banku i kościoła podejść
gosiagro super że tak niedziela udana i zakupy świetne, ja też musze się porozglądać za czymś dla Tomusia ale kupie najwcześniej za jakieś 2 tygodnie bo tak szybko rośnie że boje się żeby nie było za małe
ewus oj u ciebie się dzieje

, ale chyba nieco zmierza ku lepszemu, mam taką nadzieję oczywiście, daj znać jak M się dziś spisał przy chłopakach i powodzenia na egzaminach:-)
emalia82 ogromne gratulacje dla małego "gryzaczka":-) z pierwszym ząbkiem
ja nie mam konta na nk, ale wysłałam zaproszenie na fb

;-)
kariander gratki dla męża i Lili za nowe umiejętności, i zakupy całkiem pokaźne

co do tegorocznej sesji hmmmm owszem mam nadzieję że będzie jak tylko pogoda dopisze, a jeszcze wymyśliłam sobie jesienną sesję w plenerze po ślubie i chrzcie w październiku ale mam obawy co do pogody, zobaczymy jeszcze ( ale marzy mi się ogromnie)
kasiajanicka super że się tak wybawiłaś, a M cóż oni niestety tak czasem mają, dobrze że miałaś innego partnera do pląsów na poprawinach:-)
izia_tcz jasne że pamiętamy i nawet kilka razy zastanawiałyśmy się co słychać u Was, a tu się dzieje

, gratki za pierwszego ząbka
lena super że wyjazd się udał i spotkanie z Cobrą:-)
anecznik mój podobnie, jakoś nie rwie sie do siadania, ba nawet mimo że jest bardzo ruchliwy to za bardzo obracać też mu się nie chce, taki mój mały leniuszek
w kwestii ząbków coś się zaczyna dziać bo zjada swoje piąstki i wszystko co ma pod ręką ale to może jeszcze potrwać nim sie coś przebije

a mój Musiu właśnie zasnął w leżaczku