reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

10.09.2010.jpg ja pierd...le , tyle sie napisałąm wkleiłam zdjecie i wszystko znikło:wściekła/y:

To komplecik ubranek,ktore babcia kupila w niedzielke wnuczkowi z H&M. Ja zakupiłąm sobie łaszcz jesienno zimowy superaszczy, tylko kozakow brak :/. Dobra postaram sie napisac wsio jeszcze raz.

eagle wiec mały sam odrzucił cycolka , nawet na siłe mu probowałam wciskac i nie chce, szkoda :-(

emalia gratki z zebuszka

i niewiem co ja pisalam i do kogo kurcze nooo wrrrr

Ale u nas wczoraj piekna pogoda była ,mowie wam 26stopni,a tak goraco ,ze az dzinks na gołe nóżki brykal i w bodziaku z krotkim rekawkiem , superbyło,dzisiaj tez widze,ze słoneczko swieci,ale podobno ma padac

O KURCZE mowia w ddtvn,ze rozwod koscielny moze kosztowac nawet 30tys złotych :szok: :szok: :szok: patrzcie, jak ci księża forse trzepią ja pitole

Ostatnia edycja:
reklama
oj doczytałam....
zazdroszczę Wam tej pięknej pogody, my wczoraj niestety przesiedzieliśmy cały dzień w domku, jedynie co to wieczorem nieco sie przejaśniło ale to juz było za późno na jakikolwiek spacer, na szczęście dziś nie pada więc napewno się wybierzemy :tak:
póki co kawa, BB, mały śpi, lala ogląda bajkę, pranie się pierze, jeszcze terzeba tylko troszkę mieszkanie ogarnąć i tyle:-) hehehe piękne plany, ciekawe ile z tego uda mi się zrealizować a muszę jeszcze do banku i kościoła podejść
gosiagro super że tak niedziela udana i zakupy świetne, ja też musze się porozglądać za czymś dla Tomusia ale kupie najwcześniej za jakieś 2 tygodnie bo tak szybko rośnie że boje się żeby nie było za małe
ewus oj u ciebie się dzieje:tak:, ale chyba nieco zmierza ku lepszemu, mam taką nadzieję oczywiście, daj znać jak M się dziś spisał przy chłopakach i powodzenia na egzaminach:-)
emalia82 ogromne gratulacje dla małego "gryzaczka":-) z pierwszym ząbkiem
ja nie mam konta na nk, ale wysłałam zaproszenie na fb:tak:;-)
kariander gratki dla męża i Lili za nowe umiejętności, i zakupy całkiem pokaźne:tak:
co do tegorocznej sesji hmmmm owszem mam nadzieję że będzie jak tylko pogoda dopisze, a jeszcze wymyśliłam sobie jesienną sesję w plenerze po ślubie i chrzcie w październiku ale mam obawy co do pogody, zobaczymy jeszcze ( ale marzy mi się ogromnie)
kasiajanicka super że się tak wybawiłaś, a M cóż oni niestety tak czasem mają, dobrze że miałaś innego partnera do pląsów na poprawinach:-)
izia_tcz jasne że pamiętamy i nawet kilka razy zastanawiałyśmy się co słychać u Was, a tu się dzieje:tak:, gratki za pierwszego ząbka
lena super że wyjazd się udał i spotkanie z Cobrą:-)
anecznik mój podobnie, jakoś nie rwie sie do siadania, ba nawet mimo że jest bardzo ruchliwy to za bardzo obracać też mu się nie chce, taki mój mały leniuszek
w kwestii ząbków coś się zaczyna dziać bo zjada swoje piąstki i wszystko co ma pod ręką ale to może jeszcze potrwać nim sie coś przebije:tak:
a mój Musiu właśnie zasnął w leżaczku:-D

Zobacz załącznik 283209 ja pierd...le , tyle sie napisałąm wkleiłam zdjecie i wszystko znikło:wściekła/y:

To komplecik ubranek,ktore babcia kupila w niedzielke wnuczkowi z H&M. Ja zakupiłąm sobie łaszcz jesienno zimowy superaszczy, tylko kozakow brak :/. Dobra postaram sie napisac wsio jeszcze raz.

eagle wiec mały sam odrzucił cycolka , nawet na siłe mu probowałam wciskac i nie chce, szkoda :-(

emalia gratki z zebuszka

Ale u nas wczoraj piekna pogoda była ,mowie wam 26stopni,a tak goraco ,ze az dzinks na gołe nóżki brykal i w bodziaku z krotkim rekawkiem , superbyło,dzisiaj tez widze,ze słoneczko swieci,ale podobno ma padac

O KURCZE mowia w ddtvn,ze rozwod koscielny moze kosztowac nawet 30tys złotych :szok: :szok: :szok: patrzcie, jak ci księża forse trzepią ja pitole
a próbowałaś może odciągać i dawać z butelki?
hmmm.... co do rozwodów nie ma czegoś takiego w kościele jedynie unieważnienie ślubu, o cenniku takim też słyszałam a żeby było ciekawie to ostatnio na naukach ksiądz dał cały referat na ten temat i nawet przykłady powodów dla jakich taki ślub można unieważnić ( zdarzało się np. ze ludzie chcieli unieważnić ślub bo podczas jego udzielania nie paliły się wszystkie świece na ołtarzu :)

Zobacz załącznik 283209 ja pierd...le , tyle sie napisałąm wkleiłam zdjecie i wszystko znikło:wściekła/y:

emalia gratki z zebuszka

Witam.
Ewela u nas pogoda już sie popsuła (dolny śl) a co do księży- jeszcze im mało? Mój jeździ takim SUBARU terenowym,że mnie nigdy nie będzie na takie auto stac.

u nas póki co ładna pogoda, więc mam plan pójśc na rynek z Filipem, na weselu kuzynka miała taki fajowski naszyjnik z perełek i tez chcę taki sobie kupić :) tylko myślę jaki kolor by mi do mojego czerwonego żakietu pasował... i jeszcze jakies spodnie bym chciała ale pewno nic mi się nie spodoba, za to prawie pewne jest, że wrócę z czymś dla Filipa :p mam podobnie jak wy, jeśli chodzi o zakupy :)

dziewczyny zapomnialam przewinac w nocy Ercia !!! ale ze mnie mama... a wstawal jak na zlosc 3 razy o 1 o 3 i o 5 a jak
wstalam wyprawic ola do przedszkola to sie okazalo ze kupa wyszla na przescieradlo.... Teraz moj boski spi a mama ma czas na BB :))

Lena co za spotkanie :)) a umawialyscie sie czy czysty przypadek ?? pewnie ciezko by sie bylo rozpoznac gdyby to mial byc przypadek ale cuda sie zdazaja wiec pytam :))

Gosiargo plaszczyk cudny ale bedziesz miala dame

Ewela ciuszki super a u nas za oknem szaro buro i ponuro zazdroszcze temperatury

Dziewczyny jezdzicie same z dzicmi autem ?? pewnie tak przede mna dzis debiut, wszedzie gdzie chcialam szlam pieszo albo jechalam z mezem autem, nie chcialam nigdy jezdzic sama bo boje sie malego zostawic samego z tylu a z przodu mamy poduszke ktorej sie nie da wylaczyc. No i dzis przyjdzie mi pojezdzic z moja babcia po lekarzach. Moj maz z moim tata pojechali do Radomia po auto dla mnie mam nadzieje ze kupia bo to kawal drogi jest 5 godz w jedna strone. Tak wiec zostalam tylko ja w domu z prawkiem zeby zalatwic sprawy babci. Mam stracha bo Ercio nie specjalnie lubi jezdzic autem ( zawsze mi sie wydawalo ze wszystkie dzieci uwielbiaja ) a do tego mam auto taty z manualna skrzynia a juz nie pamietam kiedy jezdzilam nie na automacie, jedyny plus ze auto male i sie nie nagimnastykuje na parkingach bo my to mamy wielka krowe. Mam nadzieje ze ludzie w poczekalni beda jacys luddzy i puszcza nas na poczatku a nie przyjdzie mi czekac z babcia i Erciem godzinami w kolejce.

Jeszcze sie Wam pochwale ze moj Olaf bedzie modelem na pokazie mody w multikinie :)) impreza charytatywna i jedna z firm chyba cocodrilo pokazuje swoje ubrania, tak wiec 26 wrzesnia moj synus debiutuje w roli modela.

Ostatnia edycja:

emalia gratki z zebuszka

Fajne ubranka, to z koparką czaderskie

Emalia - wcięło gdzieś suwaczek Jasiowy, albo u mnie go nie widać:-/

Eagle
- moja to już z miesiąc żuje pięść i cisza z ząbkami jak narazie, a dziąsełka u góry troszkę nabrzmiałe ale tak jak na trójki a te podobno wychodzą później

Ale mam mega lenia po weekendzie a sprzątanie czeka. Jak narazie tylko brzuszki zrobiłam i nic mi się nie chce.....prócz siedzenia na necie oczywiście:-D
edit:
Milka gratki dla małego modela:)super

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka,

Milka gratulacje dla małego modela!! no i powodzenia w jeździe autkiem, będzie dobrze. ja jeszcze sama z małym nie jechałam autem, też mam z przodu poduszkę powietrzną której nie można wyłączyć ale moja siostra, która ma 6 m-ną córkę smiga z nią autem prawie od samego początku i przewozi ją na przednim siedzeniu mimo że ma poduszkę, przesuwa siedzenie maksymalnie do tyłu.

lena dużo ludzi w Mielnie i jaką mieliście kwaterę, miałaś aneks kuchenny, jakie ceny kwater o tej porze?? pytam bo jak pogoda dopisze to my w ten weekend się wybieramy nad morze

Do góry